Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
25 Mart 2013 Pazartesi - 13:59

Goodyear’dan Otobüslere Özel

Goodyear’ın otobüslere özel ürettiği Marathon Coach lastikleri, Istanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Sektörde bir ilk olan özel asimetrik desene sahip “Marathon Coach” otobüs lastiği kendi segmentindeki lastiklere göre daha yüksek kilometre performansıyla birlikte konforlu sürüş sağlıyor.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, Avrupa’da otobüslere özel olarak geliştirip tüketicilere sunduğu ve tüm akslarda kullanılabilen otobüs lastikleri Marathon Coach’u İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Bu yeni otobüs lastikleri, son teknoloji kullanılarak üretildi ve kullanım ömrü boyunca yüksek kilometre performansı, artırılmış sürüş konforu ve güvenlik sunacak şekilde geliştirildi.
 
Goodyear’ın yüzyılı aşkın bilgi ve tecrübesinden aldığı güçle, tüketici beklentilerini aşan yenilikçi ve daha güvenli ürünleri geliştiren, uzman bir marka ve şirket olduğunu vurgulayan Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Goodyear, tarihi boyunca devrim niteliğindeki lastik teknolojileriyle yeni standartları belirlemiştir. Bunu yaparken de, daima güvenli, konforlu lastikler üretme kararlılığında olmuştur. Bugün de burada otobüs lastiği segmentindeki bir ilkle sizleri buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Bugün tanıtımını yaptığımız Marathon Coach otobüs lastiğimiz segmentinde üretilmiş ‘ilk asimetrik lastik’ olarak tüketicilerle buluşuyor” dedi.
 

Goodyear Marathon Coach Otobüs Lastiklerinin Özellikleri

 

·         Dengeli aşınma ve yüksek kilometre performansı sağlayan asimetrik tasarım
·         Sağlam dış omuz sayesinde, dişlerin dengesiz ve hızlı aşınmasına karşı yüksek direnç
·         Geniş 5-oluklu tasarım ile yüksek kilometre performansı, mükemmel sürüş, tutuş ve konfor
·         “Sileflex” teknolojisi yeni nesil diş birleşimi ile, yüksek kilometre performansı ve yakıt verimliliği
·         Esnek kanatların yoğunluğu sayesinde iyileştirilen ıslak zemin tutuşu
·         Kanalllar arası taş atıcıları ile yüksek ömür ve defalarca kaplanabilme

 

Ebatlar ve Lastik Etiket Dereceleri

Goodyear’ın Marathon Coach otobüs lastikleri 295/80R22.5 ve 315/80R22.5 ebatlarında piyasaya sunuldu. Ebadına göre B veya C sınıfı yakıt verimliliği, B sınıfı ıslak yolda tutuş performansı ve 69 dBA değerindeki tek dalga gürültü derecelendirmesi ile bu lastikler mükemmel performans sunuyor.

 

Para İade Garantisi

Goodyear Marathon Coach lastikleri satın alındıktan sonra 3 ay içinde veya satın alındıktan sonra yüzde 20’den fazla aşınma gerçekleşmediyse (hangisi erken dolarsa) iade edilebiliyor. Ayrıca Marathon Coach karkas geri alma garantisi ve sağlam durumda olan karkası getirene 150 TL KDV dahil geri alma garantisi ile satılıyor. 1,250 TL tavsiye fiyatıyla piyasaya sunulan Marathon Coach otobüs lastiğine özel yapılan lansman kampanyası kapsamında bir lastik alan tüketiciler, 180 TL indirimden faydalanacak.

 

Goodyear’ın, otobüsler için özel olarak geliştirdiği kış lastiği UltraGrip Coach, üstün güvenlik ve konfor özellikleriyle Türkiye’de piyasaya çıkıyor.

 
Goodyear, Avrupa’da ilk olarak otobüslere özel geliştirip satışa sunduğu, Goodyear Ultra Grip Coach kış çekiş lastiklerini şimdi de Türkiye’de tüketicileriyle buluşturuyor. UltraGrip Coach, karlı ve buzlu yol koşullarında üstün tutunma sağlayan özel bir çeker aks lastiği olarak geliştirildi. Bu lastik özellikle, Türkiye gibi dağlık sert kış koşullarına sahip buzlu yolların olduğu ve ani kar yağışlarının ciddi gecikmelere sebep olduğu yerlerde çalışan otobüsler için üretildi.

 

UltraGrip Coach Lastikleri, TravelMax Teknolojisiyle Geliştirildi.

 
Goodyear’ın otobüsler için özel olarak geliştirdiği kış lastikleri UltraGrip Coach, yapılan testler sonucunda mükemmel performans ve müşteri memnuniyeti ortaya koydu. Yeni desen ve TravelMax teknolojisi, modern otobüslerin tasarımlarına ve günümüzdeki üst düzey araçların bir çoğunda bulunan karmaşık bağımsız süspansiyon sistemlerine uygun şekilde üretildi.
 
Bu teknolojiler Sileflex diş birleşimine, asimetrik tasarıma ve en yeni karkas tasarımlarına sahip. Bu lastiğin sunduğu başka bir avantaj da, 295/80R22.5 ebadında artırılmış yük taşıma kapasitesi sunması; bu da, 3750 kilograma karşılık gelecek şekilde yük endeksinin 154 olmasını sağlıyor.
 
Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Yeni UltraGrip Coach lastiklerimizi test eden kullanıcılarımızdan aldığımız olumlu geri bildirimlerden memnunuz. Yeni araştırmamız gösteriyor ki, bu lastiği geliştirirken odaklandığımız performans kriterleri, kış koşullarında seyahat eden otobüs kullanıcılarının ihtiyaçlarını beklentilerin üzerinde karşılamaktadır” dedi.
 

Ultra Grip Coach Özellikleri

 

·         Yüksek kilometre performansı, üstün çekiş ve tutuş, aynı zamanda düşük gürültü oranı
·         Geniş diş deseni bloklar arası bağlantıyı açmasıyla sağlanan yüksek kilometre performansı
·         Yarı açık omuz yapısı ve yüksek kanat yoğunluğu sayesinde karlı ve buzlu yollarda üstün tutuş performansı
·         Yeni nesil petek kanatlar ile yüksek taşıma performansı ve düzenli aşınma özelliği
·         Bilgisayarda tasarlanan kanal şekli ile blokların ayrıştırılması, yüksek oranda çekiş sağlarken gürültü ve taş girme oranını düşürmektedir.
 
UltraGrip Coach lastikleri aynı zamanda 295/80R22.5 ve 315/80R22.5 ebatlarında da mevcuttur ve bir kış lastiği için mükemmel performans etiketi derecelerine sahiptir. Islak yolda tutuş sınıfında C derecesine sahip lastikler, tek dalga gürültü düzeyleri sırasıyla 72 ve 73 dBA’dır.

 
Hayallerini Tuvale Yansıt
 
Audi Modellerine Ödül Yağmuru
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hayallerini Tuvale Yansıt
Yurtiçi Kargo’nun her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ...
Kaya Petrolü Dengeleri Değiştirecek
Kaya petrolü (shale oil) üretimi küresel petrol üretiminin yüzde 12’sine ...
Cindy Miller, UPS Avrupa Başkanlığına Atandı
UPS, 24 yıldır UPS bünyesinde görev yapan Cindy Miller'ı UPS Avrupa'nın ...
 
DSV Hızla Büyüyor
CFO Aykut Karataş, DSV'nin yaşanan hızlı büyümenin ardından altyapıya ...
Iveco Satış Teşkilatını Antalya’da Topladı
Iveco Araç 97 bayi satış müdürü ve satış temsilcisini 20-22 Mart tarihlerinde ...
“Yılın Filo Yöneticisi”
Dünyanın lider filo kiralama şirketlerinden LeasePlan ve Ekonomist dergisinin ...
 
Subaru XV’nin Hibritit Versiyonu New York Autoshow’da
SUBARU, dünyanın en önemli otomobil fuarları arasında yer alan New York ...
Pirelli 2012 Yılın’da da Büyümesini Sürdürdü
2012 yılına ait finansal sonuçlarını açıklayan Pirelli, premium segmentteki ...
MNG Kargodan Dev Proje
MNG Kargo, 10’uncu kuruluş yılına özel ‘Aç Kanatları’nı Türkiye’ projesi ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckfahrernewstürkiyeKamyonkamyonum haberler srcsondakika