Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
18 Nisan 2013 Perşembe - 15:44

Hankook, FIA Junior WRC Şampiyonasının Resmi Lastik Sponsoru

FIA (Uluslar Arası Otomobil Federasyonu) Hankook’u 2013 FIA Junior WRC Şampiyonası’nın resmi lastik sponsoru olarak belirledi. Sezon boyunca, birbirinin aynı Ford Fiesta R2 otomobillerde, şirketin ünlü Ventus serisi yüksek performans lastikleri asfalt parkur için Z-tipi şartnameye, toprak parkur için ise R-tipi şartnameye göre kullanılacak. Altı yarıştan oluşan Junior WRC, genç yetenekleri desteklerken bir yandan da lastik kalitesini ve performansını sergileyebilmek için bir başka büyük fırsat.

Lastik üreticisi Hankook FIA (Uluslar Arası Otomobil Federasyonu) tarafından önümüzdeki 2013 Junior WRC Şampiyonası sezonunun resmi tedarikçisi olarak belirlendi. Serilerde kullanılan Ford Fiesta R2 otomobillerde, asfalt parkur için Hankook’un ünlü Ventus Z yarış lastikleri toprak parkur için ise Ventus R yarış lastikleri kullanılacak. Her iki lastikte de özellikle önden çekişli arabalar için tasarlanan en iyi lastik desenleri bulunmaktadır. Yarışmacılara sağlanacak lastiklerin sayısı ve ayrıntılı bir şartnamesi, 2013 FIA Junior WRC Şampiyonasının altı basamağının da her biri başlamadan önce duyurulacaktır.
 
Hankook Tire Avrupa Pazarlama&Satış Müdür Yardımcısı Hee-Se Ahn, “2013 FIA Junior WRC Şampiyonası’nın Resmi Lastik Tedarikçisi olarak seçilmekten son derece memnunuz. Bu şampiyona sayesinde Hankook, ultra yüksek performanslı lastiklerin olduğu başarılı Ventus serisinin kalitesini ve performansını küresel bir yarış sahnesinde sergileyebilme şansı yakalamış olacak” şeklinde konuştu. “Güvenlik, performans ve çevre dostluğu bakımından en yüksek kalite standartlarını uygulamak bizim ilerleme felsefemizin kilit unsurudur. Dünya çapındaki ralli yeteneğini geliştirmek için bu uzun vadeli stratejinin bir parçası olmaktan ötürü heyecanlıyız. Bu yılki Junior WRC Şampiyonası’nda becerileri sınanacak olan genç sürücülerin lastiklerimizin sunduğu kontrollü sürüş deneyiminden memnun kalacaklarını umuyoruz.”
 
FIA Ralli Direktörü Jarmo Mahonen: “Hankook Tire’ın 2013 FIA Junior WRC Şampiyonası’nın Resmi Lastik Tedarikçisi olarak belirlemekten dolayı mutluyuz. Şirket son yıllarda motor sporu ürünleriyle kendine güçlü bir saygınlık edindi. Motor sporlarının en sert ortamlarından birinde ürünlerini sergilemek istemesinin yanı sıra, Hankook aynı zamanda geleceğin ralli yıldızlarını yetiştirme ve eğitme konseptini de benimsiyor. Motor sporları ve 2013 Junior WRC adaylarıyla birlikte çalıştığını görmeyi dört gözle bekliyoruz.” yorumunda bulundu.
 
Son dönemde yeniden adlandırılan FIA Junior WRC Şampiyonası, erişilebilir ve uygun maliyetli olacak şekilde tasarlanmıştır; becerilerini pistte öğrenmenin yanı sıra, yarışmacılar gerek kokpitin içinde gerekse dışında potansiyellerini maksimum düzeye çıkarabilmeleri için kapsamlı bir eğitime katılmaya devam edecektir. Eğitimlerini bir adım ileri taşımak için, Junior WRC yarışmacısı sürücüler, Hankook motor sporu teknikerleri/mühendisleri ile birlikte profesyonel lastik eğitimi oturumlarına katılarak kendilerine sunulan lastiklerin farklı performans ve kullanım özelliklerini öğrenmekle kalmayacak, hem yarışta hem de normal yol sürüş koşullarında lastik yönetiminin önemi hakkında genel bilgi sahibi de olacaklar.
###
2013 Junior WRC Rally:
1.    Vodafone Rally de Portugal          11 - 14 Nisan
2.    Acropolis Rally                             31 Mayıs - 02 Haziran
3.    Neste Oil Rally Finland                01 - 03 Ağustos    
4.    ADAC Rallye Deutschland            22 - 25 Ağustos    
5.    Rallye de France-Alsace                03 - 06 Ekim    
6.    RallyRACC-Rally de Espana        24 - 27 Ekim  

 
TomTom Yeni Navigasyon Platformunu Tanıttı
 
Eskişehir’de “4S Plaza”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TomTom Yeni Navigasyon Platformunu Tanıttı
TomTom bugün yeni navigasyon platformu olan Navkit’i tanıttı. TomTom’un ...
ULUSOY, Taşımacılık Sektörünün “Süper Markası” Seçildi
Türkiye’nin 70 yılı aşkın süredir yolcu taşımacılığı alanındaki köklü ...
“Yol Arkadaşı” Goodyear
Kamyon şöförlerinin “Yol Arkadaşı” Goodyear, “Yollarda Beraber, Yıllarca ...
 
Latitude Cross Zaferi Getirdi
Vodafone WRC Rallisi’nin şampiyona lideri Fransız pilot Sebastian Ogier, ...
Best Nakliyat, Volvo’dan vazgeçmiyor!
Uluslararası komple ve parsiyel taşımacılık segmentinin önemli oyuncusu ...
Otokar Yetkili Servisleri Buluştu
Kurululuşunun 50’inci yılını kutlayan Otokar, Türkiye’de faaliyet gösteren ...
 
EfficientGrip Performance Test Edildi
Goodyear, 6 Nisan 2013 Cumartesi günü sürüş teknikleri eğitim kompleksi ...
Johnson Controls, Karat Güç Ortaklığı
Johnson Controls otmotiv akü üreticisi ve dağıtıcısı Karat Güç Sistemleri ...
Atıkları Azaltıyor!
Aurich bölgesinde belediye, Temmuz 2011'den itibaren yaklaşık 200,000 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
error code: 524
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumsrcnewstrucktürkiyeşoförlkwsondakikafahrer