Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
25 Mart 2013 Pazartesi - 14:43

Michelin’in Güvenli Filo Ödülü Abbott’un Oldu

LeasePlan ve Ekonomist Dergisi işbirliğiyle düzenlenen “Yılın Filo Yöneticileri Yarışması” sonuçlandı ve 4 kategoride 2012 yılının en başarılı filo yöneticileri belirlendi. Michelin’in Güvenli Filo Ödülü’nü Abbott, Ekonomist’in Yılın Filo Yöneticisi Ödülü’nü Coca-Cola İçecek, Peugeot’nun Yeşil Filo Ödülü’nü TNT Express, LeasePlan’ın KOBİ Filo Yöneticisi Ödülü’nü ise Kalpakçıoğlu Gıda aldı.

Michelin’in Güvenli Filo Ödülü Abbott’un Oldu

Filo yönetiminin, şirketlerin performansı ve ülke ekonomisine katkısına dikkat çekmek, çevre ve trafik güvenliği bilincinin oluşmasına destek olmak, kaynakların verimli kullanımını teşvik etmek ve ödüllendirmek gibi konulara dikkat çekmeyi ve motivasyon sağlamayı amaçlayan “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri”nın 2012 yılı ödülleri sahiplerini buldu. Operasyonel filo yönetim şirketi LeasePlan ve Ekonomist Dergisi ana sponsorluğunda düzenlenen yarışmaya Türkiye çapında 100’ün üzerinde filo yöneticisi başvurdu.
LeasePlan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aclan Acar, LeasePlan Türkiye Genel Müdürü F. Türkay Oktay, Auto Show Dergisi Yayın Yönetmeni Hırant Kasapoğlu, IBM Global Araç Kiralama Başkanı Ralph Ruckgaber, Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu, Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani ve Peugeot Türkiye Satış Direktörü Bekir Hassan’dan oluşan jüri; Yılın Filo Yöneticisi, KOBİ Filo Yöneticisi, Yeşil Filo ve Güvenli Filo kategorilerinde kazananları belirledi. Bu 4 kategoride ilk 3 sırayı alan filoların yöneticileri, İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.
2010’da 1.3 milyon kişi trafik kazalarıyla öldü
Michelin Güvenli Filo kategorisinde birincilik ödülü, sürücülerine sağladığı güvenli sürüş koçluğu ve güvenli araç kullanımının performans primine dahil edilmesi uygulamalarıyla Abbott’un oldu. Abbott Filo Yöneticisi İlksen Kalıpçıoğlu, ödülünü Michelin Türkiye Otomotiv Dağıtım Ağı Satış Müdürü Erol Şimşir’den aldı. İkinciliğe, GPS araç takip sistemlerinin etkin kullanımıyla kullanıcı ve yaya güvenliğini sağlayan Türk Telekom layık görüldü. Üçüncü ise 2011 yılına oranla toplam kaza sayısını yüzde 11 azaltan TNT Express oldu.

Erol Şimşir, ödül töreninde Michelin için güvenliğin önemini şöyle vurguladı: “Güvenlik,Michelin’in vazgeçilmez ilkelerindendir. Performans bütünlüğünden ödün vermeyen lastikler üretmeyi kendimize hedef olarak belirledik. Ancak sadece kaliteli, yüksek performanslı, uzun ömürlü lastik üretmenin karayollarında güvenliği sağlama adına yeterli olmadığının bilincindeyiz. Dünya Sağlık Örgütü’nün yaptığı araştırmalara göre, 2010 yılında tüm dünyada1.3 milyon kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti. Michelin, yıllardır sürdürdüğü çalışmalarla kendini trafik, sürücü, yolcu ve yaya güvenliğini sağlamaya adıyor. Yaptığımız araştırmalar ve katıldığımız projelerle bunu desteklemek, geliştirmek en önemli amaçlarımız arasındadır.”

 
Audi Modellerine Ödül Yağmuru
 
Eşyalarınız Soyer Nakliyat ile Güvende
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Audi Modellerine Ödül Yağmuru
Audi’nin kazandığı ödüller zincirine yeni halkalar eklenmeye devam ediyor. ...
Goodyear’dan Otobüslere Özel
Goodyear’ın otobüslere özel ürettiği Marathon Coach lastikleri, Istanbul’da ...
Hayallerini Tuvale Yansıt
Yurtiçi Kargo’nun her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ...
 
Kaya Petrolü Dengeleri Değiştirecek
Kaya petrolü (shale oil) üretimi küresel petrol üretiminin yüzde 12’sine ...
Cindy Miller, UPS Avrupa Başkanlığına Atandı
UPS, 24 yıldır UPS bünyesinde görev yapan Cindy Miller'ı UPS Avrupa'nın ...
DSV Hızla Büyüyor
CFO Aykut Karataş, DSV'nin yaşanan hızlı büyümenin ardından altyapıya ...
 
Iveco Satış Teşkilatını Antalya’da Topladı
Iveco Araç 97 bayi satış müdürü ve satış temsilcisini 20-22 Mart tarihlerinde ...
“Yılın Filo Yöneticisi”
Dünyanın lider filo kiralama şirketlerinden LeasePlan ve Ekonomist dergisinin ...
Subaru XV’nin Hibritit Versiyonu New York Autoshow’da
SUBARU, dünyanın en önemli otomobil fuarları arasında yer alan New York ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckbuskamyonumkamyoncutreylersrcnewsfahrersondakika