Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
21 Mart 2013 Perşembe - 14:50

Ford Trucks Yılın Platin Sürücüleri’ni Belirledi

Ford Sürüş Akademisinde, yakıt ekonomisi, güvenli sürüş ve ileri sürüş becerileri konularında eğitim alan çekici ve kamyon filo müşterileri arasında yapılan yarışma ile yılın sürücüleri seçildi.

Ford Trucks Yılın Platin Sürücüleri’ni Belirledi

Ford Sürüş Akademisi’nde Çekici ve kamyon filosu sürücülerine ekonomik, emniyetli ve güvenli seyahat etmeleri amacıyla Ford Sürüş Akademisi’nde verilen ileri sürüş eğitimleri ardından belirlenen en başarılı sürücüleri arasında yapılan yarışma sonucunda, Platin Sürücü ödülünü kamyon kategorisinde Kozaklılar firmasından Cumhur Bircan, çekici kategorisinde ise TLS Lojistik’ten Zait Şengül kazandı. Yarışmaya, eğitim alan toplam 511 sürücü arasından başarıları ile “Altın Sürücü” unvanını elde eden 17 sürücü katılım sağladı.
 
Kamyon ve Çekici olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılan yarışmada, sürücüler yazılı sınav, ekonomik ve güvenli sürüş ile ileri sürüş yetenekleri konusunda çeşitli testlerle beceri ve bilgilerini sergiledi. Yarışma; sürüş yetenekleri, geri park, yanal park, düz çizgi geçişi, şerit değiştirme, genişlik tahmini, nokta duruşu etaplarından oluşturuldu. Ekonomik sürüşler, Ford Trucks’ın Filobil-Filo Yönetim Sistemi ile donatılmış 1846T 460PS E5 otomatik şanzımanlı ve intarderlı, tenteli dorseli çekiciler ve 4136 D 6x4 damperli inşaat kamyonları ile gerçekleştirildi. Değerlendirme Filobil’den alınan ortalama yakıt tüketimi, etap tamamlama süreleri, sürüş hızları ve sürüş ihlalleri değerlendirilerek yapıldı.
 
Yarışma sonucunda her iki kategoride birinci olan firmalara 4 adet Lassa marka lastik ve 2 adet Bandag kaplama, ikincilerine 2 adet Lassa marka lastik ve 2 adet Bandag kaplama, üçüncülerine 2 adet Bandag kaplama hediye edildi. Her iki kategoride birinci olan sürücülere ise Yapı Kredi Bankası tarafından 1.500 TL, ikincilere 1.000 TL, üçüncülere ise 500 TL değerinde Migros Hediye Çeki verildi.
 
Kamyon kategorisinde Kozaklılar firmasından Cumhur Bircan birinci, Erkayalar’dan Abdullah Erkaya ikinci, Özkan Mühendislik’ten Cengizhan Öziş üçüncü oldu. Çekici kategorisinde ise TLS Lojistik’ten Zait Şengül birinci, Yalım Grup’tan Ali Nar ikinci, Umutcan Ticaret’ten Hakkı Sak üçüncülüğü kazandı.
 
Lassa ve Bandag markalarıyla yarışmanın ana sponsorluğunu üstlenen Brisa, yakıt tasarrufu ve uzun lastik ömrü ile ekonomik sürüşe; üstün teknolojisi ile de güvenli sürüşe katkı sağlayan lastikleriyle sektörde fark yaratıyor. Güvenli ve ekonomik sürüş için lastik kalitesinin tek başına yeterli olmadığına ve sürücülerin lastiklerine iyi bakmaları gerektiğine de dikkat çeken Ford yetkilileri, Ford Sürüş Akademisi tarafından bu doğrultuda yapılan eğitimlerin önemini vurguluyor.
 
Bandag markası tarafından sunulan kaplama hizmetleri, filolar için sağladığı tasarrufun yanı sıra atıkları azaltarak çevrenin korunmasına da katkıda bulunuyor.

 
Otomotiv Sanayiinde Dış Ticaret
 
Marsağ, Tırsan ile Geleceğe Yatırım Yaptı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Misafir 23 Mart 2013 Cumartesi 15:34

BAŞARILAR

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomotiv Sanayiinde Dış Ticaret
2013 yılı Ocak-Şubat döneminde 2012 yılı aynı dönemine göre, midibüs-minibüs ...
Chevrolet Kampanyaları Devam Ediyor
Chevrolet kampanyaları Mart ayında da son hızla devam ediyor. Sınıfının ...
Brisa’dan Dünyada Bir İlk: Mobilfix
Türkiye’nin lider lastik üreticilerinden Brisa, 20 Mart Çarşamba günü ...
 
Pegasus Asia ile İstanbul-Bişkek Kargo Hizmeti Başlıyor
Pegasus Asia” ile 21 Mart’tan itibaren başlayacak İstanbul Sabiha Gökçen ...
Lastik Adam’dan Yakıt Tasarrufu Sırları
Michelin’in Lastik Adamı daha temiz çevre ve daha ekonomik sürüş deneyimi ...
TNT Ekspres Türkiye Bir Saat Işıkları Kapatıyor
TNT Ekspres Türkiye, iklim değişikliğiyle mücadeleye destek vermek için ...
 
Her İşe Uygun “Yeni Volvo FM”
Volvo Kamyon, birinci sınıf esneklik ve nakliye verimliliği ile çoğu müşterinin ...
Fluence Z.E. Roadshow Muğla ile Start Verdi
Bursa Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilen elektrik motorlu Fluence’ın, ...
Zafer Kardeşler MAN Dedi
Uluslararası nakliye konusunda 40 yılı aşkın tecrübesiyle sektöre hizmet ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyetreylerfahrersondakikakamyonumtruckdikkat haberler lkw