Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
11 Mayıs 2013 Cumartesi - 11:54

“bir gülümseme paylaş”

Emirates’in “Share a Smile” kampanyası, bu sefer Arsenal’li oyuncuları konuk ediyor.

 “bir gülümseme paylaş”

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, global “Share a Smile” kampanyasının ikinci etabını Arsenal Futbol Kulübü ortaklığıyla gerçekleştirdi. Emirates’in çok sayıda dil konuşan kabin ekibinin yardımıyla, Arsenal oyuncuları Mikel Arteta, Lukas Podolski, Wojciech Szczęsny ve Theo Walcott, bir dizi eğlenceli videoda sevilen futbol deyimlerinden bazılarını kendi dillerinde paylaşırken, bir yandan da futbol becerilerini sergiliyor.
Emirates’in “Share a Smile” kampanyası Şubat 2013’te başlatılmıştı. Kampanyanın ilk aşamasında, Emirates kabin ekibinde çalışanların tüm dünyadan değişik ve ilginç selamlamalarla yer aldığı 14 farklı dilde 29 video yer alıyordu. Kampanya, “globalistaların” bu eğlenceli videoları arkadaşları ve aileleriyle paylaşarak birbirleriyle bağlantı kurmasına yardımcı olmak için, Emirates tarafından yaratıldı.
Emirates’in Kurumsal İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros Boutros, “Emirates ve Arsenal, 2004’ten bu yana birlikte çalışıyor. Bu ortaklığı genişletmek için sürekli olarak yeni ve yenilikçi yöntemler bulmaya gayret ediyoruz. Takımla ilk kez böyle bir çalışma yaptık ve bu videoların dünya çapında futbolseverleri gülümseteceğini ve yeni futbol terimleri öğrenmelerine yardımcı olacağını umuyoruz” diyor.
Arsenal Global Ortaklıklar Başkanı Vinai Venkatesham ise “Futbol global bir spor ve Emirates’in ‘Share a Smile’ kampanyası da çok dilli uluslararası perspektifiyle, dünya çapında futbolseverlerle bağ kurmak için mükemmel bir platform. Bu videolar İngiltere’de karlı bir günde çekildi ve futbolcular hava koşullarına rağmen Emirates ekibinin yanında hünerlerini sergilerken çok eğlendiler. Dünya çapında fan’larımızın bu videoları keyifle izleyeceğini umuyoruz” diyor.
Emirates ve Arsenal ortaklığı uzun süredir devam ediyor. Havayolu, Aralık 2012’de İngiltere Birinci Ligi takımının tişört sponsorluğunu 2018-2019 sezonunun sonuna kadar uzatarak bu ortaklığı daha da ilerletti. Anlaşma çerçevesinde, Arsenal stadyumu 2028’e kadar Emirates Stadyumu olarak anılmaya devam edecek. Şirketlerin ortaklığı, ayrıca bir futbol altyapı projesinin de dahil olduğu diğer çeşitli alanlara da yayılıyor. Ekim 2009’da Emirates’in Dubai’deki özel amaçlı spor tesisi The Sevens’da açılan Arsenal Futbol Okulu, BAE ve Körfez bölgesinde birinci sınıf eğitim yöntemleriyle futbol yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor.
“Share a Smile” kampanyası, Emirates’in global marka platformu “Hello Tomorrow” bünyesinde gerçekleştirilen en yeni çalışma. Nisan 2012’de başlatılan platform, dünya çapında farklı kültürlerden ve farklı coğrafyalardan insanları yeni kültürleri keşfetmeye ve paylaşmaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Bugüne kadar videolar dünya genelinde yaklaşık bir milyon kişi tarafından izlendi.
Arsenal Share a Smile videolarının tamamı, www.emiratesshareasmile.com veya Emirates’in You Tube kanalı www.youtube.com/Emirates üzerinden izlenebilir ve paylaşılabilir.
 

 
Otomotiv pazarı büyürken ithalat artıyor
 
GTS ruhu Scirocco ile geri döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomotiv pazarı büyürken ithalat artıyor
Otomotiv Sanayii Derneği’nin (OSD) raporuna göre, 2013 yılı Nisan ayında ...
Otomobil Kullanıcıları Bosch’a Güveniyor
Bosch, Almanya’da yayınlanan "Auto, Motor und Sport" dergisi okuyucuları ...
Orkun Group’un Tercihi Volvo Oldu
Komple ve parsiyel karayolu taşımacılığında 24 yıllık tecrübesi ile hizmet ...
 
Sol Ayağınızı Rahat Bırakın
Tüm Cruze ve Aveo modellerinde düz vites fiyatına otomatik şanzıman. Chevrolet ...
Nissan Modellerinde Bahar Fırsatları
Nissan sahibi olmak isteyenlere kredi seçenekleri ve yüzde ‘0’ dan başlayan ...
MAN’dan İki Dev Kampanya
MAN tarafından, MAN ve NEOPLAN marka yeni model seyahat otobüslerine özel ...
 
Annelerin hediyesi Starpet’ten
Akaryakıt sektöründe ilk 100 firma arasında bulunan Starpet’in Anneler ...
Güvenli Trafik Projesi
Kocaeli Valiliği, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, ...
1 Milyonuncu İş Makinası
STFA Yatırım Holding grup şirketlerinden SİF İş Makinaları’nın Türkiye ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncukamyonumdikkat haberler lkwKamyonsrctreylertürkiye