Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
29 Ocak 2013 Salı - 12:13

Kumkapı: “Serin Treyler Vazgeçilmezimiz”

Serin Treyler, Kumtaş Uluslararası Taşımacılık’a 5 adet IFAC Frigo Treyler satışı yaptı. Filosunu tamamını Serin Treyler’den seçtiklerini belirten Kumtaş Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kumkapı, teslimat töreninde yaptığı konuşmada “Serin Treyler bizim vazgeçilmezimizdir.” dedi.

Serin Treyler, IFAC Frigo Treyler teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. 2003 yılında Romanya’da faaliyetine başlayan ve kurulduğu yıldan itibaren uluslararası karayolu taşımacılığı, genel antrepo ve depoculuk, ithalat-ihracat gümrükleme, yurtiçi genel dağıtım ve toplama, taşımacılık ve özel proje taşıma alanlarında hizmet vermekte olan Kumtaş Uluslararası Taşımacılık yeni teslim almış olduğu 5 adet IFAC Frigo Treyler ile filosunu 21’ ye yükseltti.

 

Teslimat  törenine  Kumtaş Uluslararası  Taşımacılık Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kumkapı, Serin Treyler adına, İstanbul  Satış Temsilcisi Ferhat Mutlu, İstanbul  Servis Sorumlusu Halil Yigen ve Konya Satış Temsilcisi Mustafa Heybetli katıldı. Törende 2013 yılında işlerin hız kazanacağına inandıklarını vurgulayan Vedat Kumkapı “Filomuzda bulunan tüm araçlarımız Serin markasından oluşmaktadır. Bugün teslim almış olduğumuz 5 adet IFAC Frigo Treyler araç ile birlikte filomuzdaki araç sayımızı 21‘e yükselttik. Ağırlıklı olarak Romanya - Irak arası gıda taşımacılığımızda kullanacağımız araçlarımızda yakıt tasarrufunun yanı sıra ürünlerin uygun koşullarda kaliteli bir şekilde taşınması için araçtaki yalıtımın bizim için önemi çok büyük. 2014 yılının başlarında ise filomuzdaki araç sayımızı 50’ye yükseltmeyi hedeflemekteyiz. Şimdiye kadar almış olduğumuz tüm araçlardan beklediğimizin üstünde bir performans aldık. Buna bağlı olarak yeni hedeflerimizde de SERİN’i tercih edeceğimizden eminiz. Kendilerine SERİN kalitesini bize sundukları için teşekkürlerimi sunarım.”dedi.

 

Törende söz alan ve Kumtaş Uluslararası Taşımacılık gibi sektöründe hızla yükselen bir firma ile çalışmaktan çok memnun olduklarını dile getiren İstanbul Satış Temsilcisi Ferhat Mutlu ise ”Serin Treyler olarak 2013 yılının Frigo yılı olacağına inanıyoruz. Bunun için gerekli ARGE ve alt yapı çalışmalarımızı tamamlayarak üretimimizi hızlandırdık. Frigo Treylerlerde az enerji ile çok yalıtım sağlama özelliği nakliyecilerimizin vazgeçilmez bir unsuru. Serin olarak yapmış olduğumuz denemeler sonucu IFAC kalitesinin nakliyecilerin tüm isteklerini eksiksiz karşıladığını gördük ve müşterilerimize benzersiz panel teknolojisi sayesinde az yakıt harcayarak çok soğutabilecekleri IFAC Frigo Treylerleri 5 yıla kadar garanti kapsamıyla sunmaya devam ediyoruz. Bugün burada yapmış olduğumuz bu teslimat töreni, 2013 yılı IFAC Frigo Treyler satış hedeflerimize ulaşacağımızın bir göstergesi olmuştur. Ayrıca sektörün öncü firmalarından biri olan ve hedeflerine ulaşmak için tüm teknolojik ve stratejik imkanlarını kullanan bir firma olan Kumtaş Taşımacılık ile işbirliği içinde olmak bizi oldukça gururlandırmaktadır.  Bu güne kadar yatırımlarında sadece bizi tercih etmelerinden dolayı kendilerine çok teşekkür eder, iş birliğimizin uzun soluklu olmasını temenni ederiz.”dedi.

 
Michelin Dakar Rallisi’nde Birinci
 
Öz Gözde’nin Filo Teslimatları Devam Ediyor…
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Michelin Dakar Rallisi’nde Birinci
Michelin, Güney Amerika'da düzenlenen 2013 Dakar Rallisi’nde Otomobil ...
Yeni Ford Cargo 1846T Küresel Pazarda
53 yıllık tecrübeye sahip Ford Otosan tarafından tasarlanıp geliştirilen ...
Anex Tur Yeniden Otokar’ı Tercih Etti
Otokar’ın şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı için tasarlayıp ürettiği ...
 
Starpet Yatırımları Hız Kesmeden Devam Ediyor
Starpet, Elazığ’daki yeni istasyonunu hizmete açtı. Elazığ’daki 11’inci, ...
HFM 'Enerji'sini Volvo'dan Alıyor!
Sektörde akıllıca tasarlanmış üretim ve pazarlama stratejileriyle önemli ...
UND’nin Yeni Başkanı Çetin Nuhoğlu
Uluslararası Nakliyeciler Derneği 37. Olağan Genel Kurulu İstanbul Wow ...
 
Continental için Rekor Yıl!
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Continental,2012 mali yılı sonuçlarını ...
UPS Çocuklara Mutluluk Taşıdı
UPS Türkiye, Kadın Liderlik Gelişim Programı kapsamında Kadın Emeğini ...
Karzol-Trans’ın Tercihi Goodyear Marathon Lastikleri
Macar nakliye şirketi Karzol – Trans, lastikte ilk marka olarak GOODYEAR’ı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatşoförtürkiyesrcbusKamyonnewstruckfahrer