Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
8 Ocak 2014 Çarşamba - 10:07

Emirates'den Dubai'de alışveriş fırsatı

19’uncu Dubai Shopping Fest (DSF) için Emirates, Dubai’ye gitmek isteyenlere 359 Avro’dan başlayan fiyatlarla indirimli uçak bileti sunuyor.

2 Ocak ile 2 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen DSF, dünya çapında en çok ilgi gören alışveriş ve eğlence etkinliklerinden biri haline geldi. Emirates’in DSF kampanyası kapsamında 359 Avro’dan başlayan fiyatlarla sunduğu uçak biletleri 15 Ocak’a kadar satın alınabilecek. Fiyatlara tüm vergiler ile yakıt harçlarının dâhil olduğu kampanyadan faydalanmak isteyenler www.emirates.com.tr sitesini ziyaret edebilirler. 

 

Dubai’ye gitmek için en iyi zaman “DSF”

 

Büyük çekilişleri, promosyon ve indirimleri, heyecan verici konaklama seçenekleri ve her yaşa uygun etkinlikleriyle DSF dönemi, World Expo 2020’ye ev sahipliği yapacak dinamik şehir Dubai’ye gitmek için en iyi zaman. Dubai, aralarında dünyanın en büyük alışveriş merkezi olan ve içinde çocuklar için Kidzania adlı eğlence merkezinin de bulunduğu Dubai Mall’la birlikte 70 alışveriş merkeziyle dünya çapında tanınıyor. Şehir, bölge ülkelerinin yanı sıra Avrupa, Afrika ve Hindistan alt kıtasındaki ülkelerden de çeşitlilik ve değer arayan, ailecek güzel bir deneyim yaşamak isteyen çok sayıda alışveriş meraklısını kendisine çekiyor.

Alışveriş kültürünün dışında, Dubai aynı zamanda spor etkinlikleri, konserler ve Emirates Havayolu Uluslararası Edebiyat Festivali gibi giderek artan sayıda kültürel aktivitenin merkezi haline gelmiş durumda. Şehir aynı zamanda doğal kumsalları ve muhteşem çöl manzaralarıyla tezat oluşturan modern mimarisiyle de etkileyici bir görünüm oluşturuyor.

Emirates Holidays’den DSF’ye özel tatil paketleri

Havayolu şirketinin tur operatörü Emirates Holidays, ziyaretçilerin DSF deneyimlerini güzelleştirmek için 4 gece / 5 gün, 4 yıldızlı otellerde uçak bileti dahil 697 Avro’dan başlayan fiyatlarla harika tatil paketleri sunuyor. Başlangıç fiyatına gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti, havalimanı çıkış vergisi, gidiş dönüş havalimanı transferleri, üç gecelik oda kahvaltı konaklama ücreti, oda vergisi ve hizmet bedelleri dahil. Ayrıca müşterilere yemek, eğlence ve diğer çeşitli etkinliklerde kullanılabilecek 8 bin AED (bin 600 Avro)'lik indirim kuponları içeren kitapçık hediye ediliyor. Emirates Holidays paketlerine 2 Şubat 2014’e kadar rezervasyon yaptırılabilir.

Bu yılki DSF’de Emirates Holidays, kumsal ve şehir lokasyonlarında bulunan, üç yıldızdan beş yıldıza kadar çeşitli otel ve apart otellerle işbirliği yaparak bonus konaklamadan spa ve masaj paketlerine, yiyecek ve içecek indirimlerinden avantajlı gezi turlarına kadar çok sayıda uygun seçenek sunuyor. Otellerden bazılarında 12 yaşın altındaki çocuklardan (iki çocuğa kadar) konaklama ve yemek ücreti alınmıyor.

Emirates Holidays’in işbirliği yaptığı konaklama seçenekleri arasında, Emirates’e ait olan ve 355 metre ile dünyanın en yüksek oteli olarak bilinen JW Marriott Marquis Dubai oteli de yer alıyor.

 
OMSAN'ın depo ve dağıtım ağı büyüyor
 
Fiat’ın interaktif takvimi yayında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OMSAN'ın depo ve dağıtım ağı büyüyor
OMSAN , doğrudan kendi lojistik altyapısıyla dağıtım hizmeti sağladığı ...
Pegasus'ta uygun fiyarlarla uçma imkanı
Pegasus’tan Şubat- Temmuz arasında en uygun fiyatlarla uçma fırsatı.
TCDD ve 5 ilde yolsuzluk operasyonu
İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen ihaleye fesat karıştırmak ...
 
Cilvegözü'nde 20 km'lik TIR kuyruğu!
Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısında yer ...
Üniversitelilere trafik güvenliği mesajı
Genç Akademi sempozyumu dahilinde, Doğuş Otomotiv’in kurumsal sorumluluk ...
Tehlikeli madde taşımacılığında denetim
Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğünün yayınladığı ...
 
Otomotivde işten çıkarmalar başlayabilir
ÖTV zamları sonrasında otomotivde kırmızı alarm verildi. Sektörde yoğun ...
Acil iniş yapan Türk uçağına saldırı
Hava şartları nedeniye Kuveyt'e zorunlu iniş yapan Türk uçağının ekibine saldırı düzenlendi.
Ford'un SUV modeli Kuga yenilendi
Ford’un SUV modeli Kuga, yeni tasarımı ve teknolojik donanımlarıyla dikkat çekiyor.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler dikkatsondakikaKamyonfahrerkamyoncubuskamyonumtruck