Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
21 Kasım 2013 Perşembe - 09:59

GO yakıt istasyonu Adana’da da açıldı

Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Türkiye’ye yayılan akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO ayrıcalıklarını, açtığı yeni nesil yakıt istasyonu ile şimdi de Adana’ya taşıdı.

GO yakıt istasyonu Adana’da da açıldı

Türkiye’nin “tek çatı altında komple enerji çözümleri sunan” enerji devi İpragaz’ın, 52 yıllık tecrübesini ve güvencesini yansıttığı yeni nesil GO yakıt istasyonu, Adana Ceyhan’da açıldı. Namık Kemal Mahallesi Orhan Ekinci Bulvarı üzerinde yer alan GO yakıt istasyonu, dün düzenlenen törenle hizmete girdi. GO Satış Müdürü Hakan Çelik ve diğer İpragaz yöneticilerinin yer aldığı tören, GO bayisi Uralberk Petrol’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Açılış törenine yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.
GO, Akaryakıt sektöründe büyümesini sürdürüyor
GO’nun sektörde yeni olmasına karşın, kısa sürede yakaladığı başarıya dikkat çeken GO Satış Müdürü Hakan Çelik, “GO markası, özgün özellikleri ile Türkiye akaryakıt sektöründe gerçek anlamda yeni bir dönem başlattı ve kısa sürede yolların aranan markası oldu” diyerek, yeni nesil GO yakıt istasyonlarının bir biri ardına açılmaya devam edeceğini belirtti. Uralberk Petrol adına konuşma yapan Ali Kemal Berçik ise şirket olarak Adana’da yarım asrı geçgin İpragaz tecrübesinin akaryakıt sektöründeki ilk temsilcisi olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, GO’nun bayi dostu “BADO” yaklaşımını övdü.
GO Deneyimi
GO yakıt istasyonlarında sunulan ENO serisi yakıtlar ile bir performans yakıtından beklenilen her şey karşılanıyor. ENO serisi benzin ve dizeller; özel geliştirilmiş yakıt katkıları sayesinde, düzenli kullanımda araç motorlarını başarıyla temizliyor. GO’nun ENO serisi yakıtları, katkısız yakıtlara kıyasla; yakıt tüketimini düşürüyor, araç ömrünü uzatıyor, bakım giderlerini azaltıyor ve motor performansını arttırıyor. Türkiye’de ilk LPG dolum tesisini kuran, ilk resmi otogaz istasyonunu açan İpragaz’ın 50 yılı aşkın deneyimi ve bilgi birikim ile geliştirilen İpragaz Otogaz; GO yakıt istasyonlarında müşterilerinin yüksek performanslı ve ekonomik ürün talebini tam anlamıyla karşılıyor. Dünyanın sentetik yağ üretiminde teknoloji lideri ve en prestijli markası Mobil 1 de, GO yakıt istasyonlarında, müşterileri ile buluşuyor.
Trafikteki ihtiyaçlar için : GO Market
GO Market de; işlevsel iç planlaması ve etkileyici dış mimarisi ile GO market, keyifli alışverişten, konforlu molalara kadar trafikteki tüm ihtiyaçları karşılayan çağdaş çözümleri ile Türkiye akaryakıt sektöründe, kendi alanında yeni bir dönem başlattı. Seçkin markaların yer aldığı GO Market’de, ürünler ideal yerleşim ve tazelik garantisi ile sunuluyor. Su ve enerji tasarruflu ekipmanlarla donatılan GO Market’te yer alan tuvaletler, kolay temizlenebilir, bakteri üretmeyen tasarımlara sahip. Üstelik GO yakıt istasyonlarında standart olarak yer alan özel “aile tuvaletleri” ile de; çocuklu ailelere büyük rahatlık sağlanıyor.

 
TIRSAN, Comvex'te gövde gösterisi yaptı
 
Aktaş Holding iş ortakları ile Bulgaristan'da
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TIRSAN, Comvex'te gövde gösterisi yaptı
Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, tüm sektör mensupları, müşterileri ...
Shell ve Money Club kazandırıyor!
Shell ve Money Club’ın çok kazandıran kampanyaları sürüyor. Shell Club ...
Hızlı trende bilet fiyatı belli oldu
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın şubat veya martta hizmete gireceğini ...
 
3. havalimanı Frankfurt'a rakip
Merkezi Frankfurt'ta bulunan ve dünyada 12 havalimanının işletmesini yapan ...
Rusya’dan Türk ihracatçılara fırsat !
Rusya’ya yapılan ihracatta Basitleştirilmiş Gümrük Hattı (BGH) uygulamasına ...
TIRSAN, Logitrans’ta yerini alıyor
Sektörün lideri TIRSAN, 21-23 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek ...
 
Başer Otomotiv ailesinin acı günü
Fort Otosan’ın, Başer Otomotiv Ankara bayisi sahibi Veysel Başer’in babası ...
THY personeline alkol testi yapacak
Türk Hava Yolları, artık personeline uyuşturucu ve alkol testi yapacak.
A3 Sedan’ın ilk ödülü Altın Direksiyon
Audi’nin geçtiğimiz aylarda pazara sunduğu ve orta sınıfa iddialı bir ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncutruckdikkatbus haberler lkwfahrertürkiyeKamyon