Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
8 Şubat 2013 Cuma - 12:10

Chevrolet Modellerinde Şubat Ayı Fırsatları

• Yeni Captiva’lar 78.000 TL'den başlayan fiyatlar ile Chevrolet’nin 78 yıl önce başlattığı SUV geleneğini devam ettiriyor... • Sınıfının en güvenli modeli Chevrolet Cruze benzinli modelleri Şubat ayında avantajlı 8.900 TL’ye varan kampanya ile geliyor. Üstelik tüm Cruze HB ve Sedan benzinli modellerinde %0 faizli kredi avantajı da Chevrolet’den… • Şubat ayına özel 30.551 TL’den başlayan fiyatlar ile Chevrolet Aveo avantajını kaçırmayın...

Chevrolet sunduğu yeni yılı avantajlarına Şubat ayında da devam ediyor. 78 yıl önce Suburban Carryall modeli ile ilk SUV modelini satışa sunan ve bu segmentin yaratıcısı olan Chevrolet’nin yeni nesil SUV modeli Captiva’ya 78.000 TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olmak için kaçırılmayacak bir fırsat yaratıyor. Sınıfının en güvenli modeli Cruze HB ve Sedan benzinli modellerde ise %0 faiz seçenekleri sunuyor.

 

Yeni Captiva’lar 78.000 TL'den başlayan 2012 yılından daha da avantajlı fiyatlarla 

 

77 sene önce satışa sunduğu Suburban Carryall ile başlayan SUV geleneğindeki iddiasını sürdüren Chevrolet Captiva’lar Şubat ayında 78.900’den başlayan çok avantajlı fiyatlarla geliyor. EURO NCAP’den 5 yıldızlı, 8 hava yastığı, standart ESC özelliği, yeni 2.0 lt 163 beygir Turbo Dizel motor, yeni 6 ileri otomatik vites ve ekonomik yakıt tüketim sürüşü sağlayan sürüş modu ile 100 km’de 7.7 Lt. ortalama tüketimi ile yakıt tasarrufunun ideal dengesini sunan Yeni Chevrolet Captiva, Şubat ayında avantajlı fiyatı ile göz dolduruyor.

 

2013’e Chevrolet Cruze ile başlayın

 

2012 yılından çok daha avantajlı kampanyalar ile bayilerdeki yerini alan, Euro NCAP’ten 5 yıldız ile güvenlikten ödün vermeyen, Cruze Sedan ve HB benzinli modeller, Şubat ayında 8 bin 900 TL’ye varan indirimle satışa sunuluyor. Ayrıca Chevrolet Finans’tan 18.000 TL 18 ay vadeli %0 faizli kredi avantajı ile de kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Yeni Chevrolet Cruze, dinamik gövde tasarımının yanı sıra yeni stationwagon gövde tipi ve yeni 140 beygir gücündeki 1.4 Lt. Turbo motor seçeneğiyle hem konfor hem de yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Yeni Cruze’un iç mekanında yeni tasarım bir orta konsol, MyLink interaktif bilgi eğlence sistemi ve yeni bir geri görüş kamerası yer alıyor. Sofistike bir bilgi-eğlence sistemi olan Chevrolet Mylink’in ekranına tek bir dokunuşla telefon rehberine ulaşıp, aracın dahili ses sistemini kullanarak çağrı yapmak mümkün olduğu gibi, cep telefonundaki müzik arşivine ulaşabilir, USB kablosu üzerinden iPod, iPad ve benzeri medya çalarları bağlayarak müzik, resim ve film içeriğini ekrana yansıtabilirsiniz.

 

Şubat ayına özel  30.551 TL’den başlayan fiyatlar ile Chevrolet Aveo avantajını kaçırmayın


Euro NCAP tarafından 2011 yılında kendi segmentinde "Sınıfının En Güvenli Otomobili" seçilen Yeni Aveo HB ve Sedan modellerinde kaçırılmayacak fırsatlarını Şubat ayında da sürdürüyor.

Bir depo ile 1.200 km’lik ekonomik sürüşe olanak sağlayan ve çocuk güvenliğinde 1 numara olan Yeni Aveo; 75hp ve 95 hp gücündeki yeni nesil dizel motorları, 3.7 lt ortalama yakıt tüketim değeri ve start stop teknolojisi ile rakiplerine fark atıyor. Tüm Yeni Aveo’larda 8 hava yastığı, ESC, yokuşta kalkış desteği gibi üstün güvenlik özellikleri standart olarak sunuluyor.   

 
U.N. RO-RO 2023’e Hazır
 
Filonuz FiloTürk ile Güvende!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
U.N. RO-RO 2023’e Hazır
Global krize rağmen son 5 yılda 260 milyon Euro filo yatırımı yapan U.N. ...
GEFCO Güney Afrika Şubesini Hizmete Açıyor
Sanayi lojistiğinde dünyanın, otomotiv lojistiğinde Avrupa’nın lider firmalarından ...
Tır Karnesi Ocak Ayı İstatistikleri Yayınlandı
2013 yılı Ocak ayında, bir önceki yılın Ocak ayına göre verilen geçiş ...
 
İDO Sevgililer Günü’nüzü Hediye Millerle Kutluyor
Yıl boyu sunduğu avantajları, hesaplı kampanyaları ve fiyatlarıyla yolcularını ...
Gentaş Group, filosunu 25 adet Volvo FH ile güçlendiriyor!
Faaliyet gösterdikleri her alanda müşterilerine sundukları uygun çözümler ...
TOTAL’DEN 45 Günde 45.500 Kişiye 514.500 TL Değerinde Yakıt Hediye
Total’in 20 Aralık 2012 tarihinde başlayan ve 45 günde 45 kişiye 1 yıllık ...
 
2013’te Volkswagen sahibi olmak çok kolay
Volkswagen Doğuş Finans (vdf) çatısı altında hizmet veren Volkswagen Finans’ın, ...
BUDO, 20 Günde 10 Bin Yolcuya Ulaştı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul-Bursa arasında konforlu ...
CEVA Türkiye’nin Globaldeki Etkinliği Arttı
Dünyanın en büyük kontrat lojistiği firmalarından CEVA’da iki atama birden.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şofördikkatnewssrckamyonum haberler türkiyetreylerbus