Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
21 Mart 2013 Perşembe - 13:16

Brisa’dan Dünyada Bir İlk: Mobilfix

Türkiye’nin lider lastik üreticilerinden Brisa, 20 Mart Çarşamba günü Sabancı Center’da gerçekleştirdiği basın toplantısında ağır ticari araçlara yönelik olarak geliştirdiği hizmetlerini tanıttı. “Profleet” adı altında sunduğu ürün ve hizmetler bütünüyle filoların tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen Brisa, detaylı analiz ve yönlendirmeleriyle de filoların çözüm ortağı olmaya hazırlanıyor. Dünyada ağır ticari araçlara yönelik olarak geliştirilenilk mobil servis tırı Mobilfix, Profleet kapsamında sunulan hizmetler arasında ön plana çıkıyor.

Brisa’dan Dünyada Bir İlk:  Mobilfix

Türkiye’nin lider lastik üreticilerinden Brisa, ağır ticari araçlara yönelik olarak geliştirdiği yeni hizmetlerini tanıttığı basın toplantısını 20 Mart Çarşamba günü Sabancı Center’da düzenledi. Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ticari araç lastik sektörüne ilişkin öngörüler de basın mensuplarıyla paylaşıldı.
 
Müşteri İhtiyaçları İyi Belirlenmeli
 
Toplantıda katılımcılara seslenen Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, Brisa cirosunun %50’lik kısmını oluşturan ticari ürünler segmentine Bridgestone, Lassa ve Bandag markalarıyla sundukları yeni hizmet ve ürünlerle sektördeki konumlarını sağlamlaştıracaklarını dile getirdi. Türkiye’nin 2023 yılına doğru yol alırken dünyanın önde gelen lojistik üssü olmayı hedeflemesinden ve planlanan kamu ve altyapı çalışmalarından referans alarak, lastik sektörü için büyük bir potansiyel olduğunu belirten Zeki Bilsel, söz konusu hedeflere ulaşılabilmesi için müşteri ihtiyaçlarının çok iyi belirlenmesi gerektiğini vurguladı. Brisa olarak bu noktada devreye girdiklerini söyleyen Bilsel, ticari araç lastik pazarındaki güçlerini pekiştirmeye yönelik yeni adımlarını anlattığı konuşmasında, “Yük taşımadan dayanıklılık ve performansa, yakıt tasarrufundan kaplama ve yol yardımına kadar birçok farklı alanda ürün ve hizmet beklentisi içinde olan filo müşterilerimiz, artık Brisa’nın çözüm ortaklığında yollarına güvenle devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’de ilk defa filoların beklentilerine tam anlamıyla cevap verebilecek bir ürün ve hizmetler bütününü, ‘360 derece danışmanlık’ olarak tanımlayabileceğimiz bir uzmanlık ve anlayışla hayata geçiriyoruz. En büyük hedefimiz; detaylı analiz ve yönlendirmelerimiz sayesinde filo müşterilerimizin operasyonlarını sorunsuz bir şekilde yürütmelerine yardımcı olurken, raporlama hizmetimizle de geleceklerine ışık tutarak nitelikli büyümelerine katkıda bulunmak” dedi.
 
 
Filolara 360 Derece Çözüm: “Profleet”
 
Brisa tarafından filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştirmek amacıyla geliştirilen “Profleet filo yönetim çözümleri” kapsamında, filo müşterilerinin operasyonel maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik sürdürülebilir çözümler sunuluyor. Söz konusu çözümlerle filoların sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerinin yükseltilmesi hedefleniyor.
 
 
Tır Bakım Servisi “Mobilfix”
 
Dünyada geliştirilen ilk ve tek mobil TIR bakım servisi olan Mobilfix, Profleet kapsamında sunulan hizmetler arasında ayrı bir öneme sahip. Uzun süredir üzerinde çalışılan ve nihayetinde Brisa mühendislerinin ellerinde hayat bulan inovatif bir proje olma özelliği taşıyan Mobilfix, sadece Türkiye’ye değil, dünyaya örnek gösterilebilecek kalitede bir servis hizmeti olarak dikkat çekiyor. Zeki Bilsel’in “Brisa’nın sınır tanımayan hizmet anlayışını ve müşterisine verdiği değeri kanıtlayan eşsiz bir proje” olarak tanımladığı Mobilfix, ağır ticari araçlara yerlerinde servis hizmeti sunarak, araç sahiplerinin zaman ve maliyetten tasarruf etmelerini ve iş sürekliliklerini korumalarını sağlıyor.
 
“Profleet filo yönetim çözümleri” kapsamında sunulan bir diğer hizmet olan Filofix aracılığıyla, Türkiye’nin her noktasında ve Avrupa’da filo müşterilerine 7/24 yol yardım hizmeti veren Brisa, lastik takibi ve hızlı ölçüm gibi hizmetleri ise “Aspects+” adı altında filolara sunuyor.
 
Bandag ile Lastik Giderleri Azalıyor
Brisa, filo yönetiminde başlıca gider kalemleri arasında yer alan lastik kaplama hizmetinde ise her zaman olduğu gibi Bandag markasıyla servis sunuyor. Lastik kaplama hizmeti filoların lastik maliyetini ciddi oranda azalttığı gibi, doğal kaynakların korunmasına da büyük ölçüde katkı sağlıyor. Bandag ile, özellikle kamyon ve otobüsler başta olmak üzere filo araçları için toplam lastik maliyetlerinde %40’a varan tasarruf sağlayabilen kaplama hizmetleri sunuluyor. Bir diğer deyişle Brisa, Bandag markasıyla, yeni lastikler, kaplama lastikler ve servis gibi yeni çözüm paketleri sunarak, filoların işletme maliyetlerini düşürmelerine yardımcı oluyor. Bandag tarafından gerçekleştirilen lastik kaplama hizmetleri, otobüs ve kamyonlarda kullanılan kaliteli lastiklerin ömrünü uzatıyor. Böylece toplam sahip olma maliyetinde de tasarruf sağlanıyor. Bu hizmetle birlikte, ülkede yıllık hurda lastik atma gereksiniminin yüzlerce ton azaltılması hedefleniyor. Bandag tarafından sunulan lastik kaplama teknolojisi, taşımacılık endüstrisinin işletme masraflarını da azaltıyor. Kaliteli bir otobüs veya kamyon lastiğinin ömrü, kaplama teknolojisiyle iki ya da üç kez çoğaltılabiliyor. Bu sayede işletme maliyetlerinde ciddi bir azalma elde ediliyor.
Brisa’nın saha mühendislerinin ve uzman danışmanların verdiği eğitimlerle müşterilerini daha bilgili ve donanımlı hale getirmeyi hedefleyen Brisa’nın danışman kimliğiyle zenginleşen “Profleet filo yönetim çözümleri” kapsamında sunulan tüm bu ürün ve hizmetlere “Değerler Paketi” deniyor.

 
Pegasus Asia ile İstanbul-Bişkek Kargo Hizmeti Başlıyor
 
Chevrolet Kampanyaları Devam Ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pegasus Asia ile İstanbul-Bişkek Kargo Hizmeti Başlıyor
Pegasus Asia” ile 21 Mart’tan itibaren başlayacak İstanbul Sabiha Gökçen ...
Lastik Adam’dan Yakıt Tasarrufu Sırları
Michelin’in Lastik Adamı daha temiz çevre ve daha ekonomik sürüş deneyimi ...
TNT Ekspres Türkiye Bir Saat Işıkları Kapatıyor
TNT Ekspres Türkiye, iklim değişikliğiyle mücadeleye destek vermek için ...
 
Her İşe Uygun “Yeni Volvo FM”
Volvo Kamyon, birinci sınıf esneklik ve nakliye verimliliği ile çoğu müşterinin ...
Fluence Z.E. Roadshow Muğla ile Start Verdi
Bursa Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilen elektrik motorlu Fluence’ın, ...
Zafer Kardeşler MAN Dedi
Uluslararası nakliye konusunda 40 yılı aşkın tecrübesiyle sektöre hizmet ...
 
Allison Şanzıman, Bauma 2013’te
Dünyanın önde gelen birçok OEM’i Almanya Münih’te düzenlenen Bauma Fuarı’na ...
Avrupa Otomobil Pazarı 2013 Yılı Ocak-Şubat Döneminde %9,3 Daraldı
AB (27) ve EFTA ülkeleri toplamına göre otomobil pazarı 2013 yılı Ocak-Şubat ...
Pegasus, Almanya’daki Tarifeli Uçuşlarına Nünberg’i Ekliyor
Pegasus Hava Yolları; Stuttgart, Münih, Düsseldorf, Köln ve Berlin’den ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumsrcşoförfahrertruckKamyonkamyoncutreylerdikkat