Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
23 Ocak 2014 Perşembe - 13:01

AnadoluJet'ten Gazipaşa'ya ilk uçuş

AnadoluJet, yılda yaklaşık 1 milyar Dolar turizm geliri elde eden Alanya ve bölgesinin dünyaya açılan kapısı Gazipaşa Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı arasındaki karşılıklı seferlerini 22 Ocak 2014 tarihinde yerel ve mülki idare yöneticilerinin katılımıyla düzenlediği hat açılışı ile başlattı.

Halkın havayolu AnadoluJet’in, Alanya, Gazipaşa, Anamur ve Antalya olmak üzere bölge turizmi açısından oldukça büyük bir önem taşıyan Ankara – Gazipaşa hattı, yerel ve mülki idarecilerin katılımı ile hizmete açıldı. Gazipaşa Havalimanı’nda büyük bir katılımla gerçekleşen karşılama töreni ardından, Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen hat açılış etkinliğinde Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin müzikli oyunu ‘Seslerle Anadolu’nun temsili de gerçekleştirildi.

Alanya, Gazipaşa ve Anamur halkının da iştirak ettiği etkinlikte; Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç, AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, THY Antalya Müdürü Ömer Durna, TAV Alanya Gazipaşa Havalimanı İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, yerel ve mülki idare yöneticileri ile çok sayıda basın mensubu da yer aldı.

 “Hasretleri vuslatlara dönüştürüyoruz”

Hat açılış töreni AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan’ın konuşmasıyla başladı. Doğan, iki yıldır hazırlıklarını yaptıkları Ankara – Gazipaşa hattının açılışında kendilerini Alanya, Gazipaşa ve Anamur’un kanaat önderlerinin karşıladığını belirterek; “Çalışmalarımıza başladığımız 2008 yılından bu yana sokak sokak gezerek Anadolu insanına temas ediyoruz. Onların ihtiyaç ve taleplerini dinliyoruz. Uçuşlarımızı gerek yerel halktan gerekse yerel ve mülki idarecilerden gelen taleplere göre düzenliyoruz. Bu nedenle AnadoluJet bizim için bir duygu. Anadolu insanı için hasretleri vuslatlara dönüştüren bir iletişim aracı” dedi. İlk uçuşta yolcularla tek tek sohbet etme imkânı bulduğunu da söyleyen Doğan, şimdilik haftada beş gün olarak başlayan seferlerin ilerleyen zamanlarda artacağını belirtti.

Gazipaşa Havalimanı 1.5 milyon turisti ağırlayacak…

İbrahim Doğan’ın ardından kürsüye çıkan TAV Gazipaşa Havalimanı İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı ise TAV olarak yedi ülkede 13 havalimanı işlettiklerinin ve Gazipaşa’nın bölgenin konumu gereğince kendileri için büyük önem arz ettiğinin altını çizdi.

Gazipaşa Havalimanı’ndaki Hava Terminal binasını büyütecekleri müjdesini veren Aşıklı, geçen sene 10 yabancı ülkeden 16 yeni noktadan uçuşların başladığını ve artan talepler neticesinde terminali yaklaşık üç katına yani 6 bin 400 m2’ye, yolcu kapasitesini ise yaklaşık 1.5 milyona çıkartacaklarını açıkladı. Aşıklı, “Bir THY markası AnadoluJet’in seferlerinin başlaması hem havalimanımız hem de bölgemiz için büyük bir övünç kaynağı. Başkentimiz ile bölgemizin bağlanıyor olmasından büyük mutluluk duyuyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

“Alanya için bir hayaldi, gerçek oldu”

Hattın açılışı için büyük emek sarf eden Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, yaklaşık iki yıldır telefon trafiği ile sürdürdükleri hat açılış sürecinin bugün gerçeğe dönüşmesinden çok mutlu olduğunu belirterek; “Gazipaşa Havalimanı, Alanya için bir hayaldi. Olmaz deniliyordu, ama olabileceğini Ulaştırma Bakanlığımız, Devlet Hava Meydanları, Sivil Havacılık ve TAV ortaya koydukları irade ile bize gösterdi” dedi.  Önümüzdeki Nisan ayında daha konforlu bir

 
Derince Limanı ihalesinde şok iptal
 
Petrol Ofisi'nden cam suyu antifrizi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Derince Limanı ihalesinde şok iptal
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na ait olan Derince Limanı ihalesine ...
Boeing biyoyakıt için ortaklık kuruyor
Boeing, Birleşik Arap Emirlikleri ile Çöl Bitkilerinden Biyoyakıt Elde Etmek için Ortaklık Kuruyor
Kocaeli İtfaiyesi filosunu güçlendiriyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 4 adet ...
 
İstanbul-Bursa hızlı feribot hattına ilgi arttı
Her tür hava koşulunda rahat, hızlı ve güvenli seyahat imkanı; İstanbul’da ...
Kayseri'de otobüs kazası: 21 ölü!
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi ...
Cep telefonu uçaklarda serbest oluyor
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü uçuşa getirilen elektronik cihazların ...
 
Hamburg'a otomobille girmek yasaklanacak
Almanya'nın ikinci büyük kenti olan Hamburg, 2034 yılına kadar şehri otomobillerden ...
Ankara-İstanbul YHT'nin 12. km'si bitti
Ankara ve İstanbul arasındaki demiryolu ulaşımını 7 saatten 3 saate indirecek ...
2014’ün ilk rallisinde Michelin fark yarattı
FIA Dünya Ralli Şampiyonası’nın 2014 yılındaki ilk yarışı Monte-Carlo’da ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiye haberler şoförkamyonculkwdikkatsrcfahrertruck