Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
17 Haziran 2013 Pazartesi - 10:42

SERİN CORNER’lar Türkiye'de

Bu yıl içinde 15 adet SERİN CORNER açmayı planladıklarını dile getiren SERİN TREYLER Genel Müdürü Recep Serin, ürünlerin bütün Türkiye’de tek fiyat ile satılacağını vurguladı. SERİN CORNER’ların hem girişimcisine, hem de müşterisine kazandıracak yepyeni bir iş modeli olduğunu dile getiren SERİN, geliştirdikleri iş modeli ile bayilik yapısından acentelik yapısına geçtiklerini bu sayede SERİN CORNER olmak isteyecek iş ortaklarının üzerindeki maddi yükümlülükleri de en aza indirdiklerini söyledi.

SERİN CORNER’lar Türkiye de

SERİN TREYLER, SERİN CORNER’lar ile Türkiye’nin En Yaygın

TREYLER Satış Ağı Kuruluyor

Treyler Sektörünün yenilikçi firması olarak öne çıkan SERİN TREYLER, yeni iş modeli ve satış ağı oluşturma projesi ile otomotiv sektöründe çığır açacak.

14 Haziran CUMA günü BASIN LANSMANI yapılan ve “Kazandıran Köşeler SERİN CORNER’lar” adı altında hayata geçirilecek projeyle; Türkiye’nin en yaygın Treyler Satış Ağının kurulması hedefleniyor.  

Treyler sektöründe devrim niteliğinde olan ve Türkiye’nin en yaygın Treyler Satış ağını olması planlanan “Kazandıran Köşeler SERİN CORNER’lar Projesi14 Haziran 2013tarihinde WOW AİRPORT HOTEL’de düzenlenen BASIN LANSMANI ile Sektörel Basın’a tanıtıldı. Proje hakkında detayları anlatan SERİN TREYLER Genel Müdürü Recep SERİN hayata geçirdikleri proje kapsamında TÜRKİYE’nin hemen her bölgesinde açılacak SERİN CORNER’lar ile Treyler müşterilerinin “ürüne ulaşımlarının daha kolay hale geleceğini söyledi.

“ÇEKİCİ Bayileri ve Galerileri ile İş Ortaklıkları Kurmak Ana Hedefimiz…”

“Türkiye’nin her ilinde girişimci iş ortakları ile açacağımız ve SERİN CORNER adını vereceğimiz satış noktalarımız ile treyler sektörüne; sektörde devrim niteliğinde olan satış noktası uygulamalarını kazandırmayı ve hali hazırda pazardaki konumumuzu güçlendirmeyi istiyoruz” diyen Serin, SERİN CORNER’ların nerelere ve kimlerle açılacağı hakkında şu bilgileri verdi:

“SERİN CORNER’lar hangi marka olursa olsun çekici bayilerinin ve 2 el çekici satan galerilerin plaza ve satış alanlarına açılacak. Asli işleri çekici satmak olan iş ortaklarımız müşterilerinin treyler ihtiyacına da cevap verebilecek ve çekici ile treyleri bir bütün olarak satabilecekler. Bir başka ifade ile SERİN CORNER’lar müşterilerine komple çözüm önerileri sunabilecekler.”

SERİN CORNER olan iş ortaklarının satışlarını desteklemek için 2013 yılı içinde hayat geçecek bir dizi pazarlama ve tanıtım faaliyeti planladıklarını ifade eden Serin, bunun en önemli ayağının, tasarımı Serin tarafından yapılan SERİN CORNER STANTLARI olacağını söyledi. SERİN TREYLER tarafından SERİN CORNER olan bayi ve galerilere ücretsiz olarak verilecek bu stantlarda, müşterilerin istediği bilgiye ulaşabileceği her türlü materyalin olacağı bilgisini veren Serin, satış noktası oluşturmada ise bayilik sisteminin kuralcılığı yerine ACENTALIK sisteminin esnekliği ve kolaylığını seçtiklerini söyledi. Serin’in bu konuyla ilgili açıklamaları ise şöyle:

“Teminat, senet, ipotek yok, ödül ve teşvik var…”

“SERİN CORNER olmak isteyen iş Ortaklarımızdan Teminat Mektubu, Teminat Çeki/Senedi, İpotek vb. hiçbir teminat yükümlülüğü talep etmeyeceğiz. İş Modelimizde otomotiv sektörünün kuralcı bayilik kültürünü değil, otomotiv sektöründe yer alan kişi ve şirketlerin yabancı olmadığı Sigorta Acentalığı sistemini temel aldık.

Bir başka ifade ile çekici satıcıları, satmış oldukları çekicilerin trafik sigortasını ve/veya kaskosunu yaparken yaşadıkları kolaylığı, satmış oldukları çekici için treyler satarken de yaşayacaklar ve müşterilerine yaşatacaklar.”

SERİN CORNER projesinde; iş ortaklarından yıllık satış garantisi, stok bulundurma zorunluluğu, teşhir ürünü satın alma şartı, kota taahhüdü vb. yükümlülükler istemediklerine dile getiren Serin, “Yıllık satış garantisi istemememize rağmen, SERİN CORNER’ların yıllık satışlarını arttırmaları halinde ürünlerimiz için belirlediğimiz kazanç prim oranlarına ek olarak belirlenen performans primlerini ayrıca veriyoruz. Bir başka ifade ile SERİN CORNER’ların olabildiğince çok sayıda ürün satmasını kurallarla değil ödül ve teşviklerle sağlamayı planlıyoruz.” dedi.

“Tüm TÜRKİYE’de Tek fiyat…”

Recep Serin, fiyat politikasında da önemli değişikliklere gideceklerini belirterek şunları söyledi: “SERİN TREYLER ürünlerinin tüm Türkiye’deki perakende satışlarında tek fiyat listesi uygulayacağız ve satışa sunduğumuz ürünlerin perakende satış fiyatları konusunda kamuoyunu sürekli bilgilendireceğiz. Açıklayacağımız perakende satış fiyatları sadece SERİN CORNER’lar için değil SERİN TREYLER’e ait satış noktalarından da yapılacak satışlarda uygulayacağımız fiyatlar olacak. Bir başka ifade ile SERİN TREYLER, SERİN CORNER olan iş ortakları ile rekabet eden fiyatlarla satış yapmadığı gibi SERİN CORNER’lar arasında haksız rekabete sebep olacak; bölgelere, illere veya kişilere göre farklı fiyat listeleri yayınlamayacak.”

“Kazandıran kazanç paylaşım modeli öneriyoruz…”

SERİN CORNER projesi ile sektörde oldukça yüksek oranlarda kabul edilebilecek, satış ve performans prim oranlarından oluşan bir kazanç paylaşım sistemini de hayata geçirdiklerini belirten Serin, “Üstelik bu primler sadece SERİN CORNER’ların kendilerinin yaptığı satışlar için değil, SERİN TREYLER tarafından onların adına yapılan satışlarda da ödenecek.” dedi.

Serin sözlerine şöyle devam etti: “Sektörümüzde devrim niteliğinde olacağına inandığımız bir uygulamamızda SERİN SATIŞ ASİSTANI PRİM uygulaması olacak. SERİN CORNER’larda satışa sunulacak ürünlerimizin müşterilere kazandırılmasında emeği geçecek olan satış temsilcilerini de takımın bir parçası olarak kabul ediyoruz ve onların çabalarının karşılıksız kalmaması gerektiğine inanıyoruz.”

“Özel bir Yazılım ile birçok iş ve işlemin ONLİNE olarak yapılmasını sağlıyoruz…”

Proje’nin bilgi işlem konusunda da yenilikçi uygulamaları sektöre kazandıracağına işaret eden Serin, satış, sipariş, teklif hazırlama ve özel ürün tasarlama gibi birçok işlemin ONLİNE olarak yapılmasına imkân veren ve SERİN TREYLER tarafından tasarlanan bir yazılımı SERİN CORNER’larda kullanmaya başlayacaklarını ifade etti.

“Eğitim ve Gelişim Çalışmalarına Önem Vereceğiz…”

Treyler sektörünün otomotiv sektöründe çok özel bir yeri olduğuna değinen Serin, düzenli ve ücretsiz olarak icra edilecek eğitimler ile özellikle bu sektörle yeni tanışacak SERİN CORNER iş ortaklarına destek vereceklerini söyledi.

“Hedef 2014 Yılı Sonunda 90 SERİN CORNER…”

Uzun zamandan beri TÜRKİYE’nin değişik bölgelerinden gelen SERİN TREYLER ürünlerinin satışı için bayilik taleplerinin bu proje ile karşılanacağını ifade eden SERİN TREYLER Genel Müdürü Recep SERİN Projeyle ilgili hedeflerini ise “Serin olarak 2013 yılının sonuna kadar yaklaşık 15 adet SERİN CORNER satış noktası oluşturmayı planlıyoruz. 2014 yılı sonunda ise en az 50 SERİN CORNER satış noktası ile müşterilerimize hizmet vermek en önemli proje hedefimiz…”diyerek açıkladı…

 
Goodyear MarathonCoach’u tercih etti
 
Lojistik sektörü üç kat büyüyecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Goodyear MarathonCoach’u tercih etti
Üst üste ikinci defa İtalya Seria A ligi 2012-13 Şampiyonu olan Juventus, ...
Sami Erol, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Oldu
Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında ...
AVIA YENİ 15 TON' LUK KAMYONU D150
1967’den beri Avrupa’nın en önemli otomotiv üretim merkezlerinden biri ...
 
“JEST” KOCAELİ’NDE GÖZ DOLDURDU!
Karsan üretimi BredaMenarinibus Avancity 12 m. CNG (doğalgazlı) otobüs ...
Kässbohrer’den Yıldızlı’ya Low-Bed
Yıldızlı Mühendislik İnşaat’a satışı yapılan Kässbohrer Low-Bed teslimatı ...
Red Bull Kanada’da ilk kez
Sebastian Vettel, Kanada Grand Prix’sini 14 saniye farkla kazandı. Bu ...
 
Mini Harca MINI Kazan
Teknoloji fırsatları müşterilerine sunan Saturn’dan, ayağınızı yerden ...
Volvo Euro 6 standartlarını sunuyor
Volvo Kamyon, en küçük orta sınıf 5 litrelik motordan, 13 litrelik ağır ...
Starpet’ten Kampanya
Starpet, İstanbullu sürücüler için %12’ye varan özel indirim kampanyası ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatbusnewstreylersondakikatrucklkwKamyonsrc