Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
26 Nisan 2013 Cuma - 08:54

Brisa Profleet

Brisa’nın filolara yönelik ürün ve hizmetler bütünü “Profleet” hangi ihtiyaçtan yola çıkılarak geliştirildi?

Brisa Profleet

  • 2012-2018 dönemi için; karayoluyla yurt dışı ticaretini kapsayan uzun yol segmentinde yıllık %6; inşaat/hafriyat segmentinde de %7,5 büyüme bekleniyor. İç ticaret ve üretimi kapsayan bölgesel segmentte ise aynı dönem için yıllık %4,5 artış öngörülüyor.
  • Bu tablo çerçevesinde Türkiye’nin 2023 yılında dünyanın önde gelen lojistik üssü olma hedefine ulaşabilmesi için filoların ihtiyaçlarının çok iyi belirlenmesi gerekiyor.
  • Bu noktada devreye giren Brisa, cirosunun %50’lik kısmını oluşturan ticari ürünler segmentine sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle sektördeki lider konumunu güçlendiriyor.
  • Yük taşımadan dayanıklılık ve performansa, yakıt tasarrufundan kaplama ve yol yardımına kadar birçok farklı alanda ürün ve hizmet beklentisi içinde olan filolar, artık Brisa’nın çözüm ortaklığında yollarına güvenle devam ediyor.
  • Brisa, bu kapsamda Türkiye’de ilk defa filoların beklentilerine tam anlamıyla cevap verebilecek bir ürün ve hizmetler bütününü, ‘360 derece danışmanlık’ olarak tanımlanabilecek bir anlayışla hayata geçiriyor.
  • Derinlikli analiz ve yönlendirmeleriyle filoların operasyonlarını sorunsuz bir şekilde yürütmelerine yardımcı olmayı hedefleyen Brisa, raporlama hizmetiyle de filoların geleceklerine ışık tutarak nitelikli büyümelerine katkıda bulunuyor.
 
Profleet hizmeti neleri kapsıyor?
 
Brisa tarafından filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştirmek amacıyla geliştirilen Profleet projesi kapsamında, filoların operasyon maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik sürdürülebilir çözümler sunuluyor. Söz konusu çözümlerle filoların sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerlerinin yükseltilmesi hedefleniyor.
 
Mobilfix
  • Dünyada geliştirilen ilk ve tek mobil tır bakım servisi olan Mobilfix, Profleet kapsamında sunulan hizmetler arasında ayrı bir öneme sahip. Uzun süredir üzerinde çalışılan ve nihayetinde Brisa mühendislerinin ellerinde hayat bulan inovatif bir proje olma özelliği taşıyan Mobilfix, sadece Türkiye’ye değil, dünyaya örnek gösterilebilecek kalitede bir servis hizmetini tır araç parklarında sağlamasıyla dikkat çekiyor.
  • Brisa’nın sınır tanımayan hizmet anlayışını ve müşterisine verdiği değeri kanıtlayan eşsiz bir proje olarak tanımlanan Mobilfix, ağır ticari araçlara yerinde ve anında hizmet vererek, araç sahiplerinin vakitten ve maliyetten tasarruf etmesini ve iş sürekliliklerini korumalarını sağlıyor.
 
 
 
 
Filofix
  • Brisa, Profleet kapsamında sunduğu Filofix hizmeti aracılığıyla, Türkiye’nin her noktasında ve Avrupa’da filolara özel 7/24 yol yardım hizmeti veriyor.
 
Aspects +
  • Brisa, Profleet kapsamındaki lastik takibi ve ölçüm sonuçlarını, bu çalışmaya özel tasarlanan “Aspects+” programı ile filolara raporluyor. Bu sayede filoların lastik kaynaklı olası kayıpları tespit edilip, lastik yönetimi ile bunlar kazançlara dönüştürülüyor.
 
Eğitim
  • Brisa, bilgi birikimi ve uzmanlığı ile, saha mühendisleri ve Profleet danışmanları aracılığıyla, filolara ve araç sürücülerine eğitimler veriyor.
 
Profleet hizmetinde Bandag’ın yeri
 
  • Brisa, filolar için başlıca gider kalemleri arasında yer alan lastik kaplama hizmetini Bandag markasıyla sunuyor.
  • Lastik kaplama hizmeti filoların lastik maliyetini ciddi oranda azalttığı gibi, doğal kaynakların korunmasına da büyük ölçüde katkı sağlıyor.
  • Bandag ile, özellikle kamyon ve otobüsler başta olmak üzere filo araçları için toplam lastik maliyetlerinde %40’a varan tasarruflar sağlayabilen kaplama hizmetleri sunuluyor. Bir diğer deyişle Brisa, Bandag markasıyla, yeni lastikler, kaplama lastikler ve servis gibi yeni çözüm paketleri sunarak, filoların işletme maliyetlerini düşürmelerine yardımcı oluyor.
  • Bandag tarafından gerçekleştirilen lastik kaplama hizmetleri, otobüs ve kamyonlarda kullanılan kaliteli lastiklerin ömrünü uzatıyor. Böylece toplam sahip olma maliyetinde de tasarruf sağlanıyor. Bu yatırımla birlikte, ülkede yıllık hurda lastik atma gereksiniminin yüzlerce ton azaltılması hedefleniyor.
  • Bandag tarafından sunulan lastik kaplama teknolojisi, taşımacılık endüstrisinin işletme masraflarını da azaltıyor. Kaliteli bir otobüs veya kamyon lastiğinin ömrü, kaplama teknolojisiyle iki ya da üç kez çoğaltılabiliyor. Bu sayede işletme maliyetlerinde ciddi bir azalma elde ediliyor.
 
 

 
Borusan Otomotiv İspanya ve Almanya’da
 
Twizy Renault Sport F1 Konsept
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Borusan Otomotiv İspanya ve Almanya’da
Borusan Otomotiv tarafından, Türkiye’de motor sporlarının gelişimine ve ...
Artık bu iş yapılamaz oldu!
Tan lojistik Genel Müdürü Caner Tan, gümrüklerde oluşan tır kuyruklarının ...
15 Milyar Dolarlık İhracat Tehdit Altında
AB İhracatında Transit konumunda olan ve bu konumu ile taşımacımızı Ro-La ...
 
Allison İlkerler Otomotiv ile IDEF’13'te!
Allison Transmission ve Türkiye'deki yetkili distribütörü İlkerler Otomotiv, ...
Ford Otosan Çin’e Açılıyor
Ar-Ge’ye büyük yatırımlar yapan ve mühendislik çalışmalarını ihraç eden ...
21 Yıl Aradan Sonra
Türkiye Türkmenistan KUKK toplantısı 21 yıl aradan sonra, 16-17 Nisan ...
 
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Eğitimi
Tehlikeli madde taşımacılığı ile ilgili Türkiye’nin eğitmen ihtiyacını ...
BP ve Bonus işbirliği kazandırıyor
BP ve Bonus’un 25 Nisan – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirdiği ...
Red Dot Tasarım Ödülü Volvo’ya
Volvo Kamyon, yeni Volvo FH ile binlerce farklı uluslararası ürünün önüne ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bustruckdikkatlkw haberler türkiyesrcşoförKamyon