Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
13 Mayıs 2013 Pazartesi - 16:13

Gün, birlik olma günüdür..!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs günü gerçekleştirilen saldırının ardından, Tan Lojistik Genel Müdürü Caner Tan, saldırıyı ve buna duyarsız kalanları kınayarak lojistik sektörünü birlik olmaya davet etti.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013 tarihinde meydana gelen bombalı saldırı da basına yansıdığı gibi 40 değil, edindiğimiz bilgiler doğrultusunda 200’e yakın vatandaşımız hayatını kaybetti. Hain saldırıda hayatını kaybedenler arasında sektörümüzden ise birden fazla arkadaşımız var…
 
Anneler gününe denk gelen bu hain saldırıda çocuklar yetim, eşler ersiz kaldı, analar ise göz yaşına boğuldu..!  Hainlerin bombalı saldırısında 200’e yakın vatandaşımızı kaybettik..! Edindiğim bilgiye göre de 200’ün üzerinde vatandaşımız yaralı ve tedavileri devam ediyor.
 
Telefonla ulaştığım Edip Bakımcı, Reyhanlı’nın mahşeri yaşadığını dile getirdi. Her köşe başında taziye çadırlarının kurulduğunu, Anneler Günü’nde ANALARIN yürek dağlayan ağıtlarıyla Reyhanlı sokaklarının yankılandığını aktardı Sayın Bakımcı..! Can kayıplarının yanında Reyhanlı’da cadde ve sokaklar adeta savaş alanına dönmüş..!  İşyerleri büyük ölçüde zarar görmüş..! Çok sayıda ev ve araçta da maddi hasarlar meydana gelmiş.
 
Ali Çiçekli’nin de olay yerinde olduğu bilgisine ulaştım. Görüştüğüm Sayın Çiçekli moralinin gördüğü manzara karşısında hayli bozuk  olduğunu ve cenazeleri defnetmek ve insanların acısını paylaşmak için olay yerinde olduğunu ifade etti..!
 
Hain bombalı saldırıda hayatını kaybeden Trans Mehmet Selim Uluslararası Taşımacılık firmasının sahibi Mehmet Arslan, Hacıoğlu Nakliyat’ın sahibi Mehmet Hacıoğlu’nun kuzeni ve şirket çalışanı Mehmet Ali Şanlıoğlu, Yellizler Nakliyat sahibi İbrahim Yelliz’in oğlu Murat Yelliz ile Öznaimoğlu Nakliyat sahibi Mehmet Rıza Ceyhan’ın oğlu Ahmet Ceyhan ve ismini sayamadığım tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,  geride kalanlara sabır diliyorum.
 
Hayatını kaybedenler ertesi günü gözyaşları içinde toprağa verilirken, tüm Türkiye'yi yasa boğan hain saldırının kurbanlarının hikâyeleri ise yürekleri dağladı..! Her birinin bir hayali, bir ideali, bir hedefi vardı..! Canları yitirmişiz..! Analar ağlıyor.! Babasını-annesini kaybeden bebekler olup, bitenin farkında bile olmadan o masum bakışlarıyla son kez arkalarından bakıyor..! İnsan hayatı ülkemizde maalesef bu kadar ucuz dedirten olayları yaşamaya başlayınca isyan etmemek elimde değil..! İşte halen maç muhabbeti yapan mı dersiniz…  Siyaset yapan mı dersiniz..! Sosyal medyada  fıkra paylaşan mı dersiniz..! Kendinize gelin, kendinize..! 200’e yakın canımızı yitirdik..!
 
Evet, gün birlik olma günüdür..! Gidenleri geri getiremeyiz ama geride kalanların yaralarını bir nebze de olsa sektör olarak sarabiliriz..! Madem biz lojistik sektöründeyiz ve sektörümüz çok güçlü ve de büyük sivil toplum kuruluşlarımız var. Gelin taşın altına hep birlikte elimizi sokalım..! STK’larımız öncülüğünde yardım kampanya çalışmalarını başlatalım. Çünkü acının dini, dili, ırkı olmaz..! Bunu görelim ve hoş görü ile yardım elimizi uzatalım..! Bu acı ülkemizin acısıdır, herkes buna sahip çıkmalıdır..!
 
Şimdi gelelim bu acıyı görmezden gelip maç muhabbeti yapan arkadaşlara; Galatasaray-Fenerbahçe maçı da bitti. Hala bu acıyı görecek kadar gözünüz açılmadı mı? Bu kadar mı bencilsiniz?
 
Caner Tan

 
Trafikte Güvenlik İçin İşbirliği
 
“Konforun Turkuaz Hali”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trafikte Güvenlik İçin İşbirliği
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’nın ...
Trafik Hayattır Projesi’ne bir ödül daha
Doğuş Otomotiv’in trafikte saygı kültürünü toplumun her kesimine yerleşmesi ...
ASC Türk’ten Büyük Sürpriz
İş Makinaları sektörünün en önemli fuarlarından biri olan 13. Uluslararası ...
 
Beşler Turizm’e 50 Adet Ford Cargo 1846T
Kamyon pazarında 53 yıllık tecrübeye sahip Ford Otosan tarafından, satışa ...
6. Ayında Oto World Asya
“Tematik” AVM’lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ...
Shell-Yeni Elektrik, gaz tedarik anlaşması
Shell ve Yeni Elektrik Üretim A.Ş., Gebze'de kurulan 865 MW kapasiteye ...
 
10 Numara Yağa ÖTV’li Çözüm
Maliye Bakanlığı, son zamanlarda kullanımı yaygınlaşan ve ciddi bir vergi ...
“Reyhanlı’daki Hain Saldırıyı Kınıyoruz”
Und, Reyhanlı’da gerçekleşen bombalı saldırıyı kınadı.
Genç girişimciler ünlü tasarımcıyı ağırladı
Bu yıl 3. kez düzenlenen Dumlupınar Üniversitesi Genç Girişimciler Zirvesi’ne ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucktreylerdikkatnewsKamyontürkiye haberler kamyonumlkw