Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
18 Ocak 2013 Cuma - 12:15

IRU Akıllı Adım Ödülleri, Adaylarını Arıyor

IRU, yolcu ve tur otobüsleri tarafından sürdürülebilir hareketliliği destekleyen iş/politika alanında en iyi uygulamaları ve yenilikleri kapsayan ve mükemmelliği hedef alan Akıllı Adım ödülü adaylarını arıyor.

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) bugün küresel Akıllı Adım kampanyası çerçevesinde yolcu ve tur otobüsüyle sürdürülebilir hareketliliği destekleyen en iyi özel sektör ya da kamu politikası uygulamalarını ödüllendirmek üzere 2013 IRU Kent Kupası, 2013 IRU Otobüs Mükemmelliği Ödülü  ve 2013 IRU Tur Otobüsü Turizminde İnovasyon Ödülü için katılım çağrısı yayınladı.

IRU Başkan Yardımcısı ve IRU Yolcu Taşımacılığı Konseyi'nin (CTP) Başkanı Yves Mannaerts, “Otobüsler ve yolcu otobüsleri sürdürülebilir hareketlilik zincirinin omurgasıdır ve günümüz dünyasında sorunlara yenilikçi çözümler geliştirmede öncülük etmektedir" açıklamasında bulundu.

Otobüs ve tur otobüsü sektörünün ve yetkililerinin, sürdürülebilir yolcu taşımacılığı için artan talebi karşılamak ve bir yandan da otobüs ve tur otobüsü hizmetlerini daha da kullanıcı dostu ve yolcu odaklı hale getirnek amacına bağlılıklarını ortaya koyarak, sektörümüz içinde ve her düzeydeki karar alıcı ile birlikte, mükemmelliğin vurgulanması ve yaygınlaştırılması amacıyla oluşturulmuştur.

2013 IRU Kent Kupası ödülleri kaliteli grup turizmini diğer çıkarlarla bütünleştiren tutarlı stratejiler; tüm paydaşlarla istişareler, tur otobüsü sürücülerini hedefleyen yabancı dildeki talimatların ve işaret levhalarının temin edilmesi, bununla birlikte bekleyen sürücüler ve yolcular için kaliteli tesisler ve yerel yerleşim yeri sakinlerinden anlayış ve destek kazanmak üzere etkin iletişim gibi, sürdürülebilir grup turizmine yönelik proaktif politikalar uygulayan belediyeleri ödüllendirmektedir.

2013 IRU Otobüs Mükemmelliği Ödülü  yolcu ve tur otobüsleriyle düzenli kentsel ve şehirler arası toplu taşımacılığın daha fazla kullanımına olanak sağlamak üzere kamudan ya da özel sektörden yolcu/tur otobüsü şirketlerinin kaliteli, uygun maliyetli ve yenilikçi projelerini destekliyor. Seçim kriterleri hizmet kalitesi; yenilikçi yeni hatların/hizmetlerin oluşturulması; bütünleşik biletleme sistemleri; kalite, emniyet ve/veya güvenlik sistemleri ile engelli ve hareket kabiliyeti olmayan insanlar dahil olmak üzere müşterileri kollayıcı programlarına yoğunlaşıyor.

2013 IRU Tur Otobüsü Turizminde İnovasyon Ödülü dünya çapında tur otobüsüyle grup turizminin daha fazla kullanımının önünü açan örnek uygulamaları hayata geçiren her türlü özel sektör şirketini ödüllendiriyor. Sunulan projelerin tur otobüsü turizminin cazibesini ve imajını arttıran şirket girişimleri; başarılı bilgilendirme ve pazarlama kampanyaları; müşteri hizmet kalitesi sistemleri ya da çevre ve emniyeti koruma programlarını içermesi gerekiyor.

Adayların başvuru dosyalarını en geç 14 Haziran 2013 tarihine kadar IRU’nun Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği’ne maria.ivanovici@iru.org adresine e-posta ile veya +32-2-743 25 99 no.lu numaraya İngilizce veya olarak, hangi IRU Ödülü için değerlendirilmek istediklerini belirterek, sunmaları gerekmektedir.

 
Nissan, Daralan Pazarın Yükselen Yıldızı Oldu
 
Avrupa Otomobil Pazarı %7,8 Daraldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nissan, Daralan Pazarın Yükselen Yıldızı Oldu
2012 yılında toplam otomotiv pazarında yüzde 10 daralma yaşanırken Nissan, ...
Aktif Nakliyat Filosunu DAF İle Genişletiyor
1994 yılından bu yana yurtiçi lojistik alanında faaliyet gösteren Aktif ...
2013 Dakar Rallisi İçin Zorlu Etap
Jo Adua Petronas De Rooy Iveco ekibinin desteği ile sorunsuz bir yarışla ...
 
Hareket Marmaray İçin 410 Vagon Taşıdı!
Halkalı ile Gebze ilçelerini kesintisiz, modern ve yüksek kapasiteli bir ...
Hareket, Madranbaba'ya Enerji Taşımacılığı yapıyor
Taşımacılık sektörünün lider markalarından Hareket, enerji taşımacılığı ...
DOĞUŞ OTOMOTİV’E ÖDÜL
Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği tarafından verilen "Kurumsal Yönetim ...
 
Mercedes Benz'den Ocak Ayı Kampanyası
Mercedes Benz Ocak Ayı için hazırladığı kampanyalar ile hem otomobil hem ...
11 yılda 1.090.459 kişi Ford’u seçti
Ford’dan Türkiye’de 11’inci liderlik yılı şerefine 18 ay 0 faizle 18 bin TL kredi
Stingray’in Dönüşü: 2014 Chevrolet Corvette
Chevrolet, tanıtımını yaptığı yeni Corvette Stingray ile modern performansı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertürkiyetreylerkamyonumtruckdikkatkamyoncuKamyonlkw