İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından borsada yaşanan düşüş sonrası şirketlerin başladığı hisse geri alımları, yeni haftanın ilk işlem gününde de devam etti.
24 Mart'ta 20 şirket toplamda 253 milyon TL'lik hisse geri alımı gerçekleştirdi. 24 Mart'ta en yüksek alımı yapan şirket yine BİM oldu. BİM'in 24 Mart'taki hisse geri alımı 162,6 milyon TL olarak kaydedildi. BİM'i 29,2 milyon TL ile Ahlatcı Doğalgaz ve 20,1 milyon TL ile THY izledi.
21 Mart'ta yapılan alımlarla birlikte iki günde toplam hisse geri alımı 594 milyon TL olarak kaydedildi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |