Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
13 Ocak 2014 Pazartesi - 11:06

Çelebi Havacılık rakibini bünyesine kattı

Türk sivil havacılığının köklü kuruluşu Çelebi Havacılık Holding A.Ş., sermayesinin 100%'üne sahip olduğu Viyana'da faaliyet gösteren bağlı ortaklığı Çelebi Ground Services Austria GmbH vasıtasıyla Viyana Havalimanı'nda gerçekleştirdiği stratejik satın alma ile yolcu hizmetleri alanında rakibi konumundaki Austroport'u bünyesine katarak, uluslararası arenadaki gücünü daha da pekiştirdi.

Başta Çelebi Hava Servisi A.Ş. olmak üzere bünyesinde bulunan bağlı ortaklıkları ve iştirakleri ile birlikte, iki kıta, 5 ülke, 35 havalimanında Yer Hizmetleri ve Kargo&Antrepo hizmetleri veren Çelebi Havacılık Grubu, uluslararası arenada büyüme stratejileri doğrultusunda güçlenmeye devam ediyor. Türk sivil havacılığının global markası Çelebi Havacılık Grubu, yeni yıla Avusturya'da gerçekleştirdiği stratejik satın almayla girdi. Kısa süre önce yapılan sözleşme ile; CGSA (Çelebi Ground Services Austria GmbH - Çelebi Avusturya), hizmet verdiği Viyana Havalimanı'nda yolcu hizmetleri alanında rakibi konumunda bulunan Austroport (Austroport Boden- & Flugzeugabferti-gungs GmbHü) şirketinin sermayesini oluşturan hisselerinin tamamını devraldı.

Austroport, iki yılda 40 binin üzerinde uçuşa hizmet verdi

Çelebi Havacılık Grubu bünyesine katılan Austroport şirketi Viyana Havalimanı'nda müşterisi bulunan çeşitli havayolu şirketlerinin yolcularına yolcu hizmetleri (rezervasyon, check-in, bilet satış, kayıp ve buluntu eşya&bagaj, personel ulaşım) veriyor. Viyana Havalimanı'nda 124 personel ile faaliyet gösteren Austroport, 2012 yılında toplam 24.000, 2013'ün ilk 9 ayında ise 15.615 uçuşa hizmet verdi.

Viyana Havalimanı'ndaki rakibini bünyesine kattı, daha da güçlendi

Çelebi Havacılık Grubu, uluslararası pazarda yürüttüğü güçlü büyüme stratejisi kapsamında geliştirdiği bu satın alma ile birlikte, faaliyet gösterdiği Viyana Havalimanı'ndaki önemli bir rakibini bünyesine katmış oldu. Viyana Havalimanı'ndaki mevcut operasyonuna Austroport'u da dahil ederek müşteri portföyünü genişleten Çelebi Havacılık Grubu, aynı zamanda; sunulan hizmetleri genişletmek, iki organizasyonun yakın gelecekte birleştirilmesi suretiyle sağlanacak sinerjiden hareketle Viyana -Avusturya'da daha yüksek ciro, kar ve büyümeye ulaşmayı amaçlıyor.

2 kıta, 5 ülke, 35 havalimanı - Çelebi Global Oyuncu

Çelebi Havacılık Holding A.Ş., 55 yıllık köklü geçmişi ile Türk sivil havacılığının öncü şirketleri arasında yer alan Çelebi Hava Servisi A.Ş.'nin de sermayesini oluşturan payların %77,36'sına sahip bulunmaktadır. Çelebi Hava Servisi A.Ş.,hali hazırda Türkiye'nin en önemli 30 havalimanında havaalanı yer hizmetleri faaliyetleri yürütmektedir. 2006 yılından itibaren oluşturduğu uluslararası arenada büyüme stratejisi kapsamında önemli adımlar atan Çelebi Havacılık Grubu, bugün Türk sivil havacılığının en önemli global markaları arasında yer alıyor. Çelebi Hava Servisi A.Ş. Türkiye'de yürüttüğü faaliyetlerin yanısıra, yurt dışında bulunan bağlı ortaklıkları ve iştirakleri vasıtasıyla Avrupa'da, Macaristan - Budapeşte, Avusturya - Viyana Hindistan'da ise Mumbai ve Delhi havalimanlarında, büyük bir başarı ile havaalanı yer hizmetleri faaliyetleri ve bunun yanısıra Macaristan - Budapeşte, Almanya - Frankfurt ve Hindistan - Delhi havalimanlarında Kargo&Antrepo hizmetleri veriyor.

 

 
OSD 2013 Ocak-Aralık ayı raporu
 
Yeni otoyollar geliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OSD 2013 Ocak-Aralık ayı raporu
Otomotiv Sanayii Derneği tarafından hazırlanan "2013 Aralık Ayı Üretim, ...
Lancia artık Türkiye'de satılmayacak
Fiat CEO'su Sergio Marchionne Lancia'nın sadece İtalya'da satılacağını ...
Gişelere serbest geçiş gelecek mi?
İstanbul'da köprü ve gişelerde OGS ve HGS'yi birleştirerek transit geçiş ...
 
LPG'li araçlara otopark müjdesi!
TOBB, Petrol Sanayi Derneği, Ulaştırma Bakanlığı, Makine Mühendisleri ...
Havada yeni rekor 150 milyon yolcu
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türk sivil havacılığının, ...
Çanakkale Boğazı’ndan 44 bin gemi geçti
Türkiye’deki boğazlardan 2013 yılında geçen gemi sayıları açıklandı. Buna ...
 
Renault’da 2013 modellerde büyük fırsat!
Renault, Ocak ayında tüm binek ve ticari modellerinde müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor.
Pick-Up pazarının lideri Mitsubishi L200
Mitsubishi'nin Pick-Up segmentindeki güçlü temsilcisi L200, 2013 yılının lideri oldu.
Michelin 'İyi Dersler Şoför Amca' projesi
Michelin, İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumtruckKamyonfahrerkamyoncusrcnews haberler şoför