Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
13 Şubat 2013 Çarşamba - 10:33

THERMO KING Büyümeye Devam Ediyor

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde satış grafiğini sürekli yükselten Thermo King, 2012 yılında satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 30,6 oranında artırmayı başardı. Thermo King tüm dünyada satış ve satış sonrası hizmetlerde de “platinyum” seviyesine ulaştı. Doğuş Otomotiv Thermo King Marka Genel Müdürü İlhami Eksin, markanın Türkiye’de 4 yıl içinde büyük bir aşama kaydettiğini belirtti.

THERMO KING Büyümeye Devam Ediyor

Lojistik sektöründe soğuk zincir taşımacılığında soğutma ünitesi adı haline gelen Thermo King, sektördeki daralmaya rağmen 2012 yılında satışlarına yüzde 30,6 oranında artırmayı başardı. 2012 yılında toplam ağır vasıta pazarı yüzde 14,2, treyler pazarı yaklaşık yüzde 31,5, frigrofik kasa pazarı yüzde 19 oranında azalırken Thermo King satışları bir önceki yıla göre yüzde 30,6 oranında artırarak sektöründeki liderliğini devam ettirdi.

Doğuş Otomotiv Thermo King Marka Genel Müdürü İlhami Eksin, treyler ve kamyon dizel soğutucusu pazarında lider konumlarını güçlendirerek devam ettirdiklerini belirterek “ Thermo King Türkiye’de Doğuş Otomotiv distribitörlüğünde 4’ncü yılını geride bıraktı. Artarak gelen başarıların yanı sıra, satış ve satış sonrası hizmetlerde de tüm dünyada bir ilki gerçekleştirerek “platinyum” seviyesine ulaştık. Daralan pazarda üstün teknolojisi ve kaliteli ürünlerimizle başarılarımız artarak devam edecektir” dedi. Eksin, 46 ülkenin taraf olduğu “Bozulabilir Gıda Maddelerinin Uluslararası Taşımacılığı ve Bu Taşımacılık Faaliyetinde Kullanılacak Özel Ekipmana İlişkin Anlaşmaya Katılıma ilişkin Kanunun Türkiye tarafından kabul edilip yürürlüğe girdiğine de dikkat çekerek şunları söyledi:


“ Buna göre derin dondurulmuş, normal dondurulmuş, soğutulmuş ve taşınması esnasında sabit iç ortam sıcaklığı gerektiren gıda maddelerinin taşımasında kullanılacak araçlara ve soğutucu ünitelere bazı standartlar getiriliyor. ATP Konvansiyonu’nun kanunlaşmasıyla birlikte et, süt, balık ve sebze-meyve gibi kolay bozulabilen gıdaların hem sağlıksız taşınmasının önüne geçilecek hem de bunun yarattığı ekonomik kayıp ortadan kalkacak. Thermo King olarak ATP’ye hazırız. Markamız, Treyler soğutucuları (SLXe Serisi), Kamyon soğutucuları (T Serisi) ve Motordan tahrikli Kamyonet soğutucularımız (V Serisi) ile en küçük kamyonetten en büyük treylere kadar gerek tek bölmeli, gerekse çok bölmeli (Spectrum) her türlü ihtiyaca uygun ürün gamı ile hizmet veriyor. Ürünlerimizin tümü ATP uygunluğu belgelenmiş ürünlerdir. Yasanın etkin bir denetleme ve uygulama ile orta ve uzun vadede frigorifik kasa ve kasa soğutucu sektörüne çok olumlu katkılar yapacaktır. Özellikle gıda lojistiği sektörünün bu sayede sağlıklı bir büyüme içerisine girecektir.”




İstanbul’da Yeni Belediye Otobüsleri Thermo King Klimalı

Thermo King’in bir diğer ana iş kolu olan klimalarda da 2012 yeni başlangıçların yılı oldu. 2012 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu 250 otobüs ihalesini kazanan Karsan’ın ürettiği otobüslerde Thermo King klimalar kullanılıyor. Üstün teknoloji ile Türkiye şartlarına göre üretilen klimalar, yolcularına üst düzey konforu getirecek. Bunun yanında ayrıca, Türkiye’deki otobüs üreticileri ile yeni proje çalışmalarını da devam ettiren Thermo King, klima pazarında da pazar payını her geçen yıl artırmayı hedefliyor.

 
Özakman Petrol'a 15 Cargo Çekici
 
ULUSOY ve VARAN'dan Destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özakman Petrol'a 15 Cargo Çekici
Şırnaklı Özakman Petrol, 15 adet Cargo çekiciyi, Ford Otosan Genel Müdürü ...
Michelin X-Ice North 2 Zafere Taşıdı
Michelin X-Ice North 2, Volkswagen Polo R WRC’yi zafere taşıdı.
“London Eye”Continental ile Güvende!
Avrupa’nın en yüksek dönme dolabı olan Londra’daki Millenium Jant olarak ...
 
Türkiye’de Üretilen MAN Fortuna 2 Milyon Kilometre Yol Yaptı
MAN Türkiye Ankara tesislerinde üretilen 2008 model Fortuna seyahat otobüsü, ...
ULUSOY ve VARAN Yolcu Sayısını Yüzde 40 Arttırmayı Hedefliyor
Karayolu taşımacılığında 76 yıldır geliştirdiği uygulamalarla sektörde ...
Aracınızın Performansını Artırmak İçin
Araç bakımına dair küçük püf noktalarını ne kadar biliyoruz? Oysa bakımında ...
 
NISSAN'dan Tüm Modellerine Özel Fırsatlar
Nissan modellerine sahip olmak isteyenler için Şubat ayında da yüzde ...
CENEVRE OTOMOBİL FUARI’NDA “TÜRK TASARIMI”
Dünyada ilk kez görücüye çıkacak araçların sergileneceği Cenevre Otomobil ...
Hankook’un İngiltere'deki Yeni Depolama Tesisi Açıldı
Premium lastik üreticisi Hankook’un İngiliz pazarında devam eden pazar ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikabustrucktreylerdikkatkamyonumnewsfahrer haberler