Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
12 Ağustos 2024 Pazartesi - 15:38

HİDROMEK NORDBAU FUARI’NDA BU YIL DA YERİNİ ALIYOR

HİDROMEK, geniş ürün yelpazesiyle 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde Almanya’da gerçekleşecek olan NordBau Fuarı’nda yerini alacak.  N241 numaralı stantta ziyaretçileriyle buluşacak olan HİDROMEK, fuarda kazıcı yükleyici, lastikli ve paletli ekskavatör, lastikli yükleyici ürün gruplarından makinelerini sergileyecek. Ayrıca yeni ürünü HMK 210 LC paletli ekskavatörü de ilk kez NordBau’da ziyaretçilerin ilgisine sunacak.

HİDROMEK NORDBAU FUARI’NDA BU YIL DA YERİNİ ALIYOR

HİDROMEK, geniş ürün yelpazesiyle 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde Almanya’da gerçekleşecek olan NordBau Fuarı’nda yerini alacak.  N241 numaralı stantta ziyaretçileriyle buluşacak olan HİDROMEK, fuarda kazıcı yükleyici, lastikli ve paletli ekskavatör, lastikli yükleyici ürün gruplarından makinelerini sergileyecek. Ayrıca yeni ürünü HMK 210 LC paletli ekskavatörü de ilk kez NordBau’da ziyaretçilerin ilgisine sunacak.

Her yıl yaklaşık 600’e yakın katılımcı ve 60 binden fazla ziyaretçiyi buluşturan NordBau Fuarı, Almanya’nın Neumünster şehrinde bu yıl 4-8 Eylül tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. HİDROMEK için NordBau Fuarı, sektörün Kuzey Avrupa’daki en büyük fuarlarından biri olması ve en büyük ihracat pazarları arasında Almanya’nın da bulunması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor.

Holstenhallen Neumünster fuar alanında gerçekleşecek olan fuarda HİDROMEK, HMK 62 SS ve 62 T mini kazıcı yükleyicileri, HMK 102B Alpha kazıcı yükleyici, HMK 140 LC, HMK 145 LC SR, HMK 210 LC, HMK 230 NLC, HMK 310 NLC, HMK 390 NLC HD paletli ekskavatör, HMK 150 WR lastikli ekskavatör, HMK 635 WL lastikli yükleyici ürünlerini sergileyecek.

HMK 210 LC: 20 TON SINIFINDA YENİ BİR ALTERNATİF

Yenilikçi çözümler sunmaya devam eden HİDROMEK, 20 ton sınıfındaki yeni ürünü olan HMK 210 LC’yi ilk kez NordBau Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşturacak. HMK 210 LC ile müşterilerinin hafriyat ve inşaat sahalarında çeşitli ihtiyaçlarına yanıt verecek.

1 m³ DR (dual radus) kepçeye sahip olan HMK 210 LC, kepçe yapısında bulunan hardox saçlar sayesinde aşınmaya karşı yüksek dayanıklılığa sahip olacak. Dual radus tasarım özelliği sayesinde, kepçeye malzemenin daha kolay dolmasını sağlayarak kazı operasyonlarında kullanıcısına avantaj sağlayacak.

HMK 150 WR: KOMPAKT GÜÇ VE ÜSTÜN PERFORMANS

Standart tasarıma sahip makinelere göre daha kısa kuyruk yapısı ve farklı ataşmanlar ile kullanım avantajı sayesinde birçok alanda rahatlıkla çalışma imkanı sunan HMK 150 WR lastikli ekskavatör, sahip olduğu yüksek teknolojisi ve dayanıklı yapısı ile maksimum performans, kolay kullanım ve operatör konforu sunarak işleri kolaylaştırıyor.

HMK 150 WR; iş çevrim süreleri, kısa dönüş yarı çapı ve çalışma ölçüleri sayesinde birçok alanda farklı işlerin düşük maliyette kısa sürede tamamlanmasını sağlıyor.

HMK 635 WL İLE SAHALARIN VERİMLİLİĞİ ARTIYOR

HMK 635 WL lastikli yükleyici, yüksek performansı, çok yönlü kullanım özellikleri, operatör konforu ve güvenliği ile kullanıcı beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılıyor. Taş ocakları, beton santralleri, endüstriyel uygulamalar, kamu hizmetleri gibi birçok alanda sıkça kullanılan bu model, farklı ataşman seçenekleriyle üretken ve verimli çalışma imkânı sunuyor. Zorlu çalışma sahalarında mükemmel kontrol kabiliyeti ve yüksek koparma gücü ile öne çıkan HMK 635 WL, ağır hizmet tipi yükleyici olarak üstün performans sağlıyor.

 

 

 

 

 

 
Volvo Trucks'dan Şanlıurfa İtfaiyesi’ne Yeni İtfaiye Kamyonları
 
Mevsimine uygun lastik kullanımı ve düzenli rotasyon şar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Volvo Trucks'dan Şanlıurfa İtfaiyesi’ne Yeni İtfaiye Kamyonları
Hem özel hem de kamu sektörünün öncelikli tercihlerinden Volvo Trucks, ...
Temiz Sokak sloganıyla 51 mahalle yıkanıyor
Keçiören Belediyesi’nin Temiz Sokak sloganıyla 51 mahallede başlattığı ...
TURNUVADA 30 TAKIM YARIŞTI
OPET’in ana sponsorluğunda düzenlenen Dünya Kurumsal Golf Turnuvası’nın ...
 
Estasyon ve Sharz.net İş Birliğine İmza Attı
Sektörün önde gelen iki hizmet sağlayıcısı Estasyon ve Sharz.net, şarj ...
TotalEnergies servis ağını Dinamik Otomotiv ile güçlendiriyor
Binek, hafif ticari ve ağır vasıta araçlarının elektrik, elektronik, mekanik ...
Arkas Lojistik Adana Havalimanı’nı Yeni Evine Taşıdı
Arkas Holding çatısı altında faaliyet gösteren Arkas Lojistik büyük bir ...
 
Tüketiciler yorumlardan etkileniyor
Geçtiğimiz yıl ekim ayında MNG Kargo’yu satın alan DHL eCommerce, küresel ...
Araçlara Takılan Klimalar Ağır Kusur Mu?
Tır araçlarına sonradan takılan klimaların muayeneden geçemiyor ve Tüvtürk ...
Macaristan İkili Geçiş Belgeleri
Dönemsel olarak kullanıma açılan Macaristan ikili geçiş belgeleri tükenmiştir.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrer haberler newskamyonumkamyonculkwtrucktreylertürkiye