Fuarda ürün gamındaki birçok farklı modelin sergilendiği TürkTraktör Case İş Makineleri standında, CX210B paletli ekskavatörü ile 580ST, 695ST model kazıcı yükleyiciler fuar ziyaretçileri tarafından en çok ilgi gören modeller arasında yer aldı.
Bursa, 15 Ekim 2015 – Dünya iş makineleri sektörünün önde gelen markalarından biri olan CASE, 13-17 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenen 13. Bursa Uluslararası Tarım Fuarı’nda alanında köklü bir geçmiş ve deneyimin ürünü yüksek performanslı iş makineleriyle fuarın en dikkat çeken markası oldu.
Günümüzde dünyadaki birçok kazıcı yükleyicide standart olarak talep edilen uzar bom teknolojisinin yaratıcısı olan ve bugüne kadar sektörde birçok yeniliğin altına imzasını atan CASE, furdaki standıyla ziyaretçi akınına uğradı.
CASE standı, yeni akıllı hidrolik sistemiyle performans ve üretkenlikte ciddi gelişme sağlayan paletli ekskavatörleri ve gelişmiş teknolojisi ve mühendisliğiyle yakıt sarfiyatında sınıfının en iyilerinden olan kazıcı yükleyicileriyle katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Fuarın ve tanıtımı yapılan CASE marka iş makinelerinin değerlendirmesini yapan TürkTraktör Case İş Makineleri Direkt Satış Grup Müdürü Boğaç Ertekin; “Bursa’da böylesine köklü bir fuarda ürünlerimizi tanıtıyor olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Yüksek performans ve üstün teknolojiyi bir arada sunan CASE markasıyla iş makineleri sektöründe varlık göstermekten ve tarım sektörüne de ürünlerimizle ve çözümlerimizle destek olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.
Boğaç Ertekin, TürkTraktör’ün satış sonrası servis konusunda sahip olduğu bilgi birikimi ile CASE’in müşteri beklentilerinin de üzerine çıkmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti ve fuarda sergilenen makineleri kısaca şöyle değerlendirdi: “İnşaat sektörünün dışında tarım sektöründe de farklı uygulamalarda kullanılan kazıcı yükleyici serimiz, nokta dönüşlü mini yükleyicilerimiz ve mini ekskavatörlerimiz sayesinde pazarının tüm segmentlerinde rekabet gücümüzü daha da arttırmış bulunuyoruz. Farklı sektörlerin, iş makinesi alanındaki ihtiyaçlarını CASE’in sektöre kazandırdığı öncü ve yenilikçi ürünlerle karşılamaya önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğiz.”
CASE Kazıcı Yükleyiciler: Düşük operasyon maliyetiyle yatırımın geri dönüş sürelerini azaltan makineler
Dünyanın ilk fabrika yapımı kazıcı yükleyicisini 1957 yılının baharında tanıtan ve o günden bu yana beri, değişen müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kazıcı yükleyici serisini sürekli yenileyen CASE, Bursa’daki fuarda sergilediği580ST, 695ST model kazıcı yükleyicileriyle ilgi odağı oldu. Uzar bom teknolojisinin yaratıcısı olan CASE bugüne kadar ürettiği yaklaşık 750 bin adet kazıcı yükleyici ile dünyanın bu ürün grubunda en önemli üreticilerinden biri. Gelişmiş teknolojisi ve mühendisliğiyle yakıt sarfiyatında sınıfının en iyilerinden olan CASE kazıcı yükleyiciler; üstün performans ve üretkenliğin yanında sunduğu düşük operasyon maliyeti ile makinenin yatırım geri dönüş süresini de kısaltıyor.
Case, kazıcı yükleyici serisinin yanı sıra hafif iş makineleri grubunda yer alan nokta dönüşlü mini yükleyicileri, mini ekskavatörleri ve teleskopik yükleyicileri sayesinde iş makineleri pazarının tüm segmentlerinde rekabet gücümüzü daha da arttırmış durumda ve tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalara da çözümlere sunuyor.
CASE CX Serisi Paletli Ekskavatörleri’nde yüksek verim, güvenlik, konfor ve teknoloji bir arada
Tamamı Japonya’da üretilen ve yeni akıllı hidrolik sistem sayesinde performans ile üretkenliğe olumlu katkılar yapan paletli ekskavatörlerde, artırılan kaldırma kapasitesiyle iş çevirim sürelerini kısaltıldığına dikkat çeken Boğaç Ertekin, açıklamalarını şöyle tamamladı: “Verimli Isuzu motorları, gelişmiş hidrolik pompa kontrolü ve enerji tasarrufu sağlayan çalışma modlarıyla sahada üretkenlikle birlikte verimliliği arttıran paletli ekskavatörlerimizle sektörde farklı ihtiyaçları karşılıyoruz ve müşterilerimize çözüm ortağı oluyoruz.”
Fuarda sergilenen ürünler arasında yer alan ağır iş makineleri grubuna ait 821F lastikli yükleyici de yine bir üst düzey mühendislik ürünü. Alışılanın dışında makinenin en arka bölümüne yerleştirilen motor sayesinde, makine üzerinde daha az karşı ağırlık kullanılarak ağırlık merkezi optimize ediliyor ve makinenin kaldırma kapasitesi arttırılıyor.