Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
7 Şubat 2013 Perşembe - 16:49

Gentaş Group, filosunu 25 adet Volvo FH ile güçlendiriyor!

Faaliyet gösterdikleri her alanda müşterilerine sundukları uygun çözümler ile kârlı yatırımlarına devam eden Gentaş Group, taşımacılık operasyonları için Volvo’nun kalitesi ve gücünü tercih ediyor. Gentaş Group, filosunu yirmi üç adedi FH 420 4x2, iki adedi Volvo I- Shift şanzıman donanımlı FH 460 4x2 olmak üzere toplamda yirmi beş çekici ile güçlendiriyor.

Gentaş Group, filosunu 25 adet Volvo FH ile güçlendiriyor!

1992 yılında kurulan ve Türkiye'nin hızlı büyüyen sanayi, hizmet ve yatırım gruplarından biri olan Gentaş Group, hem yurt içinde hem de yurtdışında yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Gentaş Group, Volvo Kamyon’dan teslim aldığı yirmi üç adet FH 420 4x2 ve iki adet FH 460 4x2 I- Shift şanzımanlı çekici ile filosunun gücüne güç katıyor. Böylece Gentaş Group’un filosundaki Volvo çekici adedi 55’e yükselmiş oluyor.
 
Kurulduğu günden bu yana ithalat, ihracat, gıda maddesi üretimi, otomotiv, hijyenik ve endüstriyel ürün imalatı, inşaat, kargo ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren Gentaş Group; Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Ortadoğu’daki operasyonlarını da başarıyla sürdürüyor. Tüm Avrupa ve Asya ülkelerine kapıdan kapıya karayolu yük taşımacılığı gerçekleştiren Gentaş, 55 ülkeye direkt ihracat yapıyor. Güçlü filosu ile dünyanın her yerine hizmet taşıyan Gentaş Group, Volvo Kamyon’dan yeni teslim aldığı FH’lar ile uzun yol taşımacılığı sektörünün zorluklarını hafifletmeyi amaçlıyor. Sağladıkları yakıt tasarrufu ile lojistik firmalarının kârlılıklarını arttıran ve yüksek performanslarıyla da verilen hizmete değer katan FH’lar, Gentaş Group’un filosunda da boy gösteriyor.
 
25 adet Volvo FH’ın teslimat törenine Gentaş Group adına yönetim kurulu üyesi Abdulbari Çelik katılırken Volvo Kamyon adına Volvo Group Trucks Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı, Volvo Kamyon Satış Direktörü Şafak Tuğut, Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ve Volvo Kamyon Bölge Satış Temsilcisi Şerif Özatay katıldı. Tören esnasında Gentaş Group adına açıklama yapan Abdulbari Çelik, ”Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda kalitemizden ödün vermeden büyümeyi hedefliyoruz. Filomuzda Volvo Kamyon tecrübesine sahip bir firmayız. Teslim aldığımız 25 adet Volvo FH ise bizim güçlü iş birliğimizin ve memnuniyetimizin önemli bir göstergesidir. Gentaş Group olarak her alanda müşteri odaklı çalışıyor ve verimliliği arttırmayı amaçlıyoruz. İşte bu noktada, Volvo FH’lar bizim en büyük yardımcımız olacak. Yüksek performansları, sağladıkları yakıt tasarrufu ve satış sonrası servis kalitesi ile gerçekleştirdiğimiz her başarılı operasyonda Volvo kalitesi bizlere güven veriyor,” dedi.
 
Törende Volvo Group Trucks Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Her geçen gün Türkiye’nin ekonomik yapısı daha da güçleniyor. Özellikle ticari araç sektörünün iş hacmi artıyor. Gentaş Group da yükselen bir ivme ile hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada güçlü konumunu sürdürüyor. Pek çok iş kolunu bünyesinde bulunduran Gentaş’ın, filosuna yeni kattığı FH çekiciler ile iş hacmini arttıracağı şüphesiz. Gentaş Group’un filosundaki Volvo FH çekiciler, yüksek performans ve yakıt verimliliğinin yanı sıra yük kapasitesi ve sürüş konforu ile beklentileri en iyi şekilde karşılayacaktır,” dedi.

 
TOTAL’DEN 45 Günde 45.500 Kişiye 514.500 TL Değerinde Yakıt Hediye
 
İDO Sevgililer Günü’nüzü Hediye Millerle Kutluyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TOTAL’DEN 45 Günde 45.500 Kişiye 514.500 TL Değerinde Yakıt Hediye
Total’in 20 Aralık 2012 tarihinde başlayan ve 45 günde 45 kişiye 1 yıllık ...
2013’te Volkswagen sahibi olmak çok kolay
Volkswagen Doğuş Finans (vdf) çatısı altında hizmet veren Volkswagen Finans’ın, ...
BUDO, 20 Günde 10 Bin Yolcuya Ulaştı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul-Bursa arasında konforlu ...
 
CEVA Türkiye’nin Globaldeki Etkinliği Arttı
Dünyanın en büyük kontrat lojistiği firmalarından CEVA’da iki atama birden.
HGS 7 Gün 24 Saat SHELL’de!
Köprü ve otoyollarda kullanılmaya başlanan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketleri ...
GEFCO Türkiye, Rusya ve BDT ülkelerine avantajlı hizmet sunuyor
GEFCO Türkiye, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri arasında ...
 
MEILLER, Zorlu Çalışma Sahalarında Tercih Ediliyor
Meiller, sunduğu yüksek kalite, sağlamlık ve güvenlik donanımları ile ...
ISUZU’dan Çorlulu Sürücülere Eğitim
Anadolu Isuzu, Satış Sonrası hizmet anlayışında fark yaratmaya, Çorlu ...
Michelin, “İyi Dersler Şoför Amca” projesi
Michelin, sosyal sorumluluk projesi ‘İyi Dersler Şoför Amca’ kapsamında ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikadikkatkamyonculkwşoförnews haberler Kamyonbus