Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
1 Ağustos 2024 Perşembe - 15:18

Tırport’un Hedefi Büyük!

Tırport, sahip olduğu teknolojilerle, Orta Asya’dan Avrupa ve Afrika’ya uzanan aksta 1,5 milyon küçük nakliyeci ve bireysel kamyon sahibinin bir numaralı işvereni olmayı hedefliyor.

Tırport’un Hedefi Büyük!

Türkiye’nin ve bölgenin lojistikte en büyük dijital platformu haline gelen Tırport, sahip olduğu teknolojilerle lojistik sektörünün tüm paydaşlarına değer yaratıyor. Türkiye hariç 10’un üzerinde ülkede, 7 farklı dilde, tüm dijital platformlardan (web/iOS /Android /Tablet) hizmet veriyor. Her gün binlerce FTL taşımanın uçtan uca izlenmesine, yönetilmesine ve raporlanmasına katkı sağlıyor, onlarca lojistik firması, üretici ve binlerce KOBİ’ye güvenilir kamyonlar tedarik ediyor. Lojistik operasyonlarının uçtan uca dijital şekilde yönetildiğini kaydeden Tırport kurucu ortağı Dr. Akın Arslan, şunları söyledi:

“Lojistik operasyonların tüm dijital platformlardan uçtan uca yönetilmesini, ihtiyaca uygun, güvenilir ve müsait kamyonlara kolayca erişilmesini sağlayan Tırport, kamyoncuların istedikleri yer ve zamanda yüke kolayca ulaşabilmelerini de mümkün kılıyor. Her gün onlarca bireysel kamyon sahibine, yükle yolda ilerlerken, dönüş yüklerinin akıllı bir şekilde organize edilmesinde değer yaratıyor. Küçük filo sahiplerinin, filolarını ve şoförlerini etkili bir şekilde cepten yönetebilmelerine olanak veriyor. Tırport, lojistik sektörüne bir taraftan sahip olduğu teknolojiler ile SaaS olarak hizmet verirken, diğer taraftan üzerinde oturduğu büyük ekosistem ile dijital forwarder olarak nakliye hizmetleri veriyor. Tırport olarak sahip olduğumuz teknolojilerle, Orta Asya’dan Avrupa ve Afrika’ya uzanan aksta 1,5 milyon küçük nakliyecinin ve bireysel kamyon sahibinin bir numaralı işvereni olmayı hedefliyoruz ve günde 30 binin üzerinde FTL taşımayı yönetebilmeyi planlıyoruz. ” dedi.

 

Gerçek-zamanlı ve konum-tabanlı olarak uçtan uca dijital şekilde takip ediliyor

 

Tırport ile sadece yoldaki kamyonlar izlenmiyor, yükün tüm yolculuğunu ve teslimatları dijital olarak gerçek-zamanlı, konum-tabanlı kayıt altına alınıyor, canlı raporlama yapılıyor.

Tırport’ta artırılmış zeka destekli teknolojilerin kullanıldığını anlatan Dr. Akın Arslan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Tırport’un arttırılmış-zeka destekli teknolojileriyle, kamyon ve kamyoncunun tüm evrakları (ehliyet, ruhsat, SRC belgesi, kimlik, ehliyet, sigorta poliçeleri vb) Tırport yükCEPte Aplikasyonu ile anında dijitalleştirilip, kayıt altına alınıyor. Kamyona ve yüke ait sigorta poliçeleri dijitalleştirilerek doğrulanıyor, taşımaya ait tüm sürüş, bekleme, teslimat ve onaylama belgeleri tekil bir Yük ID üzerinden kayıt altında tutuluyor. İrsaliye, fatura gibi taşımanın zorunlu delili niteliğinde olan belgeler (Proof Of Delivery) dijital olarak kayıt altında ve her an erişilebilir olarak güvenli bulut ortamlarında tutuluyor.” diye konuştu.

 

Lojistik firmaları Dijital Forwarder’lara dönüşecek

 

Türk lojistik sektörünün büyüklüğü yaklaşık 150 milyar dolardır. Günde 80 milyon doların üzerinde navlun ödemesi yapılmaktadır. Türkiye’nin en büyük lojistik firması bu pastadan sadece % 0,7 pay almaktadır. Pazar son derece dağıtıktır. Lojistiği global ölçekte uçtan uca dijitalleştiren Tırport gibi 100 binin üzerinde bireysel kamyona dijital platformu üzerinden çözüm üreten yeni nesil dijital forwarder’lar, pazarda tek başına yaklaşık %5’in üzerinde pazar payı almaktadır. Nitekim lojistik işinin gelecekteki yüklenicileri, dijital yük servisleri ve ağları olacaklar. Tırport, dünyada bu işin öncü teknolojilerinden birisidir.

 
MAN’ın Başarılı Yetkili Servisleri Ödüllerini Aldı
 
Otomotiv Satışlarında Düşüş Devam Ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mars Hava ve Deniz Kargo’dan Yeni Hizmet: Yurt İçi Konteyner Taşımacılığı
1997 yılında kurulan Mars Hava ve Deniz Kargo, havayolu ve denizyolu taşımacılığında ...
Havayolu Taşımacılığında Talep Artıyor
Küresel ticaretin yeniden canlanması, e-ticaret sektöründeki hızlı büyüme ...
Gıda Güvenliği İçin Isı Kontrollü Taşımacılık Büyük Önem Taşıyor
Her mevsim gıda güvenliğinin sigortası olan ısı kontrollü taşımacılık, ...
 
DHL ve Google, Uluslararası Sürdürülebilir Taşımacılık İçin İş Birliği Yapıyor
- Google, hava lojistiği taşımacılığından kaynaklanan emisyonları azaltmak ...
eTA Platformu ile Lojistikte Yeni Dönem
Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik’in yapay zeka ile güçlendirilen ...
İspanya ile Ticaret Rekor Kırdı, Ares Logistics Bölgeye Yatırımlarını Artırıyor
Uluslararası entegre lojisitik şirketi Ares Logistics, yeni yatırımlarıyla ...
 
Brambles Lojistik Sektörünün En Sürdürülebilir Şirketi Seçildi
CHEP markasıyla 60 ülkede faaliyetlerine devam eden küresel lojistik lideri ...
Mars Logistics’ten Samsun’da Yeni Transfer Merkezi
1989 yılında kurulan ve tüm lojistik hizmetlerinin entegre bir şekilde ...
Rusya’ya İhracat Mevsimi
Rusya ile ticarette bazı ihracat kalemleri mevsimsel etki ile hareketlendi. ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyontürkiyekamyoncudikkat haberler srcsondakikaşoförkamyonum