Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
5 Aralık 2013 Perşembe - 14:15

AnadoluJet'ten özel etkinlik

Halkın havayolu AnadoluJet, Türkiye’nin 2023 vizyonuna katkı sağlamak amacıyla İstanbul Sabiha Gökçen-¬¬Şırnak hattının açılışını özel bir etkinlikle taçlandırdı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın desteği ile AnadoluJet, Türkiye’nin farklı illerinden gelen farklı mesleklere sahip iş kadınlarını, Şırnaklı kadınlara misafir etti. 4 Aralık tarihinde Şırnak’ta bir araya gelen “Türkiye’nin Kadınları” Güneydoğu’yu ve Türkiye’yi kalkındırmak için el ele verdi.

AnadoluJet ten özel etkinlik

Anadolu’yu karış karış gezen ve bölgelerin talepleri doğrultusunda çözümler üreten AnadoluJet, Nuh efsanesinin geçtiği Cudi dağı, Kasrik Boğazı, Mem u Zin gibi tarihi ve turistik yerleri ile binlerce yıllık kültürlerin kesiştiği Hz. Nuh’un şehri Şırnak’tan İstanbul uçuşlarının başlangıcını özel bir etkinlik ile taçlandırdı. Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen iş kadınları ve girişimci kadınlar, Şırnaklı kadınlara misafir oldu; Şırnak’ı, Türkiye’yi kalkındırmanın ve bölge kadınını istihdama katmanın yollarını birlikte aradılar.

4 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilen Şırnak-İstanbul hattı açılışı ve “Türkiye’nin Kadınları” Şırnak buluşmasına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, TOBB, KAGİDER, IWEF, ICF Türkiye gibi önemli kuruluşlardan temsilciler ile Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar ve Şırnak Valisi Hasan İpek’in eşi Gülten İpek katıldı. Etkinlikte bölgedeki kadın istihdamını artırarak; 2023 vizyonuna kadınları dahil etmenin, Türkiye’yi ve bölgeyi kalkındırmanın yolları arandı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı – Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı arasında yapılan ilk uçuşla başlayan etkinlik; “Türkiye’nin Kadınları”nın Şırnak Valisi Hasan İpek’in makamında ziyaret ve Şırnak Sanayi ve Ticaret Odası’nda yapılan toplantı ile devam etti.

Bölgedeki kadın istihdamının ve girişimciliğin canlandırılması ile yatırımın teşvik edilmesi konularının ele alındığı “Türkiye’nin Kadınları” Şırnak buluşmasının açılış konuşmasını gerçekleştiren AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, AnadoluJet olarak Türkiye’nin 2023 vizyonunda kadınların çok önemli bir misyona sahip olduğunu,  ülkemizin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olması için kadın girişimciliğinin ve istihdamının mutlaka artırılması gerektiğini ifade etti. Gelişen Şırnak’ın diğer bölgeler ve yurtdışıyla ticaret ağının kurulması için havayolu ulaşımının önemine değinen Doğan, bölgenin ve ülkenin öncelikle ‘Kadın Eli’ ile kalkınması gerektiğinin bu sebeple de “Türkiye’nin Kadınları”na düşen rolün çok önemli olduğunu vurguladı.

Toplantıda; Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Güner, Şırnak Milletvekili M. Emin Dindar ile TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Kal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü’nden Yeliz Filiz Öztürk, BRN Yatakları Yönetim Kurulu Başkanı Berna İlter, Mardin Cerciş Murat Konağı Sahibi Ebru Baybara Demir, Bilgi Teknolojileri ve Komünikasyon Stratejisti Canan Güven Okan, Şırnak’tan yılın öğretmeni seçilen Pınar Demiray ve Şırnak TOBB Kadın Girişimciler Başkanı Gülsüm Yaldız birer konuşma yaptılar.

Ülke çapında kadın istihdamını ve girişimciliğinin yine kadınların eli ile gerçekleşeceğini benimseyen AnadoluJet, “Türkiye’nin Kadınları” Şırnak buluşmasıyla Anadolu’nun farklı kentlerindeki kadınları bir araya getirerek, ekonomiye ve sosyal hayata daha fazla katkı verilmesini, 2023 vizyonu doğrultusunda kadınların daha etkin bir rol almasını hedefliyor.

Tarih boyunca yüzlerce medeniyete ev sahipliği yapan Şırnak’ı; ekonomik ve sosyal açıdan 2023 Türkiye’sine taşımak ve bölgenin tüm Türkiye’yle mevcut kültürel ve ekonomik bağını güçlendirme hedefiyle uçuş ağına ekleyen AnadoluJet, 4 Aralık 2013’tan itibaren Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar günleri olmak üzere haftanın 4 günü İstanbul – Şırnak arasında karşılıklı olarak seferlerini başlattı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı arasında düzenlenecek seferler, İstanbul’dan 08:55, Şırnak’tan 11:25 hareketle gerçekleşecek.

AnadoluJet hakkında ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabiliyor.

 
Hidromek 15 bininci aracını teslim etti
 
Atık toplama hizmetlerine yeni bir boyut
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hidromek 15 bininci aracını teslim etti
Hidromek, yurtiçindeki 15 bininci kazıcı yükleyicisini 5 Aralık Perşembe ...
CEVA Lojistik 2013'te yüzde 10 büyüdü
CEVA, 2013 yılında hızlı yükselişini sürdürerek yılsonunu yüzde 10 büyüme ...
Pirelli, Facebook'ta kazandırıyor
Pirelli, sosyal medyada düzenlediği yarışmalar, uygulamalar ve bilinçlendirme ...
 
Shell sponsorluklarına devam ediyor
Shell Extra Mola istasyonları ile ağır vasıta sürücülerine özel hizmetler ...
Aras Kargo ile ödeme bir tık kadar kolay
Kargo sektörünün yenilikçi markası Aras Kargo, Türkiye’de kurumsal müşterilere ...
TNT Express'ten çevreci sürüş yarışması
TNT Express’in her yıl düzenlediği ‘Drive Me Challenge’ çevreci sürüş ...
 
Enerji dünyasının liderleri İstanbul'da
Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN) tarafından gerçekleştirilen Hazar Forumu’nun ...
Starpet, Avrupa'da ilk ofisini İsviçre’de açtı
Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, Avrupa’daki yapılanması ...
Boeing’den İzmir’de iki yeni eğitim girişimi
Boeing, Selçuk Anadolu Teknik Lisesi ve Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newskamyonumdikkatbussondakikalkwfahrerşoför haberler