Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
14 Ekim 2024 Pazartesi - 11:18

Ticari Araç Lastiği Kategorisinin En İyisi Continental

Ticari araç profesyonelleri oylarıyla 31 kategoride taşımacılık ve lojistik sektörünün en iyi ürünlerini belirlendi. Uzman Yayınevi ETM'nin (EuroTransportMedia) okurları, Continental'i “Lastik” kategorisinin en iyisi seçti.

Ticari Araç Lastiği Kategorisinin En İyisi Continental

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental, Alman yayınevi ETM’nin (EuroTransportMedia) ticari araç profesyonellerinden oluşan “Best of New Transportation” (Yeni Taşımacılığın En İyileri) okuyucu anketinde 2024 ETM Ödülü’nün sahibi oldu. Trans Aktuell’ ve Fernfahrer ticari dergilerinin okuyucuları ile eurotransport.de kullanıcıları, “Lastikler” kategorisinde en yüksek oyu Continental ürünlerine verdi. ETM okuyucu anketi, bu yıl yenilenerek tamamen geleceğe yönelik ürün ve çözümleri ödüllendirmeye odaklandı. 

 

Continental Almanya Yenileme Lastikleri Pazarlama Müdürü Timo Röbbel, “Bu ödül, lastik geliştirme mühendislerimizin yürüttüğü çalışmaların ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını her an karşılama taahhüdümüzün bir göstergesi. Lastiklerimizi geliştirirken müşterilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alıyoruz. Bu yaklaşımımız, filo operatörlerinin geleceği düşünerek araçlarını donatmalarına, dolayısıyla taşımacılık ve lojistik sektörünün son derece iddialı beklentilerini uzun vadede etkili bir şekilde karşılamalarına katkıda bulunuyor. Bunun kullanıcılardan kabul görmesi ve takdir edilmesinden memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

Hedef 2050’ye kadar lastik üretiminde %100 sürdürülebilir malzeme kullanımı

Continental, Vizyon 2030 stratejik programının bir parçası olarak sürekli müşteri odaklı bir yaklaşım benimsiyor. Timo Röbbel, “Bunu başarmanın yollarından biri, büyüyen hizmet yelpazemizin ürünlerimizi tamamlaması. Bunu yaparken, bir yandan maliyetleri düşürüp diğer yandan güvenliği artıran dijital lastik çözümleri gibi, müşteri faydasını artırmak için tasarladığımız, kapsamlı lastik hizmetlerinden oluşan bir ekosistemi hedefliyoruz” diyor.

 

Continental, en geç 2050 yılına kadar tamamen döngüsel bir lastik üretim modelini hayata geçirmeyi hedefliyor. Yenilenebilir malzemelere ek olarak, şirket geri dönüştürülmüş hammadde kullanımı üzerinde sistematik olarak çalışıyor. Döngüsel ekonominin, sınırlı kaynakları tüketmeden sürekli büyümeyi öngördüğünü anlatan Röbbel, şöyle devam ediyor: “Döngüsel süreç, ürünün tasarımından, tüketici tarafından satın almasına, oradan da geri dönüşümüne kadar devam eder. Biz de premium lastiklerin tasarımında, geliştirilmesinde ve üretiminde geri dönüştürülmüş malzeme kullanma hedefini benimsedik. Hedefimiz en geç 2050 yılına kadar lastik üretiminde yüzde 100 sürdürülebilir malzemeler kullanmak.”

 

Yeni lastikler, yeni standartlar: Continental 5. Nesil lastikleri

Continental, pratik ve yenilikçi lastik ve bakım konseptleriyle yeni standartları belirliyor. Beşinci nesil yeni lastikler, taşımacılık sektörü müşterilerinin ihtiyaçları ile AB Taksonomisi, VECTO ve Avrupa Yeşil Anlaşması gibi dinamik yasal düzenlemelerin gereklerini tam olarak karşılıyor. Tamamen baştan geliştirilen kamyon lastikleri, şehirlerarası ve uzun yol taşımacılığında yakıt tüketimini ve buna bağlı olarak CO2 emisyonlarını ciddi anlamda azaltarak maliyetlerini düşürmeye katkıda bulunuyor. Conti Eco'nun yeni nesli, optimize edilen yuvarlanma direnci ve yüksek kilometre performansı gibi farklı öncelikleri dengeliyor. “Conti360° dijital çözümleri ve ContiLifeCycle konsepti ise filo yöneticilerinin CO2 emisyonlarını azaltarak filo verimliliğini artırmalarına yardımcı oluyor.

 
Mercedes-Benz Türk’ten Ekol Lojistik’e 150 Adetlik Dev Teslimat!
 
Navlun Endeksindeki Düşüş Devam Edecek Mi?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Petlas Yeni Otobüs Lastiklerini İş Ortaklarıyla Buluşturdu
Petlas, şehirlerarası taşımacılıkta güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi ...
Goodyear, Taşımacılık Sektörü İçin Geliştirdiği CheckPoint Çözümünü Tanıttı
Goodyear, CheckPoint lastik yönetim çözümünü yeni geliştirmelerle daha ...
AKO Grup, Global Arenada Büyümesini Sürdürüyor
Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarından biri olan AKO Grup; bünyesinde ...
 
Brisa, 2024 Yılı İkinci Çeyrek Finansal Sonuçlarını Açıkladı
Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, 2024 yılının ikinci çeyrek ...
Akdağ Jant Lastik’in Yeni Şubesi Hizmete Açıldı
Continental’in İzmir bayilerinden Akdağ Jant Lastik, İzmir Balçova'daki ...
Razgatlıoğlu yeni Pirelli arka lastikle rekora imza attı
BMW pilotu Portimão’da Superpole Yarışını ve 2. Yarışı arkada SC0 geliştirme ...
 
Mevsimine uygun lastik kullanımı ve düzenli rotasyon şar
Araçların güvenli ve verimli bir şekilde yol alabilmesi için lastik bakımı ...
Her Yıl 400 Milyon Lastik, Ömrünü Tamamlamadan Hurdaya Çıkıyor
Mobilite ve inovasyon alanlarında öncü şirketlerden biri olan Michelin, ...
Brisa’dan Yeni Bir Mobilite Ürünü
Sınıfının en iyi yakıt verimliliğine sahip, elektrikli araçlarla da uyumlu ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcşoförkamyonumnewssondakikatürkiyekamyoncu haberler bus