Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
24 Kasım 2008 Pazartesi - 00:00

Volvo Yeni Çekicileri ile Dikkat Çekti

Volvo Yeni Çekicileri ile Dikkat Çekti

Teknoloji ve kalitenin sektörde sözcüsü ve lideri konumunda olan Volvo Kamyon, Antalya’da gerçekleştirdiği özel bir organizasyon ile Türkiye’nin dört bir yanından katılan iş ortaklarına yeni ürünlerini tanıttı. 07–09 Kasım arasında Antalya Kervansaray Otel’de düzenlenen organizasyonda tanıtılan yeni Volvo Kamyon ürünlerinin ana teması, sürücünün ihtiyaçlarının ön planda olması ve taşıma maliyetlerinin düşürülmesi olarak belirtildi.

Volvo Kamyon,  düzenlediği organizasyonda farklı özelliklerde FH ve FM modellerini sergiledi. Volvo sahibi olan iş ortaklarının test sürüşleri ile yeni modelleri yakından tanımalarını sağlayan Volvo Kamyon, düzenlediği toplantılar ile araç özelliklerini de detaylı olarak paylaştı. Volvo Kamyon üst düzey yöneticilerinin katıldığı organizasyonda Volvo Türk Genel Müdürü Ulf Magnusson, Volvo Kamyon Satış Müdürü Volkan Erdoğan, Satış Sonrası Müdürü Kaj Arvidsson ve bölge satış temsilcileri bulundu.

Toplantılarda Volvo Kamyon’un yeni FH ve FM araçlarının ana teması, güvenlik sistemleri, taşıma maliyetlerinin düşürülmesi ve sürücünün ihtiyaçlarının ön planda olması olarak belirtildi. Kabin ortamının iyileştirilmesi ve güvenlik unsurlarının arttırılması için pek çok yenilik yapıldı. Volvo Türk Genel Müdürü Ulf Magnusson toplantılarda yaptığı açıklamada; “ݝş ortağımız olan müşterilerimizi dinledik ve taleplerini dikkate aldık. Yeni iç mekİ¢n, sürüş sırasında ve molalarda her şeyin daha fazlasını sunmak üzere tasarlandı.” dedi.

 
Mercedes-Benz Firmaların Tercihi Olmaya Devam Ediyor
 
"Hizmetin Siyaseti Olmaz"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucksrckamyoncusondakika haberler newsfahrerkamyonumKamyon