Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
29 Ağustos 2024 Perşembe - 16:34

Ford Trucks Avrupa'daki Büyümesini Sürdürüyor

Ford Trucks, küresel genişlemesi kapsamında, F-MAX ve son teknoloji bağlantı özelliklerine sahip yeni F-LINE serisi gibi verimli ve teknolojik açıdan gelişmiş araçlarıyla İsviçre pazarına giriş yaptı.

Ford Trucks Avrupa daki Büyümesini Sürdürüyor

Ford Trucks Avrupa'daki büyümesinde önemli bir adım olan İsviçre pazarına giriş yaptı 

Ağır ticari araç sektörünün global markası Ford Trucks, Batı Avrupa büyüme planı için kilit pazarlardan biri olan İsviçre'ye girerek Avrupa'daki genişlemesini sürdürüyor. Bu hamle ile Ford Trucks, DACH bölgesindeki (Almanya, Avusturya ve İsviçre) konumlanmasını tamamlamış oldu.

Geniş ürün portföyü ve yenilikçi teknolojileri ile Avrupa'da yoğun talep gören Ford Trucks, İsviçre pazarında 100 yılı aşkın uzmanlığa sahip Auto AG Group'un bir iştiraki olan BF Import AG ile ortaklık kuracak. Ford Trucks pazara girişi ile 2024 yılında İsviçre’de 5 stratejik lokasyonda faaliyete başlayarak, 2025 yılı sonuna kadar 8'den fazla lokasyonda bayi ağını daha da güçlendirecek.

Ford Trucks, başta F-MAX olmak üzere, bağlantı teknolojisi ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle öne çıkan yeni F-LINE serisi sayesinde ithalatçının geniş ticari araç müşteri veri tabanının ihtiyaç duyduğu verimli, teknolojik çözümleri sunacak.

Bu işbirliği, Ford Trucks'ın sıfır emisyonlu taşımacılık alanındaki yatırımları açısından da önem taşıyor. Elektrikli araçlar için güçlü bir potansiyele sahip olan İsviçre, Ford Trucks tarafından tasarlanan ve 2025 yılında seri üretime geçecek olan ilk elektrikli kamyonun pazara sunulacağı öncü ülkelerden biri olacak.

Emrah Duman: Müşterilerimizin operasyonlarını teknoloji ve verimlilikle geliştireceğiz

Ford Trucks Lideri Emrah Duman, “En verimli taşımacılık çözümleriyle değer yaratma vizyonumuzla bugüne kadar ağır ticari araç sektörüne küresel başarılarla liderlik ettik. Avrupa'daki varlığımızı genişletirken İsviçre pazarında saygın bir isim olan BF Import AG ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Stratejimiz, özellikle İsviçre gibi kilit pazarlarda olağanüstü değer ve verimlilik sunmak için güçlü ürün portföyümüzden ve bayi ağımızdan yararlanmaya odaklanıyor. Geleceğin mobilitesinin ön saflarında yer alan bir marka olarak, İsviçreli müşterilerimizin operasyonlarını ileri teknoloji ve verimlilikle geliştirmeye kararlıyız.” 

DACH Bölgesi Lideri Selim Yazıcı: “İsviçre, Avrupa'daki büyüme planlarımızda önemli bir kilometre taşı konumunda. İsviçre'deki faaliyetlerin başlamasıyla birlikte Ford Trucks'ın uluslararası müşterileri artık Ford Trucks yetkili merkezleri tarafından sağlanan hizmetlerden faydalanabilecek. İsviçre, elektrikli araç altyapısındaki gelişmiş sistemler, H2 altyapısındaki gelişmeler ve ilgili teşvikler ile elektrifikasyon dönüşümünün öncü ülkeleri arasında yer alıyor. BF Import AG ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğimizle, İsviçre pazarındaki müşterilerimize yaratıcı ve verimli çözümler sunmaya devam edeceğiz. Bu işbirliği, müşteri odaklı yaklaşımımızı geliştirirken, ulaştırma sektöründeki konumumuzu daha da sağlamlaştıracaktır. Kendimizi bölgede ayırt edici bir kamyon markası olarak konumlandırmayı hedefliyoruz.

Ford Trucks, bu yıl Kuzey Avrupa genişleme stratejisi doğrultusunda önemli ilerleme kaydederek Avrupa'da büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Ford Trucks, İskandinav ülkelerindeki büyüme stratejisini 2029 yılına kadar sürdürmeyi planlıyor. Geleceğin taşımacılık trendlerine öncülük eden Ford Trucks, mühendislik ve Ar-Ge uzmanlığıyla yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler geliştiriyor. İklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için 2040 yılına kadar ağır ticari araç üretiminde sıfır emisyona ulaşmayı taahhüt eden Ford Trucks, öncelikli odağı olan elektrifikasyonun yanı sıra hidrojen motorları üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.  

 

 

 
Treyler Soğutma Sistemleri: Taşımacılıkta Soğuk Zincirin Güvencesi
 
EMİR Tur MAN TGE ile Araç ve Hizmet Kalitesini Büyüttü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fransa/İtalya: Mont Blanc Tünelinde Yenileme Çalışmaları
Mont Blanc Tüneli kemerinin 300'er metrelik iki bölümünün tamamen yeniden ...
Kalkınma Yolu’nda Yeni Aşama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi’nde ...
Gümrük Gündemleri Ele Alındı
UND Başkanı Şerafettin Aras ve beraberindeki heyet, İstanbul Gümrük ve ...
 
Avrupa’da Navlun Ücretleri: Ağustos 2024 Güncel Durum Nedir?
Ağustos 2024 itibarıyla Avrupa’daki navlun ücretleri oldukça karmaşık ...
Singapur’un Lojistik Başarısı Neye Bağlı!
1965 yılında bağımsızlığını kazandığında, Singapur, temel altyapısı, yatırımı ...
Sağlık Bakım Tırı, Yükselen Heyecana Ortak Oldu
Mercedes-Benz Türk’ün Türkiye’nin dört bir yanındaki kamyon şoförlerine ...
 
DFSK Markasının Avrupa Eğitim Merkezi Türkiye Oldu
Çin’in en büyük dört otomobil üreticisinden biri olan DFSK’nın Türkiye ...
Ticari Araçlar için verimli Bosch çözümleri
Bosch, sürdürülebilir yük taşımacılığı için özelleştirilmiş güç aktarma ...
Daha Güvenli ve Uzun Ömürlü Bataryalar
Sodyum-iyon bataryalar, batarya pazarına daha düşük maliyetler, daha büyük ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newstruckkamyoncusondakikakamyonumtreylerbusşoförfahrer