Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
19 Eylül 2024 Perşembe - 13:43

Otokar Otobüsleri Dünya Yollarında

Türkiye otobüs pazarında aralıksız 15 yıldır lider olan Otokar, Gürcistan'la imzaladığı iki önemli anlaşmayla yurt dışı pazarlardaki başarılarına yenilerini ekledi. Otokar, Batum ve Rustavi şehirlerine toplam 95 aracı kapsayan iki ihracat anlaşmasına imza attı.

Otokar Otobüsleri Dünya Yollarında

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, ihracattaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Avrupa başta olmak üzere, 60’tan fazla ülke yollarındaki on binlerce otobüsüyle milyonlarca yolcuyu güvenle taşıyan şirket, Gürcistan ile yaptığı iki büyük satış anlaşmasıyla global pazardaki gücünü yeniden kanıtladı. Gürcistan’ın Batum ve Rustavi şehirleri için gerçekleştirilen anlaşmalar kapsamında Otokar, KENT ve CENTRO modellerini içeren toplam 95 adet otobüs teslim edecek.

KENT OTOBÜSLER BATUM CADDELERİNE ÇIKIYOR

Gürcistan’daki anlaşmaların ilkinde Otokar, Batum’a 25 adet 12 metrelik KENT şehir içi otobüs satışı gerçekleştirildi. Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde toplu ulaşımın öncelikli tercihlerinden olan KENT bu anlaşmayla Batum caddelerinde ilk kez kullanılacak. İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, konforu, düşük işletme giderleriyle belediye ve operatörlere maliyet etkin çözüm sunan KENT Batum’un toplu taşıma altyapısına katkı sağlayacak.

RUSTAVİ ULAŞIMINDA YENİLİKÇİ DÖNEM

Otokar’ın ikinci büyük anlaşması kapsamında Rustavi şehrine 70 adet CENTRO teslim edilecek. 6,6 metre uzunluğu ve kompakt yapısı ile Otokar CENTRO dar sokaklı turistik şehirlerden kısa mesafede yüksek yolcu taşımacılığına ihtiyaç duyan metropollere kadar birçok kentin tercihi konumunda. Bu satışla birlikte Otokar’ın Rustavi'deki araç sayısı 110’a yükselecek. 

KÜRESEL PAZARDA GÜÇLÜ ADIMLAR

İnovatif yaklaşımı, geniş ürün gamı ve yenilikçi araçlarıyla Türkiye’deki liderliğinin yanı sıra ihracatta da başarısını ortaya koyan Otokar, 95 araçlık teslimatı yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyor. Şehirlerin farklılaşan koşulları ve değişen ihtiyaçlarına yönelik olarak kullanıcı odaklı çözümler sunan Otokar, 6 metreden 21 metreye kadar uzanan geniş ürün gamıyla dikkat çekiyor. Gürcistan'daki yeni anlaşmalarla, yurt dışı pazarlardaki başarılarına bir yenisini ekleyen Otokar, son yıllarda Gürcistan’a yaptığı otobüs satışları ile toplu ulaşımındaki araç parkını her geçen gün büyütüyor. 

MODERN ŞEHİRLERİN VAZGEÇİLMEZİ: OTOKAR KENT LF

İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, konforuyla ön plana çıkan KENT LF, düşük işletme giderleriyle de taşımacılara maliyet etkin çözüm sağlıyor. Güçlü kliması ile her mevsim ferah yolculuk vadeden araç, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistemiyle maksimum güvenlik sunuyor. Basamaksız girişi ve tam alçak tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sağlayan Otokar KENT LF, sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de ve yurt dışında şehir içi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

ŞEHİR İÇİ TAŞIMACILIĞININ GÖZDESİ: OTOKAR CENTRO

Toplu ulaşım için özel olarak tasarlanan 6,6 metre uzunluğundaki CENTRO, geniş ayakta durma alanıyla dikkat çekiyor. 17 koltuklu araçta 14 ayakta yolcu taşınabiliyor. Euro 6 emisyon seviyesini sağlayan çevreci motoru, üstün performansı ile dik yokuşları zorlanmadan tırmanırken, düşük işletme giderleri ile esnafa ve belediyelere yük olmuyor. Engelli rampası, hızlı biniş ve inişi sağlayan geniş kapıları ve ferah iç hacmiyle Otokar CENTRO ile yolcular şehrin keyfini sürerken, aracın teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımı sürücüsüne güven veriyor.

Etiketler:
 
Meiller, IAA Fuarında Sürdürülebilir Geleceğe Hazır Olduğunu Gösterdi
 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meiller, IAA Fuarında Sürdürülebilir Geleceğe Hazır Olduğunu Gösterdi
17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleşen ...
KRONE Smart Assistant’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü
KRONE, “Smart Trailer” kategorisinde 2025 Uluslararası Treyler Ödülü'nü ...
Thermo King, Soğuk Zincirde Geleceğin Elektrikli Portföylerini Tanıtıyor
Thermo King, Avrupa’nın en büyük ticari araç fuarı olarak gösterilen Almanya’nın ...
 
IVECO, Çoklu Enerji Stratejisini Sergiliyor ve Yenilikçi Çözümler Sunuyor
IVECO, kapsamlı hizmet yelpazesi, çoklu enerji stratejisi ve güçlü ortaklıklar ...
TEMSA, Küresel Büyümesini Yeni Finansmanla Güçlendirecek
2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ...
Hyundai ve IVECO’dan IAA 2024'te Elektrikli Ticari Şovu
• Hyundai, Avrupa pazarı için Iveco ile birlikte geliştirdiği eMoovy adlı ...
 
Scania IAA Fuarı’nda Sürdürülebilir Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı
Scania, Almanya’da düzenlenen IAA Transportation Fuarı’nda şimdiye kadarki ...
Ford Trucks, Yeni Nesil Ürün ve Yeniliklerini Hannover Uluslararası Ticari Araç Fuarı’nda Sergileyecek
Ağır ticari sektöründe geleceğin taşımacılık çözümlerini şekillendiren ...
Karsan’dan Avrupa’ya Otonom Çıkarması!
“Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde” olma vizyonuyla dünyada toplu ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncukamyonumlkwdikkatbustreylersrcfahrerşoför