Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
11 Nisan 2013 Perşembe - 11:00

CEVA, Geleceğin Yöneticilerini Yetiştirecek

Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA Lojistik, Koç Üniversitesi ile geleceğin sektör yöneticilerini yetiştirmek üzere yeni bir anlaşma imzaladı.

İnsana Saygı Ödülü’nü art arda 10 kez alan CEVA Türkiye, çalışanlarına  yatırım yapmaya devam ediyor.
 
Otomotiv, lastik, elektronik, teknoloji, endüstriyel mamuller, hızlı tüketim ürünleri, basın yayın gibi birçok farklı pazar ve sektöre hizmet sunan CEVA Lojistik, bünyesindeki profesyonellerin geleceğin yöneticileri olması için Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ile bir eğitim anlaşması imzaladı.
 
“CEVA, Koç Üniversitesi işbirliği ile lojistik sektörüne yön verecek liderler yetiştiriyor”
 
CEVA İnsan Kaynakları departmanı  bir yandan lojistik sektörünün en yetenekli çalışanlarını  bünyesine kazandırmak için çalışırken bir yandan da geleceğin liderlerini yetiştirmek için “Liderlik Gelişim Programlarına yatırım yapıyor. CEVA, Nisan 2013 itibarıyla başlattığı “Liderlik Gelişim Programıile lojistik sektörünün liderlerini Koç Üniversitesi ile birlikte yetiştiriyor.
 
CEVA Lojistik’te performansı yüksek ve gelecek vaat eden 20 çalışan, Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları kapsamında 1 yıl boyunca liderlik gelişim programına dâhil olarak eğitim alacak. Koç Üniversitesi ve CEVA Lojistik işbirliğiyle düzenlenen eğitim 4 modülden oluşacak. İlk modülde Hedef & Yön Birliği Sağlama, Tanıma & Takdir Etme, Gelişim Odaklılık eğitimleri; ikinci modülde Değişim Yönetimi ve Koçluk becerilerinin gelişimine yönelik eğitimler; üçüncü modülde Stratejik Bakış Açısı eğitimleri verilirken dördüncü modülde Proje Sunumları ile program sona erecek. Eğitimi başarıyla bitiren katılımcılara Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları tarafından Liderlik Akademisi Katılım Sertifikası verilecek.
 
CEVA İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Nihat Çukurkaya, 4500 kişilik bir aile olan CEVA Türkiye’de özellikle gelecek vaat eden yetenekleri belirlediklerini ve dünya çapında lojistik sektörü yöneticisi olarak yetiştirmek üzere yoğun eğitimler verdiklerini belirtti. Çukurkaya bu çerçevede Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ile yapılan anlaşma ile CEVA Türkiye’nin insana yaptığı yatırım ve verdiği değeri bir kez daha gösterdiğini vurgulayarak, “CEVA Türkiye olarak en önemli değerimiz çalışanlarımızdır. Bu çerçevede hazırlanan tüm projelerimizi, gelecekte şirketimizin yönetiminde ve sektörde söz sahibi olacak arkadaşlarımıza yatırım yaparak onların yetkinliklerini geliştirmek böylece hem şirketimize hem de sektörümüze rol model liderler kazandırmak üzerine kuruyoruz.” dedi.
 
Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları Müdürü Örpen İstanbullu: “Koç Üniversitesi-CEVA Lojistik Liderlik Akademisi kapsamında düzenleyeceğimiz eğitimlerle, dünyadaki gelişmeleri takip eden, değişim ve gelişime açık, vizyoner liderler yetişmesine katkıda bulunmayı  amaçlıyoruz. Koç Üniversitesi’nin yerel ve uluslararası başarılara imza atmış değerli akademisyenleri ve her biri alanında uzman sektör profesyonelleri ile hayata geçireceğimiz bu eğitim projesiyle umuyoruz ki yalnız CEVA Lojistik’in değil, sektörün geleceğine yön verecek liderler yetişecek.”  diye konuştu.

 
Bridgestone: “Dünyanın En Değerli Lastik Markası”
 
Devrilmeyen TIR’ların lastikleri Brisa’dan
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bridgestone: “Dünyanın En Değerli Lastik Markası”
Türkiye’de Brisa tarafından üretilen ve pazara sunulan Bridgestone, marka ...
Kıta Lojistik'e 900 Ton Hafif Geldi
KITA, Tüpraş’ın İzmit’te yapımı hızla devam eden Fuel Oil Dönüşüm Projesi’nde ...
Yeni Volvo FM Verimliliğe Katkı Sağlıyor
Yeni Volvo FM, direksiyonu ve yol tutuşu yepyeni bir düzeye taşıyor ve ...
 
Yılın Üst Düzey Yöneticisi Ödülü
Uluslararası büyük enerji şirketlerinden üst düzey yöneticilerin oylarıyla ...
PEGASUS, Nevşehir'e Uçuyor
Uçmanın herkesin hakkı olduğu ilkesinden hareketle uçuş ağını her geçen ...
Marka Değeri Lojistikle Artıyor
Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, "markanın ulaşılabilir ...
 
Kamyonum Dergisi 97. Sayı Çıktı
Kamyonum Dergisi'nin Nisan 2013 tarihli 97. sayısı çıktı.
Kamyonum Dergisi Automechanika’da
11-14 Nisan tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ...
FiloTürk’te Yeni Yapılanma Atağı
Yeni yatırımlarına hız veren araç takip sektörünün lider kuruluşlarından ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwnewssrctreylertruck haberler şoförfahrerkamyoncu