Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
31 Ocak 2013 Perşembe - 17:19

Verimlilik İsteyen Firmaların Tercihi Krone

Gıda taşımacılığında firmaların öncelikli tercihlerinden Krone, üstün verim özelliğine sahip Cool Liner modeliyle teslimatlarını sürdürüyor.

Türkiye pazarına sunulduğu ilk günden bu yana farklı sektörlerin öncelikli tercih edilen yarı römork markalarından olan Krone, Adana Yetkili Satıcısı Aykan Adana vasıtasıyla Kalyoncu Gıda'ya 20 adet, Kasooğlu Lojistik Uluslararası Nakliyat’a da 6 adet Cool Liner teslimatı gerçekleştirdi. Teslimatı gerçekleşen Krone Cool Liner modellerinin tercih edilme nedenlerinin başında sağlamlık ve verimlilik yer alıyor. Her tür sıcaklıkta yük taşımacılığındaki zorlu kullanıma uygun olan, işletme maliyetlerini düşüren kullanım ömürlerine sahip Cool Liner'in Duoplex Çelik ve Duoplex GRP panelleri, Krone'nin en üst düzeyde soğutma performansında bile enerji tasarruflarıyla öne çıkıyor.

 

Kalyoncu Gıda

 

Adana Yetkili Satıcısı Aykan Adana’dan 20 Adet Krone Cool Liner’ı teslim alan Kalyoncu Gıda Genel Müdürü Ömer Çuvalcı, tercihlerinde en önemli nedenin Krone'nin sunduğu kalite, sağlamlık ve verimlilik olduğuna dikkat çekti.  Çuvalcı,  Krone’nin yarı römork alımlarında öncelikli tercihleri olduğunu da sözlerine ekleyerek “Şu anda filomuzda 150’den fazla Krone Cool Liner var. Müşterilerimize sunacağımız ürünleri standartlara uygun olarak taşımak bizim için çok önemli. Krone, üstün donanım özellikleri sayesinde güvenebileceğimiz bir yarı römork markası, bu nedenle uzun süredir alımlarımızda Krone’yi tercih ediyoruz.” dedi. 

 

Kasooğlu Lojistik

6 adet Krone Cool Liner tip frigrofik römork ile filosunu güçlendiren Cizre merkezli, Kasooğlu Lojistik Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Asım Sarıyıldız, “Uluslararası taşımacılıkta beklentilerimizi tam anlamıyla karşılayacak bir yarı römork markası ile çalışmak istiyoruz. Gerek üstün donanım özellikleri ve gıda taşımacılığında kullanıcısına sağladığı yüksek performans, gerekse de Doğuş Otomotiv’in Türkiye genelinde hizmet veren Krone Yetkili Servisleri nedeniyle alımımızda Krone’yi tercih ettik.” açıklamasında bulundu.

 

Krone Cool Liner modelleri her tür sıcaklıkta yük taşımacılığındaki zorlu kullanıma uygundur. Esnek hava kanalından, sıvı geçirmez zemine, paslanmaz çelikten imal edilmiş olan arka kilitlere kadar tüm ihtiyaçlar göz önüne alınarak üretilmiştir. Cool Liner'in Duoplex Çelik ve Duoplex GRP panelleri işletme maliyetlerini düşürecek kullanım ömürlerine sahiptir. Ayrıca kapalı kasaların yapısında tüm Avrupa’da bilinen üreticilerin yapı elemanları kullanılmıştır. Böylelikle, kabul görmüş markalar güven sağlarken, değiştirilmesi gereken bir parça söz konusu olduğunda bu uluslararası nakliyelerde de probleme yer açmadan yapılabilmektedir.

 

 
Düzce Cam'ın Tercihi Yine Scania
 
SUBARU Fırsatları Devam Ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Düzce Cam'ın Tercihi Yine Scania
Scania, cam sanayi kolunda uluslararası düzeyde tercih edilen bir dünya ...
Liderin Frigo’daki Üstünlüğü Tartışılmaz
TIRSAN Frigo, 2012 yılını 546 satış adeti ve %43 pazar payı elde ederek ...
Kaçmazlar Lojistik’e 30 adet 1838T çekici
Batmanlı Kaçmazlar Petrol Lojistik, araç filosunu 30 adet Ford Cargo 1838T ...
 
Avrupa’da Ticari Araç Pazarında Küçülme
Otomotiv Sanayi Derneği’nin Avrupa ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirme ...
Michelin ‘En Güvenli Filo’yu Seçiyor
Ekonomist Dergisi ve LeasePlan işbirliğiyle düzenlenen “Yılın Filo Yöneticileri ...
Shell Biyoyakıtta Standartları Belirliyor
Shell Helix Ultra 5W-30 ve Shell Helix Ultra 5W-40, Avrupa Otomobil Üreticileri ...
 
Öz Gözde’nin Filo Teslimatları Devam Ediyor…
Ankara IVECO ana bayisi Öz Gözde Otomotiv, Algida Ankara Distribütörlerinden ...
Kumkapı: “Serin Treyler Vazgeçilmezimiz”
Serin Treyler, Kumtaş Uluslararası Taşımacılık’a 5 adet IFAC Frigo Treyler ...
Michelin Dakar Rallisi’nde Birinci
Michelin, Güney Amerika'da düzenlenen 2013 Dakar Rallisi’nde Otomobil ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
buskamyoncufahrertürkiyelkwtrucknewsKamyontreyler