Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
3 Nisan 2013 Çarşamba - 13:22

Mermer Fuarının Gözdesi Oldu

Dünyada alanındaki üç büyük fuardan biri olan MARBLE – 19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, sektör bileşenlerini İzmir Kültürpark’ta bir araya getirdi. Fuarda en çok ilgi gören stantlardan biri de ASC Türk standı oldu.

Mermer Fuarının Gözdesi Oldu

MARBLE- 19.Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, İZFAŞ tarafından 27 – 30 Mart 2013 tarihleri arasında Kültürpark’ta düzenlendi. Türkiye’nin gururu taş örneklerinin lansmanının yapıldığı ve yeni teknoloji ürünlerinin tanıtıldığı fuarda; yerli ve yabancı toplam bin 182 katılımcı firma yer aldı. Mermere gönül verenlerin ortak buluşma alanı olan MARBLE 2013’te en çok konuşulan stant ise ASC Türk standı oldu.
 
ASC Türk fuar boyunca standında çok sayıda müşteri ve iş ortağını ağılayarak adeta fuara ev sahipliği yaptı. Fuara özel tasarlanan standında konuklarına rahatça ağırlayabileceği bir ortam sunan ASC Türk güçlü kadrosu, satış ve sonrası ekibi ile de takım ruhunu MARBLE 2013’e yansıttı.
 
Fuara her sene yer aldığı açık alandaki 119 nolu stantta katılan ASC Türk, Lastikli Yükleyici ailesinin mermer sektörü için özel tasarlanmış makinesi L350F, gücün ve yakıt tasarrufunun adı EC480DL Ekskavatör, Belden Kırma Kaya Kamyonu’nun yaratıcısı Volvo tarafından dünya şantiyelerine kazandırılmış A25D Belden Kırma Kaya Kamyonu ve Chicago Pneumatic markalı Hidrolik Kırıcı RX45 ile Komprasör CPS 11’i sergiledi.
Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan ASC Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat Türkiye’deki mermer ve maden sektörünün gelişiminin fuara tam olarak yansıdığına dikkat çekerek; “Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin Türk doğaltaşına bu kadar yoğun ilgi göstermesi sektörün gücünü göstermesi bakımından çok önemli” dedi.
 
ASC Türk standının gördüğü yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Tolga Polat “Volvo İş Makinaları zaten mermer sektörünün yıldız markasıydı. Mermer sektörünün bütün ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış, yakıt tasarrufunu, verimliliği ve yüksek performansı ön planda tutan gözde ürünlerimizin sektör tarafından tercih ediliyor olması bizleri mutlu ediyor. Diğer tamamlayıcı ürünlerimiz ile de mermer ve madencilik sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor olmaktan ayrıca gururluyuz” dedi. Türkiye doğaltaş sektörünün dünya üzerinde rüştünü ispat ettiğine ve başarıları ile herkesin yüzünü güldürdüğüne dikkat çeken ASC Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat, firma olarak sektörün potansiyel ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını, geniş bir ürün gamının yanında satış sonrasındaki yenilikçi ürünleriyle de mermercilerin çözüm ortağı olmayı sürdürdüklerini söyledi.
 

 
39 Bin Honda Motosiklet Taşıyacak
 
Pazar Yüzde 12.41 Arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
39 Bin Honda Motosiklet Taşıyacak
Lojistik sektörünün liderlerinden GEFCO Türkiye, Japon motosiklet üreticisi ...
TOBB İstatistikleri
2013 yılı Mart ayında, bir önceki yılın Mart ayına göre Verilen Geçiş ...
Allison ile Yüzde 5 Yakıt Tasarrufu
Allison’ın çekiciler için yeni geliştirdiği TC10 şanzımanı, manuel ve ...
 
Türkiye’den Bauma’ya İlk Transmikser
3 yılda bir gerçekleşen ve bu yıl 30.fuarını gerçekleştirecek olan Bauma ...
Olgun Çelik’e Ziyaret
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet ...
Tan Lojistik’ten Birlik Çağrısı
Tan Lojistik Genel Müdürü Caner Tan, kaleme aldığı yazıda, C2 belgesine ...
 
Leisure Cargo FZCO-Pegasus Kargo İşbirliği
Leisure Cargo FZCO, Pegasus Kargo’nun Ortadoğu, Afrika ve Hindistan bölgelerinin ...
Engellilere Özel Koltuk Dizaynı
Dünya Sağlık Örgütü'nün 2012 (WHO) verilerine göre yeryüzündeki engelli ...
Ticari Araç Pazarında Yüzde 4’lük Düşüş
OSD Şubat Ayı’na ilişkin Avrupa ve Türkiye araç pazarı değerlendirme raporu açıklandı.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylersondakikatruckşoförsrcbuslkwkamyoncunews