Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
27 Kasım 2008 Perşembe - 00:00

Krone Farklı Sektörlerin Farklı İhtiyaçlarını Karşılıyor

Krone Farklı Sektörlerin Farklı İhtiyaçlarını Karşılıyor

Baykal Su özen gerektiren ürün taşımacılığı için “Krone’yi” tercih etti

Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren Baykal Su ve Umar Lojistik 2003 yılından bu yana Krone Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti veren Bursa Koçaslan Otomotiv’den satın aldıkları Krone treylerler ile filolarını güçlendirdi.

Baykal Su, güvenli ve steril taşımacılık için Krone treyler markasını tercih etti. Beş adet Profi Liner SDP3 model treyler, Baykal Su firması Yetkilisi Osman Eser’e Koçaslan Otomotiv tesislerinde Krone Satış Şefi Barış Erhan, Koçaslan Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Koçaslan tarafından teslim edildi.

Umar Lojistik: “Geleceğe yatırım yapanların tercihi Krone”

İstanbul merkezli ancak lojistik faaliyetlerini Bursa’da sürdüren Umar Lojistik, otomotiv yan sanayi ürünleri taşımacılığı gerçekleştiriyor. Daha önce satın aldıkları Krone treylerlerin filolarına sağladığı güvenlik avantajları sayesinde Krone ile büyüme kararı alan Umar Lojistik Koçaslan Otomotiv’den aldıkları üç adet Krone Profi 2’yi daha filosuna kattı.

Yeni İmar Orman Ürünleri: “Yine tercihimiz Krone olacak”

Kayseri’de kurduğu güçlü servis ağı ile kısa sürede büyüyen Özsa Otomotiv, bölgenin güçlü firmalarından Yeni İmar Orman Ürünleri’ne ikisi Profiliner 2, üçü Mega Liner olmak üzere toplam beş adet treylerini teslim etti. 

Universal Lojistik: “Farklı işlere kusursuz uyum sağlayan treyler markası Krone”

Universal Lojistik iş ortağı olarak Krone’yi tercih etti. Universal, ilk etapta rulo taşımacılığı amacıyla filosunu Krone Yetkili Satıcı ve Servisi Flash Otomotiv’den aldığı iki adet Krone Coil Liner ile güçlendirdi.

Flash Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Gedikbaşı ise Universal’in yurtdışı taşımacılığında önemli bir marka olduğunu hatırlatarak “Uluslar arası operasyonlarda Krone’yi seçmeleri bizi çok mutlu etti. Aracımıza güveniyoruz. Universal firmasına artı değer katacağına inanıyoruz” dedi.

Tur-Aras: “Krone’nin sağlamlığı ve yüksek kalitesini gördükten sonra hemen karar verdik”

Başta Almanya, Hollanda ve Fransa olmak üzere sadece yurt dışı taşımacılık yapan Tur-Aras, inşaat malzemesi ve tekstil nakliyesi hizmeti veriyor. 30 araçlık filoya sahip firma, aldığı iki adet Coolliner ile filosunu güçlendirdi.

Flash Nakil Vasıtaları tesisinde düzenlenen törenle Tur Aras Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Aras’a Flash Nakil Vasıtaları Genel Müdürü Levent Bektaş ve Doğuş Otomotiv Krone Satış Şefi Ömürden Özacar plaketini teslim etti.

 
Bakan Yıldırım'dan Nakliyecilere Bayram Müjdesi
 
Otokar Doruk 190S Türkiye'yi Dolaşıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treyler haberler kamyonculkwsondakikabusKamyonfahrerşoför