Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
26 Kasım 2013 Salı - 16:39

Hankook lastikleri orjinal ekipman seçildi

Lastik üreticisi Hankook başarılı premium orijinal ekipman tedarikini spor aktivitelerine ve spor araçlara genişletiyor. Firmanın amiral gemisi Ventus S1 evo2,BMW X5’in yeni geliştirilen SUV versiyonunda başından itibaren orijinal ekipman olarak yer alacak. MINI,BMW 1, 3 ve 5 serisindeki başarının ardından, BMW X5 BMW Group’un Hankook lastiklerinin orijinal ekipman olarak üretileceği beşinci modeli olmuştur.

Lastik üreticisi Hankook yeni üçüncü nesil BMW X5’ler için ultra yüksek performanslı lastiklerini orijinal ekipman olarak temin ederek Alman premium segment otomobil üreticilerine ataklarını sürdürmektedir.. Pazar lansmanından itibaren, lüks spor otomobiller alanındaki Münih menşeili trend belirleyici otomobil üreticisi aynı zamanda Hankook’un üstün performanslı lastikleriyle ilk kez fabrika çıkışlı olarak donatılacaktır. Tümüyle yeni Ventus S1 evo² SUV lastiği özellikle bu araç kategorisi için geliştirilen spor-dinamik genleriyle tamamen yeni bir şekilde uygulanacak. Aynı zamanda 2014 baharından itibaren yedek parça pazarında 225 ila 315 sırt genişlikleriyle 60 ila 30 en-boy oranlarını kapsayan 17 ila 22 inç boyutlarda temin edilebilecek.

 

BMW X5, Hankook Tire’ın orijinal donanım temin edeceği BMW Group’un beşinci modelidir. Hankook Tire Başkanı ve Avrupa ve CIS COO’su Jin-Wook Choi şöyle söylüyor:  “En çok öne çıkan ürünümüz aynı zamanda DTM’de BMW motor sporları takımının özel lastik ortağı olarak uzmanlığımıza dayanarak geliştirilen yüksek performanslı SUV modeli, yenilikçi teknolojiler ve sofistike tasarım özellikleriyle dolu bir şekilde üretilmiştir’’.

 

Hankook'un öne çıkan ürünü Ventus S1 evo2’nin arkasındaki konsept, aynı zamanda süspansiyon, lüks, konfor, düşük yuvarlanma gürültüsü ve düşük yuvarlanma direncinden taviz vermek istemeyen, lastiklerinin her parametresinde tavizsiz ve spor benzeri performans talep eden yüksek performanslı, dinamik araç sürücülerini hedefleyen yeni SUV versiyonunda da mevcut.

 

Ventus S1 evo2 SUV lastiğinin, çoklu lastik sırtı yarıçapı ve çift katmanlı rayon karkası ile birlikte özellikle incelikle işlenmiş teknolojisi, bütün koşullarda maksimum lastik temas alanı sağlıyor. Lastik yalnızca inanılmaz kayma özellikleri ile değil, aynı zamanda hem ıslak hem kuru koşullarda mükemmel denge için optimum yol teması ile de hayranlık yaratıyor.

 

Ventus S1 evo2 SUV, en yeni yüksek ölçüde geliştirilmiş silika bileşimi ve ıslak çekişi, aşınma özelliklerini ve termal yaşlanma direncini iyileştiren optimize bir çapraz bağlantı sistemi ile donatılmıştır. Ventus S1 evo2 SUV şirketin Macaristan’da bulunan son teknolojiye sahip fabrikasında üretilmektedir.

 
Otomobiliniz kışa hazır mı?
 
PIRELLI “W:01” ile kışlar daha güvenli
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomobiliniz kışa hazır mı?
Soğuk kış günlerinin boy göstermeye başlayacağı şu günlerde kendimiz gibi ...
Elmas Lojistik'e 10 adet Renault Trucks
Renault Trucks Türkiye, İzmir’in köklü firmalarından Elmas Lojistik’i ...
Akaryakıt harcamalarında devrim!
Ticket Restaurant yemek kartı ve kuponu ürünüyle sektöründe liderliğini ...
 
Honda Vezel, aralık ayında satışa sunulacak
Bu yıl Tokyo otomobil fuarında sergilenen ilginç araçlar arasına Honda ...
TIRSAN başarılarını Logitrans'da paylaştı
Sektör lideri Tırsan, 21-23 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar ...
Türkiye ile Rusya otomobil üretecek
Başbakan Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin’in St. Petersburg buluşmasında, ...
 
Gümrük Yönetmeliği Değişikliği
21.11.2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan “Gümrük Yönetmeliğinde Değişiklik ...
İETT’den "Bisiklet Aparatlı Otobüs" dönemi
Hizmet ve yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi ...
DHL eğitime destek için hobi sınıfı yaptırdı
DHL Global Forwarding çalışanları, Dünya Gönüllüler Günü’nde Urfa’da bir ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumkamyoncunewstreyler haberler türkiyelkwşoförsrc