Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
16 Kasım 2012 Cuma - 17:05

Yurtiçi Kargo Mobil Şube

Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servis sunabilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor ve bu sayede müşteri memnuniyetini daha üst seviyelere taşımayı amaçlıyor. Bu kapsamda şirket, müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda araçlarında gerekli değişiklik ve yenilikleri yaparak esnek üstyapı çözümleriyle müşteri kullanımına birebir uygun araçlar ile farklı işbirlikleri kuruyor. Söz konusu işbirliğinin son örneği ise Yurtiçi Kargo’nun Mobil Şubesi.

Yurtiçi Kargo Mobil Şube

 Mercedes-Benz Sprinter Panelvan ile Yurtiçi Kargo Mobil Şube

Mercedes-Benz Türk’ün Türk kargo sektörünün öncüsü Yurtiçi Kargo ile gerçekleştirdiği “Mobil şube” projesi çerçevesinde şehir içi  ve şehirler arası yük taşımacılığı sektöründe önemli bir yere sahip olan “Sprinter Panelvan” aracı özel bir donanımla “Mobil şube” hizmeti vermeye başladı. Böylece Mercedes-Benz Türk, Yurtiçi Kargo'nun, Türkiye genelinde  hizmet vermekte olan 760’dan fazla şubesinin ve acentesinin yanında; kargo alım ve dağıtım potansiyeli yüksek bölgelerde, tatil beldeleri, yoğun gönderisi olan müşteriler, iş merkezleri ve üniversite kampüsleri gibi kurumsal ve bireysel müşteri ihtiyaçlarının arttığı bölgelerdetüm sabit şubelerdeki hizmetlerden faydalanılmasını sağlayan ve birer gezici şube özelliğini taşıyan “Mobil Şube'ler” projesinin altyapısını  Sprinter Panelvan aracı  oluşturuyor. 

Yurtiçi Kargo Mobil Şube kapsamında araçlara uygulanan yenilikçi ve esnek çözümlerden bazıları;

·        Araç çalışmadığı durumlarda da şehir şebekesi ile beslenerek araç içerisini iklimlendirebilen 12/220V ile çalışabilen tavan tipi klima.

·        Müşteriye o anda faturasının kesilerek hizmetin tamamlanması için kullanılan nokta vuruşlu yazıcı.

·        Barkod okumak ve bilgisayara aktarmak için gerekli el terminali.

·        Müşterinin verdiği kargonun barkodlanabilmesi için barkod basabilen yazıcı.

·        Yazıcı, el ünitesi, barkod yazıcının içinde bulunduğu gerektiğinde mobil olarak müşteri bölgesine indirilebilen ve bağımsız da çalışabilen ünite, ( aynı zamanda faturaların kutu halinde kullanılabilmesini de mümkün kılıyor) cihazların katlanarak içinde gizlendiği ve kilitlenerek cihazların güvenliğini sağlayabilen ve ön iki koltuk arasında bulunan orta konsol.

·        Personelin hem seyahat hem de araç şube modunda iken geriye dönerek çalışabilmesini sağlayabilen 180 derece döner koltuk.

·        Personelin, koltuğu ters yöne çevirdiğinde, laptopu üzerine koyup çalışabileceği ve seyahat anında katlanarak kızaklı mekanizması ile ara bölmeye gizlenebildiği laptop masası.

·        Çift invertör sistemi ile araç elektriğinden 220V elektriğe dönüş imkanı. Tam sinus yüksek güçlü invertörler sayesinde hem klima sistemi hem de elektronik cihazlar besleniyor. Şehir gerilimini gerçeğe yakın simule ederek elektronik cihazların ömrünü uzatan invertör.

·        Aracın şöför kısmından maksimum seviyede yararlanmak için şube alanı, aracın önünde konumlandırılmış ve araca daha fazla kargo yüklenebilmesi sağlayan ara bölme.

·        Araca monteli ve katlanarak alan kaplamayan bir sandalye, arka alanda konumlandırılmış ve müşteriye hizmet verecek pesonelin için katlanır sandalye.

·        Elektronik terazi asılabilmesi için güçlendirilmiş yük bölümü tavanı

·        Wisaflex malzeme ile kaplanmış arka zemin.

Yurtiçi Kargo ve Mobil Şube Hakkında

1982 yılında Türkiye'nin ilk kargo şirketi olarak kurulan ve günümüze kadar yatırımlarına hiç ara vermeden devam eden Yurtiçi Kargo, 19 Bölge Müdürlüğü,  760’dan fazla şubesi, 13.000 çalışanı ve 3000 araç filosu ile Türkiye'nin 81 ilinde ve K.K.T.C.'  öncü kargo şirketi olma özelliğini sürdürüyor.

Kurulduğu günden bu yana, “Söz Verdiği Gibi” Türkiye’nin dört bir yanında, ihtiyaç olan her yerde müşterilerine ulaşmayı hedefleyen Yurtiçi Kargo, bu hedef doğrultusunda, Türk Kargo Sektörü’nde bir ilke daha imza atarak hem kurumsal, hem de bireysel müşterilere yönelik olarak tasarladığı “Mobil Şube” uygulamasını hizmete sundu.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde birer gezici şube özelliği ile faaliyet gösteren ve 760’dan fazla şubesine ve acentesine ek olarak hizmete sunulan “Yurtiçi Kargo Mobil Şube”lerinde; Yurtiçi Kargo çalışanları, mevcut olan PC, yazıcı ve benzeri ekipmanlar ile fatura kesebilmekte nakit ile tahsilat yapabilmekte ve 3G bağlantısı ile Yurtiçi Kargo’nun Kargo Operasyonları Sistemi (KOPS)’u etkin bir şekilde kullanabiliyorlar.

“Yurtiçi Kargo Mobil Şube”leri hakkındaki ayrıntılı bilgiye, 444 99 99 Alo Yurtiçi Kargo hattını arayarak, www.yurticikargo.com web sayfasını ziyaret ederek ya da Yurtiçi Kargo iphone veya ipad uygulamalarından faydalanılarak ulaşılabiliniyor.

Mercedes-Benz Sprinter Hakında

1,8 Milyar Euro’luk bir yatırım ile geliştirilen Mercedes-Benz Sprinter, farklı uzunluk, yükseklik, ağırlık, karoseri, dingil mesafesi ve motor seçenekleri sayesinde yaklaşık1000 farklı versiyonu ile müşterilere sunuluyor. Sprinter’de 3 farklı dingil mesafesi (3250/3665/4325 mm), 5243’den 7343 mm’ye 4 farklı uzunluk seçeneği ve “standard”, “yüksek” ve yeni “süper yüksek” olmak üzere 3 farklı tavan seçeneği mevcut. 

1800 mm eninde büyük sürgülü kapısı sayesinde sınıfındaki en geniş yükleme alanını sunan Sprinter panelvan her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Sprinter Panelvan, 7.0 - 17 m3 arası yükleme alanı sunarken, araç 3.0 – 3.5 -3.88 - 5.0 ton arası AYA (Azami Yüklü Ağırlık) ağırlık yükleme seçeneği sunuyor. Zengin seri donanıma sahip olan Sprinter’de sürücü hava yastığı, 6 ileri Eco-Gear şanzıman, rampa kalkış sistemi, ısıtmalı ve elektrikli aynalar standart donanım kapsamında sunuluyor.

 
Virajlardaki su birikintilerine dikkat!
 
MEVLANA LOJISTIK’ ten IVECO’ ya MERHABA…
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Virajlardaki su birikintilerine dikkat!
Sonbaharla birlikte yağışların başlamasının ardından ıslak zemin ve ...
FORESTER EFSANESİNİN DÖRDÜNCÜ NESLİ
SUBARU’nun amiral gemisi olarak nitelendirilen Forester modeli yenilendi. ...
PIRELLI KIŞ LASTİKLERİNE TAM NOT
Pirelli’nin kısa bir süre önce tanıttığı yeni kış lastiği Scorpion Winter ...
 
SHELL ECO-MARATHON 2013 İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!
Gençleri geleceğin yakıt alternatifleriyle çalışan araçları geliştirmeye ...
Volvo, 100 km’de 23,88 litre başarısını kutluyor...
Volvo Kamyon, kısa bir süre önce kamyon ve çekicilerinin sağladığı yakıt ...
Nazlı Çağla Dönertaş' tan, iki birincilik birden aldı
BP’nin Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. yılı çerçevesinde sürdürdüğü ...
 
İDO, 6 Günde 3 Bin Sefer
İDO, Bakanlar Kurulu Kararı ile bu sene 24 Ekim Arife günü ve 29 Ekim ...
MARS LOGISTICS`TEN ÇEVREYE DOST DEV YATIRIM
Yıllık ortalama %4 büyüyen Türkiye ekonomisinin gelişmesi dev şirketlerin ...
KÄSSBOHRER ve TALSON IAA 2012 Fuarındaydı
20 – 27 Eylül 2012 tarihleri arasında Almanya Hannover’da dünyanın en ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler Kamyonfahrerkamyoncutreylernewslkwsondakikabus