Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
5 Şubat 2013 Salı - 14:05

Carlyle Grup DuPont Performans Boyaları satınalma sürecini tamamladı

Küresel alternatif varlık yöneticisi Carlyle Grup L.P. (NASDAQ: CG), 4,9 milyar dolar’a DuPont Performans Boyaları’nın satın alımını tamamlayarak şirketin isminin Axalta Coating Systems olarak değiştiğini duyurdu. Axalta Coating Systems ulaşım ve sanayi sektörünün küresel boya tedarikçisidir. Yatırım öncelikle Carlyle Partners V ve Carlyle Europe Partners III özkaynakları ile finanse edildi.

Axalta Coating Systems, otomotiv ve ağır kamyon pazarındaki otomobil tamir servisleri ve orjinal ekipman üreticileri için boya ve uygulama ekipmanlarını geliştirerek üretim ve satışını yapıyor. Pazardaki güçlü yeri, Standox, Spies Hecker  ve DuPont Refinish dahil küresel markalarla destekleniyor. Müşterilerin yüksek verimlilik, ve çevre dostu boyalar konusunda gelişen taleplerini karşılamak için geliştirilen, sınıfında en iyi, üçüncü jenerasyon su bazlı sistemler şirketin teknolojideki liderliğini vurguluyor.
 
Carlyle Grup başkanı Martin W.Summer “Axalta Coating Systems’e yatırım yaptığımız için çok heyecanlıyız ve inanıyoruz ki şirketin güçlü pazar konumu ve  küresel ayak izi, Çin ve Brezilya gibi hızla gelişmekte olan pazarlardaki fırsatlardan yararlanarak büyümemizi sağlayacak. Sanayi ve ulaşım sektörlerindeki deneyimli yatırımcılar olarak, küresel tek Carlyle ağı Axalta Coating Systems’in büyümesine ve değer yaratmasına yardımcı olacaktır.” dedi.
 
Bağımsız bir şirket olarak, Axalta Coating Systems boya sektöründeki 90 yılı aşkın bir temel üzerine inşa edilecektir. Şirket 130 ülkede 120,000’den fazla müşteriye hizmet vermekte ve boya sistemlerinin tüm yelpazesini müşterilerine sunmaktadır.
 
Şirket yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Charlie Shaver “Axalta Coating Systems’ı bekleyen sonraki heyecan verici süreçler için sabırsızlanıyoruz. Küresel ölçekte tüm dünyada yer alan 35 fabrika ve önemli pazarlardaki 7 teknoloji merkezimizin, Carlyle’ın sanayi odaklılığı ve küresel ağı ile birleşmesi gelecek için bize iyi bir konum sağlamaktadır.” dedi.
Axalta Coating Systems başkanı John G.McCool; ilerleme performansı ve mükemmelliyetçiliğe ilave olarak müşterilerine system tabanlı yaklaşımlarının en büyük güçlerinden bir olduğunu belirterek şunları ekliyor. “Boyanın yanı sıra, ürünlerimizin etkin bir şekilde kullanımına yardımcı olacak geniş ekipman yelpazesini ve hizmeti müşterilerimize sunmaktayız. Dünya çapında 42 eğitim merkezimizde, müşterilerimize ürünlerimizin ve uygulama ekipmanlarımızın nasıl kullanılacağı ile ilgili öğrenme fırsatları sunmaktayız. Bu özellik, bize müşterilerimizin tercihlerini daha iyi anlayarak hizmetlerimizi geliştirmemizi sağlarken, müşterilerimizin de performans ve verimliliklerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.”
 
Axalta Coating Systems, aynı zamanda“Alesta® Powder Coatings, NAP-GARD® FBE Powder Coatings, ABCITE® Powder Coatings,” markaları ile toz boya pazarının dekoratif, mimari,genel endüstri ve araç boyama segmentlerine hizmet vermektedir.
 

Axalta Coating Systems, yeni ismi 2013 yılının ikinci çeyreğinde resmi olarak başlayıncaya kadar, önümüzdeki birkaç ay boyunca DuPont Performans Boyaları olarak iş yapmaya devam edecektir. Şirketin beta web. Sitesi axaltacoatingsystems.com geliştirilme aşamasındadır ve ziyaretçiler bu siteden ürünler ve servisler konusunda bilgi alabilecekleri diğer siteleri gezebileceklerdir.

 
Ups, hisse başına kazançta rekor seviyeye ulaştı
 
Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2013 yılı Ocak ayında yüzde 20 büyüdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ups, hisse başına kazançta rekor seviyeye ulaştı
Ups’in 2012 serbest nakit akışı 5.4 milyar dolar; 2013 yılı için hisse ...
Konecranes’ten dünyanın ilk hibrid konteyner istifleyicisi
Dünyanın ilk hibrid konteyner istifleyicisi Konecranes'ten. 45 ton'luk ...
Doğuş Çay, ürünlerini Ford Cargo 1826 Midilli 4x2 ile dağıtacak
Sektörünün lider kuruluşlarından Doğuş Çay, Türkiye genelinde ürün dağıtımında ...
 
YENİ RENAULT SCÉNIC VE GRAND SCÉNIC
Renault, 2013 yılında piyasaya sunacağı yenilenen MPV gamını tanıtıyor. ...
TCV, 12 metrelik Türk otobüs segmentinde Allison şanzımanları tercih ediyor
Türk otobüs üreticisi TCV, 24 adet tam alçak tabanlı CNG motorlu otobüsü ...
Şampiyon Takımın Adı Artık Infiniti - Red Bull
Son üç sezonun sürücüler ve markalar şampiyonu Red Bull Takımı artık Infiniti ...
 
UND Çalışma Grupları Yeniden Yapılanıyor
Uluslararası Nakliyeciler Derneği çalışma gruplarını yeniden yapılandığını ...
Mercedes-Benz 14 farklı modeliyle sahnede
Mercedes-Benz “Zor Ölüm 5: Ölmek için güzel bir gün” filmi ile izleyicilere ...
Şirket araçlarının yüzde 17’si mesai dışında kullanılıyor
Araç takip ve filo yönetim sistemi sektörüne getirdiği ilkler ve yenilikler ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrersondakikatreylerbustürkiyedikkatlkwsrctruck