Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
24 Mayıs 2013 Cuma - 13:42

Filo Yönetiminde Çözüm Ortağınız

Uydu sistemi üzerinden semi-treyler takip sistemi olan TIRSAN Telematik, filo yönetiminde son teknolojiyi müşterilerinin kullanımına sunuyor.

Filo Yönetiminde Çözüm Ortağınız

TIRSAN Telematik; sıcaklık kontrollünün önemli olduğu özellikle gıda ürünlerinin taşınmasında, tehlikeli mal taşımacılığında, intermodal taşımacılık sistemi içinde, kiralama ile kurulan filoların yönetiminde ve yüksek değere sahip malların taşımacılığında ağırlıklı olarak tercih ediliyor.
 
Kolay Kurulum, Hızlı Uygulama
 
Filo yönetimi için gerekli verileri gerçek zamanlı olarak depolayan ve arşivleyen bir sistem olan TIRSAN Telematik sistemi, GPS üzerinden çalışan bir sistemdir. Kurulum ve kullanım kolaylığı ile kullanıcılardan tam not alan sistem, treyler filolarının yönetiminde verimliliği arttırıyor.
Özellikle soğuk zincir taşımacılığında müşterilere sunulan uygulamalar, ürünlerin tam ve eksiksiz teslimatının gerçekleştirilmesinde filolar için vazgeçilmez çözümler içeriyor. Sıcaklık verilerinin 18 aylık sürelerle kayıt edilerek arşivlenmesi, web tabanlı uygulama üzerinden raporlara her an ulaşılabilir ve sıcaklık sapmalarının izlenebilir olması, filo yöneticisinin taşınan yükün gerektirdiği alarm değerlerini, minimum ve maksimum sıcaklıkları, yakıt miktarı değerlerini sistem üzerinde kolaylıkla takip ederek değiştirebilmesi bu özelliklerden bazıları.
 
TIRSAN Telematik ile Filonuz Kontrol Altında
 
TIRSAN, telematik siparişini treyler satın alma aşamasında veren müşterileri için telematik donanımını araçların üretim sürecinde tamamlıyor. Satın alınmış aracın üzerine TIRSAN telematik takılması için Tırsan Satış Sonrası Hizmetler (SSH) noktaları hizmet veriyor. Gerekli teknik eğitimlere ve teknik donanımlara sahip olan Tırsan Satış Sonrası Servisleri hızlı ve güvenilir uygulama hizmeti sunuyor. Tırsan’ın tüm araçları için sunduğu 2 yıl garanti TIRSAN Telematik donanımları için de geçerli.
 
Tırsan Telematik Portali web tabanlı bir uygulama ve ek yazılım gerektirmez. Portal verileri dış sistemlere kolaylıkla transfer edebilecek şekilde tasarlandı. Excel, Word ya da PDF formatında alınabilen raporlar şirket içi operasyonlarda kolaylıkla kullanılabiliyor.
 
Idem GmbH Güvencesi
Tırsan, telematik çözüm ortağı olarak Idem GmbH ile çalışıyor. Tırsan Telematik Portali sistem donanım ve yazılım hizmetlerini sunan Idem GmbH, tecrübeli teknik ekibi ile danışmanlık hizmeti de veriyor. Sistem donanımı ve yazılım konusunda satış sonrası servis hizmetlerini de sağlayan Idem, müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor.
Idem, kurulduğu 2004 yılından bu yana sektörde geniş kapsamlı semi-treyler telematik çözümleri sunan bir kuruluş. Idem’in iş çözümleri her tip araçta geniş kullanım ve uygulama alanları sunuyor.
 
TIRSAN Telematik’in Sunduğu Avantajlar
 
Yakıt tasarrufu sağlanır
Kullanıcının sürüş performansı takip edilerek yakıt tasarrufu sağlanır. Anlık yakıt seviye kontrolü sayesinde istenmeyen kayıpların önüne geçilir.
Bakım maliyetleri düşürülür
Treylerin aşırı yükleme, aks yükü, hız, toplam kilometre, bir sonraki servis zamanı, EBS sistemi verileri gibi bilgilerinin takibi ile kullanıcı hatalarından kaynaklanan araç yıpranmaları engellenir.
Gıda taşımacılığında güvenli ve eksiksiz teslimat
Treylerin soğutucu ünitesinin çalışma durumunun takibi sayesinde oluşabilecek aksaklıklara hızlı çözüm bulma kabiliyeti sunulur ve sıcaklık değişimlerinin takip edilmesi ile gıda taşımacılığında ürünün güvenli ve eksiksiz şekilde teslim edilmesi sağlanır.
Yükün güvenliği takip edilir
Taşıma sırasında treyler kapısının açık ya da kapalı olduğunun takibi sayesinde yükün güvence altında olup olmadığı kontrol edilir.
Treyler filo yönetiminde verimlilik artar
Kullanılmayan treylerlerin tespiti, aracın boş kat ettiği yol mesafesi, karşılaştırmalı analiz raporları, gerçek zamanlı yükleme ve boşaltma kayıtları tutulması, boş treylerin takibi, bir sonraki operasyonun hızla organize edilmesini sağlayan bilgilerin filo yöneticileri tarafından elde edilmesi sayesinde treyler filolarının daha verimli ve etkin kullanımı sağlanır.
Hızlı operasyon ile çekici-treyler kombinasyonları
Çekici ve semi-treyler kombinasyonları için gerekli çekici ID bilgisinin takibi yapılarak gerekli operasyonel çalışmaların hızla yapılabilmesi için gerekli bilgiler elde edilir.
Treyler kiralamalarında etkin yönetim
Treylerin varış ve ayrılış zamanlarının takibi, kat edilen mesafenin tespiti ve hareket halinde yük kontrolü yapılarak kiralanan treylerin etkin kullanımı sağlanır.
 

 
Castrol’den Tatilcilere Erken Uyarı!
 
Toyota’ya İki Ödül
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Castrol’den Tatilcilere Erken Uyarı!
Yola Çıkma Zamanı Gelmeden Castrol Tüm Tatilcileri Uyarıyor!
KalDer’den OPET’e 3 Büyük Ödül
KalDer’in 2006’den beri gerçekleştirdiği Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi ...
Tüm Yollar Daha Güvenli
YOKOHAMA, zorlu kış şartlarında olduğu gibi ıslak zeminde ve yaz mevsiminin ...
 
Mobil 1 Yağlama Merkezi
Sayısı 3’e ulaşan ileri teknoloji yağlama merkezi Mobil 1 Expert’te yağ ...
Michelin’in el yapımı lastikleri
Dünyanın en uzun süren ve en prestijli tırmanma yarışı olan Pikes Peak’te ...
Yeni CR-V Honda Bayilerinde
Honda’nın 1996 yılından beri Türkiye’de SUV segmentindeki başarılı temsilcisi ...
 
Brisa, 9. Geleneksel Suru Raku Konferansı
İlk kademe becerileri ve iş prosedürlerini gelecek kuşaklara aktarma amaçlı ...
Yeni TURKAR 4x4
Hisarlar Grup bünyesinde, Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye'nin ...
Koçaslan DAF’tan Memnun
Uluslararası Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Koçaslan Nakliyat, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonlkwtürkiyetreyler haberler sondakikaşoförkamyoncufahrer