Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
15 Haziran 2013 Cumartesi - 12:38

ULUSOY 4 İLDE 41 HAT AÇTI

Karayolu yolcu taşımacılığının en köklü markalarından Ulusoy, sektördeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tatil sezonunun başlaması ile Trakya’dan İç Anadolu’ya, Ege’den Doğu Anadolu'ya gerçekleştirdiği yeniden yapılandırma operasyonunu tamamlayan Ulusoy, 9 milyon TL’lik yatırımla Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’ta seferlere başladı. 4 ilde 41 yeni hattı hayata geçiren Ulusoy, 270 kişiye yeni istihdam sağladı

ULUSOY  4 İLDE 41 HAT AÇTI

Ulusoy, yolcu taşımacılığındaki yatırımlarında hız kesmiyor

 

ULUSOY 9 MİLYONLUK YATIRIMLA

4 İLDE 41 HAT AÇTI

 

 

Hayata geçirdiği uygulamalarla, karayolu yolcu taşımacılığına yeni bir soluk getiren Ulusoy, büyümesini yeni yatırımlarla sürdürüyor. Sektörde liderlik hedefi ile çalışmalarını sürdüren Ulusoy, tatil dönemine yeni hatlarla birlikte giriyor. Trakya’dan İç Anadolu’ya, Ege’den Doğu Anadolu'ya gerçekleştirdiği yeniden yapılandırma operasyonunu tamamlayan Ulusoy, 9 milyon TL’lik yatırımla Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’ta seferlere başladı.

 

“AÇILIMIMIZI YENİ HATLARLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Türkiye genelinde 550 bilet satış ofisi sayısını her geçen gün artırmak için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Ulusoy Otobüs Grubu Genel Müdürü İmran Okumuş, “Sektördeki liderlik hedeflerimize ulaşmamız için, bu yatırım hayli önem taşıyordu. Yaz sezonunun başladığı bugünlerde, tatilcileri ve sevdiklerine ulaşmak isteyenleri mağdur etmemek adına, yurt içindeki yatırımlarımızı Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’la sürdürme kararı aldık. Kısa sürede satış ofislerimizi kurduk ve Ulusoy ailesine yeni katılan 270 personelimizin eğitimlerini tamamladık. Bugün itibari ile Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’tan yoğun seferlerimizle yolcularımız sevdiklerine yenilikçi hizmetlerimiz ve konforlu bir şekilde ulaşacak. Öte yandan önümüzdeki günlerde Türkiye genelinde yeni ofis, hat ve istihdam gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“YOĞUNLUK ORANIMIZ YÜZDE 85’E ULAŞTI”

Sektördeki gelişmeler hakkında da bilgi veren İmran Okumuş, karayolu yolcu taşımacılığında son dönemdeki doluluk oranının yüzde 60-65’i geçmezken, Ulusoy yol ortalamasının % 85’i bulduğunu vurgulayarak; “Trakya, Batı Karadeniz, İç Anadolu bölgelerinde yeniden yapılanmalara giderken, Ankara, Ege ve Karadeniz’de yüzde 95’lere ulaşan doluluk oranlarla hizmet veriyoruz. Yeni otobüslerimiz, satış ofislerimiz ve hatlarımızla kapasite sorununu da tamamen çözüyoruz. Her ne kadar Ramazan ayı döneminde yolcu talebinin düşeceğine dair görüş ve endişeler olsa da, Ramazan bereketinin farklı olduğunu düşünüyoruz. Ulusoy olarak 2013 yılı sonunda geçtiğimiz yılki 6 milyonluk rekorumuzu egale edip, 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

 

KİŞİYE ÖZEL SEYAHAT KEYFİ

Sektörde öncü uygulamalara imza atan Ulusoy seferleri geniş ikram çeşitleriyle ön plana çıkıyor. Sabah kahvaltısı ve boğaz sefası uygulaması ile yolculuklar esnasında zengin bir seçenek sunan Ulusoy, şeker ve tansiyon rahatsızlığı bulunan konukları için özel bir mönü uyguluyor. Tatlı ve tuzlu ürünlerin yanı sıra form ve light ikram çeşitliliği de bulunan Ulusoy’un kişiye özel televizyon, internet, müzik ve multimedya hizmetleri de yer alıyor.

 

 
Lastik Adam Bibendum’dan ipuçları
 
Goodyear MarathonCoach’u tercih etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lastik Adam Bibendum’dan ipuçları
Michelin’in ‘Lastik Adam’ı Bibendum, tatile çıkmaya hazırlananlar için ...
CITROËN MODELLERİNDE 5.500 TL’YE VARAN İNDİRİMLER
Türkiye’de 50’den fazla noktada satış ve servis hizmeti veren Citroën, ...
Ali Y. Koç Ankara’da bayi açılışı yaptı
Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
LOJİSTİK 2023 HEDEFİ
Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA Lojistik, bu ...
Ocak-Mayıs döneminde ağır ticari araçlarda % 2 artış
2013 yılı Ocak-Mayıs döneminde bir önceki yıla göre ağır ticari araç pazarı ...
MAN Truck&Bus dikkatleri geleceğin şehirlerine çekti
Toplu taşıma sektörünün dünyadaki en büyük kuruluşu olan “Uluslararası ...
 
Türkiye-Mısır Taşımalarında Yeni Dönem
Türkiye-Mısır Karayolu Taşımacılığı Anlaşması Ulaştırma Denizcilik ve ...
NISSAN’DAN YAZA MERHABA KAMPANYASI
Nissan, tüm modellerinde uyguladığı özel fırsatları ile yaza merhaba diyor. ...
Starpet’in Florya İstasyonu hizmete giriyor
Akaryakıt sektörünün önde gelen markalarından Starpet’in İstanbul’daki ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler sondakikabusfahrerdikkatlkwtrucktürkiyesrc