Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
12 Haziran 2013 Çarşamba - 17:00

“JEST” KOCAELİ’NDE GÖZ DOLDURDU!

Karsan üretimi BredaMenarinibus Avancity 12 m. CNG (doğalgazlı) otobüs ve toplu taşımacılığın en yeni üyesi Karsan JEST, Kocaeli 3. Toplu Taşıma Araçları Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

“JEST” KOCAELİ’NDE GÖZ DOLDURDU!

TOPLU TAŞIMANIN EN YENİSİ “JEST” KOCAELİ’NDE GÖZ DOLDURDU!

“Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu kapsamında toplu taşımacılık sistemlerinde dönüşüm yaşayan kentlere, geliştirdiği ürünler ile değer katmayı hedefleyen Karsan, 7 – 9 Haziran 2013 tarihlerinde Kocaeli’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Toplu Taşıma  Araçları Fuarı’na katıldı. "Kocaeli’nde Toplu  Taşıma Dönüşümü  Başlıyor" sloganıyla ziyaretçilerine kapılarını açan fuarda Karsan, 12 metre BredaMenarinibus marka CNG otobüsü ve iki adet JEST minibüsüile yer aldı. Üç gün süren fuar boyunca, 200 m2'lik stantta sergilenen Karsan üretimi araçlara Kocaeli’ye hizmet veren toplu taşıma kooperatifleri ve yakın bölgedeki toplu taşımacılar yoğun ilgi gösterdi. Fuarın en yeni aracı olan JEST, getirdiği yeniliklerle övgü topladı. Karsan standını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Abdülmuttalip Demirel ve Kara Ulaşım Şube Müdürü Salih Kumbar toplu ulaşımda 21. yüzyılın gereksinimlerini ve özellikle engelli erişimini sağlayan, toplu taşımada da entegre çözümler sunan Karsan’a takdirlerini iletti.

JEST Engelleri Ortadan Kaldırıyor

 

Ürettiği ve tasarladığı araçlarda engellilerin ve yaşlıların sosyal hayata karışmalarını amaçlayan Karsan “JEST” ile de alçak taban ve rampa uygulamasıyla yine engelleri ortadan kaldırıyor. Büyük şehirlerde yaşayan insanların beklentilerini karşılamak üzere Karsan’ın kardeş kuruluşu Hexagon Studio tarafından tasarlanan JEST, düşük yakıt ve bakım giderlerine sahip olan yeni teknoloji motoru ile avantaj sağlarken, tüm gününü trafikte geçiren sürücüler için de konfor sunuyor. Modern ve kullanışlı gövde tasarımı ile kullanıcısı için farkını ilk anda gösteriyor. Yaşlı ve engelli yolcular için düşünülen alçak tabanı ve engelli rampası ile tüm engelleri ortadan kaldırıyor, ömür boyu “jest” yapıyor. Klimasıyla yolculukları keyifli kılıyor. Wi-Fi özelliğiyle iletişimde sınırlara meydan okuyor. Dış tasarımı ve çevreci özellikleriyle gelişen değişen şehirlerin dokusuna uyum sağlıyor, yollara değer katıyor.

Karsan BredaMenarinibus’un Türkiye’deki Stratejik Ortağı


İtalyan otobüs üreticisi BredaMenarinibus ile 2 Eylül 2010’da imzaladığı anlaşma neticesinde Karsan, BredaMenarinibus’un bütün ürün gamının Türkiye’de münhasır olarak üretim, pazarlama, satış, satış sonrası hizmetler ve ihracatını sürdürmek üzere sorumluluğu üstlenmişti. İmzalanan stratejik ortaklık anlaşması neticesinde Ekim ayı sonunda Akçalar fabrikasında otobüs üretim hazırlıklarına başlayan Karsan, Ocak 2011’de  ilk üretimini hattan indirmiş ve ardından ilk toplu sevkiyatını  Roma’da toplu ulaşımda hizmet vermek üzere İtalya’ya gerçekleştirmiştir.

Kısaca Karsan


1966 yılında kurulan Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş., 1979-1998 yılları arasında Koç Grubu çatısı altında faaliyet göstermiş, 1998’de İnan Kıraç’ın çoğunluk hisselerini almasıyla birlikte Kıraça Holding bünyesine dahil olmuştur. 1981 yılından itibaren %100 yerel sermayeyle ticari araç üreten bir firmadır. Renault Trucks’ın Premium ve Lander modellerini, Peugeot Partner, Citroën Berlingo, Karsan JEST, Hyundai Truck HD Serisi ve BredaMenarinibus marka otobüs modellerini üreten Karsan, 2002 yılından itibaren Türkiye otomotiv endüstrisinde tek bir fabrikada çok markalı üretim yaklaşımını benimseyen tek firmadır. Karsan ayrıca, 2009 yılından bu yana Karsan, Hyundai Truck ve BredaMenarinibus  markalarının yurt içi ve yurt dışı pazarlama, satış ve satış sonrası faaliyetlerini Karsan Pazarlama çatısı altında sürdürmektedir. Karsan’da bugün 49’u Karsan Pazarlama’da olmak üzere toplam 1.257 kişi çalışmaktadır (1.068 mavi yaka, 189 beyaz yaka). ISO’nun (İstanbul Sanayi Odası) 2011 yılında yaptığı araştırmaya göre "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" sıralamasında bir önceki seneye göre 18 basamak atlayarak 91. sıraya yerleşmiştir. Halka açık bir Şirket olan ve IMKB’de (İstanbul Menkul Kıymetler Borsası) işlem gören Karsan’ın Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) kayıtlarındaki fiili dolaşımdaki pay oranı bugün itibariyle %33,1’dır. 

 

 
LOJİSTİK 2023 HEDEFİ
 
Ali Y. Koç Ankara’da bayi açılışı yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kässbohrer’den Yıldızlı’ya Low-Bed
Yıldızlı Mühendislik İnşaat’a satışı yapılan Kässbohrer Low-Bed teslimatı ...
Red Bull Kanada’da ilk kez
Sebastian Vettel, Kanada Grand Prix’sini 14 saniye farkla kazandı. Bu ...
Mini Harca MINI Kazan
Teknoloji fırsatları müşterilerine sunan Saturn’dan, ayağınızı yerden ...
 
Volvo Euro 6 standartlarını sunuyor
Volvo Kamyon, en küçük orta sınıf 5 litrelik motordan, 13 litrelik ağır ...
Starpet’ten Kampanya
Starpet, İstanbullu sürücüler için %12’ye varan özel indirim kampanyası ...
Aksiyon Bazlı İş Yönetim Modeli
Avrupa’nın en büyük 26’ıncı traktör ve tarım makinesi üreticisi Hisarlar ...
 
Lüleburgaz’a Mobil 1 Yağlama Merkezi
Yeni yağlama merkezinde yağ değişimi sadece 15 dakika sürüyor.
Shell ve TOFED Yeniden
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) ile Shell arasında 2008 yılından ...
Enerjinin Adresi İpragaz
Türkiye enerji sektörünün temsilcilerini buluşturan 4. Gas&Power Türkiye ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bus haberler newstürkiyeşofördikkatsondakikafahrerKamyon