Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
14 Şubat 2013 Perşembe - 13:35

Şantiyede, yol içinde, yol dışında karma kullanım için Michelin Recamic XDY4

Dayanıklılık, performans, enerji tasarrufu ve uzun ömürlülüğüyle bilinen Michelin ağır vasıta lastikleri, kaplanabilirlik özelliğiyle ulaştırma ve taşıma maliyetlerini düşürüyor. Şantiye ve yol içi/yol dışı karma kullanım için tasarlanan Michelin Recamic XDY4, farklı desen yapısı sayesinde tek bir lastikle bütün ihtiyaçları karşılıyor.

Şantiyede, yol içinde, yol dışında karma kullanım için Michelin Recamic XDY4

Michelin, daha fazla enerji tasarrufu ve daha az hammadde kullanımının yanı sıra karayolu taşımacılık faaliyetlerinde kârlılığı artırmak amacıyla geliştirdiği lastiklerinde her şartta en iyi verimi sağlamayı hedefliyor. Michelin, güçlü karkas yapısı sayesinde kaplanabilirlik özelliğini de bir arada sunuyor. Böylece yakıt tasarrufundan sonra yedek parça maliyetlerinde de düşüş sağlıyor.
 
Michelin’in sektörün ihtiyaçları doğrultusunda sürekli hareketliliği ve verimliliği artırma çabasıyla ürettiği Michelin Recamic XDY4 ağır vasıta lastikleri, bir önceki nesline göre daha uzun kullanım ömrü sunan ve farklı sırt deseni sayesinde yol içi/yol dışı ve şantiye kullanımını aynı anda sunuyor. 
 
Mart ayından itibaren pazara sunulacak olan XDY4, yol içi/yol dışı karma kullanım amaçlanarak dizayn edilen sırt deseniyle şantiye ve inşaat sektöründe hafriyat ve damperli kamyon kullanıcılarının ihtiyaçlarını en iyi derecede karşılıyor.
Yeni Michelin Recamic XDY4’ün kaplama sırt deseni, Michelin X Works XDY deseninden geliştirildi. Bir önceki nesil XDY3 kaplama sırt desenine kıyasla özel açılı geometrik kanal yapısıyla yüzde 30 daha az taş toplayan XDY4, bu özelliğiyle lastik diplerinde meydana gelebilecek hasarları azaltıp, toplam ömrü artırıyor. Özel tasarlanan omuz blokları sayesinde XDY4, zorlu çalışma koşullarında yırtılma ve açılmalara karşı korumak için dış blok kenarlarına eğim verilerek üretiliyor. Kullanım ömrünün artırılması ve aşınmaların azaltılması için geliştirilen kauçuk karışımı, aynı anda yırtılma ve parçalanmalara karşı da daha dayanıklı hale getirildi. “V” tipi tasarlanan sırt deseniyle su ve çamur tahliyesi artırılıp, bu sayede her türlü yol koşulunda tutuş ve çekiş gücü artırıldı.              
Recamic lastik sırt kaplama ürünleri Michelin lastikleri teknolojisiyle üretilip orijinal Michelin sırt desenlerinden geliştiriliyor.
 
Hurda lastik sayısını azaltacak
Recamic Servisleri Grubu, lastik imalat sürecinin her aşamasında ve işinin her alanında sürdürülebilir kalkınma imkanlarını araştırmaya yönelik köklü taahhüdünü esas alıyor. Çevreye karşı bu duyarlılık; gerçek dünyada lastik kullanım ömründe, kauçuğun toplanmasından kullanım ömrü sonunda geri kazanımına kadar her alanda kendini gösteriyor.
Recamic kaplama prosesi doğal kaynakları korumanın yanı sıra orijinal karkas, sırt kuşakları ve diğer malzemelerin büyük kısmını koruyarak, yeni bir lastiğe kıyasla %70 ila %80 daha az kauçuk kullanılmasını sağlıyor. Ayrıca, lastik ömrünün uzaması ve kaplamanın geliştirilmesi, geri kazanılması gereken hurda lastik sayısını da önemli ölçüde azaltıyor.
Michelin’in lastik teknolojisindeki liderliği, şirkete bu alanla ilgili en çok çalışmayı yapan imalatçı özelliği de kazandırıyor. Araştırma ve geliştirme faaliyetleri, kullanım ömrü boyunca lastiğin performansından ödün vermeden güvenilir, dayanıklı karkaslar üretme konusuna odaklanıyor. Michelin, nakliye şirketlerinin artan kaplama lastik taleplerini karşılamak için teknolojisini ve becerilerini sürekli geliştiriyor.

 
OSD Genel Kurulu 15 Mart'ta
 
TLS Lojistik, NakliyeFilosunu 5,5 Milyon Euro’luk Araç Yatırımıyla Güçlendirecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OSD Genel Kurulu 15 Mart'ta
Türkiye Otomotiv Sanayi’nin gelişimini desteklemek ve ülke ekonomisine ...
‘Otomotiv 2013 Fuarı’ Hedeflerini Büyüttü!
‘Otomotiv 2013 Fuarı katılımcı firma ve ziyaretçilerden gelen yoğun istek ...
Iveco Bauma 2013’e Katılmak İçin Hazır
Iveco, 30.su gerçekleştirilecek Bauma Uluslararası Ticaret Fuarında off-road’a ...
 
Otomotiv Sanayii Dış Ticaret Raporu
2013 yılı Ocak ayında 2012 yılı aynı ayına göre, otomobil ihracatı yüzde ...
TAİD Genel Kurulu Toplandı
TAİD, Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı
Muayeneden kalan araç oranı düşüyor
TÜVTURK istatistiklerine göre 2012 yılında periyodik muayeneye gelen araçların ...
 
ULUSOY ve VARAN'dan Destek
Türkiye’nin yolcu taşımacılığı alanındaki köklü isimleri ULUSOY ve VARAN’dan ...
THERMO KING Büyümeye Devam Ediyor
Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde satış grafiğini sürekli yükselten Thermo ...
Özakman Petrol'a 15 Cargo Çekici
Şırnaklı Özakman Petrol, 15 adet Cargo çekiciyi, Ford Otosan Genel Müdürü ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busfahrertreylerKamyonkamyonumdikkatsondakikaşoförtruck