Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
17 Kasım 2008 Pazartesi - 00:00

MAN TGX ve TGS Serisi "Yılın Kamyonları" Türkiye Yollarında

MAN TGX ve TGS Serisi  Yılın Kamyonları  Türkiye Yollarında

Üstün teknolojik donanımlarıyla dikkat çeken ve ‘European Road Transport Show 2007’de sektörde ‘uluslararası en önemli ödül' olarak kabul edilen ‘Truck Of The Year  - Yılın Kamyonu’ ödülünü yedinci kez MAN’a getiren TGX ve TGS serisi kamyonların Türkiye lansmanı yapıldı. MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı K. Tuncay Bekiroğlu’nun ev sahipliğinde İstanbul Tuzla’daki özel bir pistte gerçekleşen lansman sırasında TGX ve TGS serisi kamyonlar Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı.

“Hedeflerde değişiklik yok”

Lansman’da TGX ve TGS serisi kamyonlarla ilgili bilgi veren MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Tuncay Bekiroğlu, kriz ve 2009 yılı için de olumlu konuştu. Türkiye’nin kriz tecrübelerine değinen Bekiroğlu, “Ancak olumlu konuşmalı, düşünmeli ve hareket etmeliyiz. Olumsuz atmosferin toplumun tüketimlerini de etkilediğini belirten Bekiroğlu, bunun da kriz üzerinde uzun vadeli ve büyüyen bir etki yarattığını söyledi. MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı, “MAN olarak 2015 yılı hedefimizi; ‘tüm dünyada yılda 200.000 adet araç satışı’ olarak açıklamıştık. Bu yıl çok iyi bir ‘ilk üç ay’ geçirdik. Tabii ki son çeyrek bu iyi gidişi bir parça etkileyecektir. Kriz nedeniyle hedeflerimizde herhangi bir sapma sözkonusu değil. Sadece, hedefimize biraz dalgalı bir çizgi ile ulaşacağız” diyerek, çeyrek bin yıllık (250 yıl) geçmişi ve güçlü yapısı ile MAN’ın, kriz karşısında dirençli olacağını belirtti.

TGX ve TGS serisi kamyonlar, sektör profesyonelleri ve basın mensuplarının büyük beğenisini toplarken, düzenlenen aktiviteler de dikkat çekti. TGX ve TGS serisi araçların test sürüşleri yapılırken, diğer yandan ‘drag’ ve ‘karting’ yarışları da yapıldı. Defne Joy Foster sunuculuğunu yaptığı lansmanda, Grup Şahmaran da konser verdi.

 
Petrol Ofisi "Toplum Gönüllüsü" Oldu
 
Daralan Pazarın Büyüyen Markası "SCANIA G SERİSİ"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler Kamyonnewskamyonumfahrersrctruckdikkatkamyoncu