Ayhancan Güven, Bilal Saygılı ve Ümit Ülkü’den oluşan ekip, Porsche 991 GT3 ile mücadele edecek. Bu sezon ilk kez bir Porsche serisinde yer alan genç pilot Ayhancan Güven, her yarış yükselen başarı grafiği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tecrübeli pilotlar Ümit Ülkü ve Bilal Saygılı ise geçtiğimiz sezon da start aldıkları Avrupa’nın en ünlü pistlerinden biri olan SPA’da iddialı isimler arasında yer alıyor.
Porsche Sports Cup’ta yer alan tek Türk takımı Toksport WRT, bu zorlu şampiyonada 5 yıldır ülkemizi başarıyla temsil ediyor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |