Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
11 Nisan 2013 Perşembe - 11:14

Devrilmeyen TIR’ların lastikleri Brisa’dan

Türkiye’nin lider lastik üreticilerinden Brisa ile yerli treyler üreticisi OKT Trailer firması, 9Nisan Çarşamba günü Sabancı Center’da düzenlenen imza töreniyle iş birliklerini kamuoyuna duyurdu. BridgestoneR 179 deseni OKT Trailer tarafından geliştirilen “devrilmeyen TIR”larda kullanılacak olanBrisa, OKT Trailer tarafından 2013 yılında üretilecek diğer araçlar için de tek lastik tedarikçisi olmaya devam edecek.

Devrilmeyen TIR’ların lastikleri Brisa’dan

Türkiye’nin lider lastik üreticilerinden Brisa ile premium treyler üreticisi OKT Trailer firması arasında yapılan iş birliği, 9 Nisan Çarşamba günü Sabancı Center’da düzenlenen imza töreniyle kamuoyuna duyuruldu. Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel; OKT Trailer Yönetim Kurulu üyesi Hakan Maraş ve Gökhan Maraş’ın ile Brisa’nın Denizli’deki İş Ortakları’ndan Kahramanlar Lastik’ten İsmail Çaptuğ’un katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde iki firma arasındaki iş birliği hakkında detaylı bilgi verildi.
Brisa, söz konusu iş birliği kapsamında OKT Trailer tarafından geliştirilen “devrilmeyen TIR”larda kullanılmak üzere Bridgestone, yüksek performansı ve uzun ömürlü yapısı sayesinde treyler üretici ve kullanıcılarının yeni gözdesi, R179 deseni ile projeye önemli katkı sağladı. Brisa, OKT Trailer tarafından 2013 yılında üretilecek diğer araçlar için de tek lastik tedarikçisi olmaya devam edecek. OKT tarafından orijinal ekipman olarak kullanılacak olan R164, treyler lastikleri arasında uzun süredir en çok tercih edilen desenlerden biriyken, Bridgestone R179 ise konumundadır. Bir diğer desen olan Bridgestone M748 ise M+S markalamasına sahip bir desen olduğu için yeni çıkan kış lastiği yasasına uygun ve piyasada en çok tercih edilen ebatlarda olan nadir treyler lastikleri arasında yerini almıştır.
OKT Trailer’dan şoförlere özel eğitim
Bridgestone’un sponsorluğunda TIR sürücülerine verdiği Anti-Skid ve Anti-Rollover eğitimleriyle bilinçli TIR kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayan OKT Trailer; sunumlar ve videolar eşliğinde teorik eğitimler verdiği gibi, araçların ve lastiklerin özelliklerinin tam olarak anlaşılması için sahada pratik eğitim de veriyor. Eğitimler sayesinde şoförler; kazaların sebeplerine ilişkin istatistiksel verilerden doğru ve yanlış oturma pozisyonlarına; ıslak zeminde frenleme tekniklerinden alkollü araç kullanımının meydana getirdiği risklere kadar hayati önem taşıyan birçok konuda geniş bilgi sahibi oluyor.
OKT tarafından geliştirilen Bridgestone lastikli “Roll-Over Eğitim Aracı”nın lansmanı 12 Nisan Cuma günü Petroleum Fuarı’nda yapılacak.

 
CEVA, Geleceğin Yöneticilerini Yetiştirecek
 
NISSAN Modellerinde Bahara Özel Fırsatlar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CEVA, Geleceğin Yöneticilerini Yetiştirecek
Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA Lojistik, Koç ...
Bridgestone: “Dünyanın En Değerli Lastik Markası”
Türkiye’de Brisa tarafından üretilen ve pazara sunulan Bridgestone, marka ...
Kıta Lojistik'e 900 Ton Hafif Geldi
KITA, Tüpraş’ın İzmit’te yapımı hızla devam eden Fuel Oil Dönüşüm Projesi’nde ...
 
Yeni Volvo FM Verimliliğe Katkı Sağlıyor
Yeni Volvo FM, direksiyonu ve yol tutuşu yepyeni bir düzeye taşıyor ve ...
Yılın Üst Düzey Yöneticisi Ödülü
Uluslararası büyük enerji şirketlerinden üst düzey yöneticilerin oylarıyla ...
PEGASUS, Nevşehir'e Uçuyor
Uçmanın herkesin hakkı olduğu ilkesinden hareketle uçuş ağını her geçen ...
 
Marka Değeri Lojistikle Artıyor
Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, "markanın ulaşılabilir ...
Kamyonum Dergisi 97. Sayı Çıktı
Kamyonum Dergisi'nin Nisan 2013 tarihli 97. sayısı çıktı.
Kamyonum Dergisi Automechanika’da
11-14 Nisan tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerKamyon haberler busnewskamyoncutrucktürkiyesrc