Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
16 Nisan 2013 Salı - 11:13

Bosch Rexroth Bayi Ağını Genişletiyor

Türkiye geneline yayılmış bayi organizasyonuyla otomasyon sektöründe faaliyet gösteren Bosch Rexroth, İstanbul ve Bursa’da açılan iki yeni bayisiyle hizmet halkasına iki yeni zincir daha ekledi. Yeni bayi olarak Hidropar İstanbul ve Nilüfer Hidropar’la anlaşma imzalayan Bosch Rexroth’un bayi sayısı 13’e çıktı. Bosch Rexroth Türkiye Genel Müdürü Servet Akkaynak, Bosch Rexroth’un her zaman Türk sanayicisinin yanında olduğunu ve bundan sonraki süreçte de olacağını söyledi.

Bosch Rexroth Bayi Ağını Genişletiyor

Türkiye’deki satış ağının önemli taşlarını oluşturan Bosch Rexroth bayileri, Türkiye’de sanayinin olduğu tüm bölgelerde hizmet veriyor. Bayi organizasyonu üstünlüğünü son dönemde Hidropar İstanbul ve Nilüfer Hidropar’ın açılışı ile güçlendiren Bosch Rexroth, yeni açılışlarla bayi sayısını 11’den 13’e çıkardı.

Bayilerin açılışını değerlendiren Bosch Rexroth Türkiye Genel Müdürü Servet Akkaynak, “Sanayinin olduğu her yerde hazır bulunan Bosch Rexroth her zaman Türk sanayicisinin yanında olduğunu hissettirdi ve hissettirmeye devam edecek. Yeni bayilerimiz de satış, satış sonrası servis ve mühendislik hizmetlerini tek elden, Rexroth kalitesinde ve en uygun koşullarda müşterilerimize sunacak” dedi.

Bosch Rexroth olarak vizyonlarının yerel üreticinin vazgeçilmez iş ortağı olarak üretim ve ihracat gücünü artırmak olduğunu belirten Servet Akkaynak, bu doğrultuda bayi gücüne özellikle önem verdiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti “Bosch Rexroth ana bayilerini diğer bayi organizasyonlarından ayıran en önemli özellikleri satış noktası olmalarından öte aynı zamanda barındırdıkları uzman mühendis kadrolarıyla sistem mühendisliği hizmetleri de veriyor olmaları. Merkez ofisten alınan hizmetlerin tümü bayilerimizden de aynı kalitede, hızda ve uygun koşullarla alınabiliyor. Amacımız hem müşterilerimiz, bayilerimiz hem çalışanlarımız için her zaman vazgeçilmez marka olmak. Hali hazırda 20 senelik bayisi bulunan şirketimiz, aramıza katılan iki yeni kan ile bağlarını genişletti.”

Hidropar İstanbul Bosch Rexroth’un Ana Bayisi olarak, Trakya, İstanbul ve Kocaeli Ana Bayilik bölgelerinde Rexroth Hidrolik ve Pnömatik ürünlerinin proje, satış ve servis hizmetlerinden sorumlu. Hidropar Nilüfer ise Bursa bölgesinde tüm iş kollarında satış, servis ve danışmanlık hizmetleri verecek.

 
Geleceğin Enerji Depolama Ürünleri
 
"BIZOL Green Oil” Türkiye’de
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Geleceğin Enerji Depolama Ürünleri
Otomotiv sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Automechanika ...
Bulgaristan'da UBAK Kontrolleri
Bulgaristan’daki kontroller sıkılaştırıldı.
3 Araçla 5 Kupa!
Türkiye Pist Şampiyonası sezonun açılışını araç parkındaki 3 otomobille ...
 
Iveco Ortaklık Yeniledi
Dört yıldır MotoGP’de Kamyon ve Ticarî Araç destekçisi olan Iveco dünyanın ...
LASDER’de Görev Değişimi
LASDER Genel Sekreterliği ve İktisadi İşletme Genel Müdürlüğü görevine ...
Akaryakıt Sektöründe Dev İşbirliği
Enerji sektörünün ‘Mavi Dev’i İpragaz, akaryakıt dağıtımındaki yeni, güçlü ...
 
Bosch’tan Büyüme Atağı
Otomotiv sektörünün önde gelen tedarikçilerinden Bosch, 11-14 Nisan 2013 ...
ALGAI’ye GM’den Ödül
GEFCO-TC Axis’in ortak kuruluşu “ALGAI” 2012 yılında General Motors’un ...
Hayatı Kolaylaştırmanın Püf Noktası
Fatura ödemeye ya da uçak biletini satın almaya vakit bulamayanlar, Petrol ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busfahrerkamyoncunewssrctreylersondakikakamyonumKamyon