Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
2 Mayıs 2013 Perşembe - 18:03

Mercedes-Benz Türk Adana’da

Mercedes-Benz Türk 2013’te kamyon ürün grubu ile katıldığı fuarlarda, madencilikten inşaata, akaryakıt ve petrol ürünleri taşımacılığından belediye işlerine, ambalajdan gıdaya farklı sektörlerin kullanımına hitap eden geniş ürün yelpazesini sergilemeye devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk Adana’da

Türkiye’nin farklı bölgelerindeki fuarlarda ziyaretçiler, araçları yakından inceleme ve ürünler hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı yakalarken, Mercedes-Benz Türk çalışanları ve yöneticileri de ziyaretçilerle birebir iletişim kurarak müşterilerin Mercedes-Benz markasından beklentilerini birinci ağızdan dinliyor.
Mercedes-Benz Türk, aynı amaçla Mayıs ayında gıda ve ambalaj sektörleri ile bu kez Adana’da Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi. Şirket, Adana’da 2-5 Mayıs tarihleri arasında, 7.’si düzenlenen Çukurova Gıda / Gıda Tek Fuarı 2013 ve Adana Ambalaj Fuarı 2013’te ATEGO 1018/42, uzun dingil mesafeli ATEGO 1518/54 ve CITAN araçlarını sergiledi.
Çukurova Gıda / Gıda Tek Fuarı 2013’te gıda, içecek ürünleri, gıda işleme, unlu mamuller teknolojileri, depolama, soğutma, taşıma ve mağaza market ekipmanları firmaları ile görüşmeler yapan şirket, Gıda Tek 2013 ile eş zamanlı olarak Adana Tüyap’ta gerçekleşen Ambalaj Fuarı 2013’e katılan ambalaj, plastik malzeme ve makineleri, paketleme işlemleri, kalıp, çevre teknolojileri ve kauçuk firmaları ile de görüşerek ürünlerini tanıttı. 
2009 yılından bu yana Mercedes-Benz çatısı altında 2. el kamyon pazarında faaliyetlerini sürdüren TruckStore ise, eş zamanlı organize edilen fuarlar süresince standta bulunan yetkilileri aracılığıyla ziyaretçilere ürün ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi.
Mercedes-Benz Atego Kamyonlar
Mercedes-Benz Türk, Türkiye kamyon pazarındaki açık ara liderliğini sürdürürken, müşterilerin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve ürünlerini sürekli geliştirip yenilemeye devam ediyor.
Türkiye kamyon pazarına ilk kez 2001 yılında sunulan Aksaray üretimi Atego kamyonlar, 2011 yılında kabin içinde ve dışında yapılan değişikliklerle yenilendi. Bu çalışmalar sonrasında aracın dış görünümünün farklılaştırılmasının yanısıra işlevselliği ve sürüş rahatlığı artırıldı. Yenilenen  Atego kamyonlar, ön ızgara tasarımındaki değişiklik ile amiral gemisi Actros ile aynı çizgilere sahip oldular. Araçların iç tasarımında ise gösterge paneline eklenen ilave fonksiyonlar ve kullanılan yeni panel malzemesi ile yepyeni bir ön göğüs sunuldu.
Mercedes-Benz Atego 1018 kamyonlar ise ilk kez Eylül 2012’de Türkiye pazarında satışa sunularak, Mercedes-Benz Atego kamyonları ürün gamı genişletildi.
Atego 1018, 10,5t azami yüklü ağırlığı, 6474 kg’lık yüksek taşıma kapasitesi, 180 PS motor gücü ve bilinen konforlu Atego kabini ile şehiriçi yük taşımacılığında gücü ve konforu bir arada sunuyor. Araçların Mercedes-Benz’in BlueTec teknolojisiyle üretilen OM 904 LA motorları, yüksek çekiş gücü ve düşük yakıt tüketimini bir araya getirirken, standart olarak sunulan ASR/ABS/ALB, patentli motor freni, ön/arka disk frenleri gibi donanımlar sayesinde araçlarda üstün sürüş güvenliği sağlanıyor. Mercedes-Benz Atego’nun ergonomi ve sürüş rahatlığı sunan geniş ve konforlu kabini, yeni araçlarda da müşterileri beklentilerine en üst düzeyde cevap verecek nitelikte tasarlandı. Atego 1018/4200’de standart donanıma ek olarak araçlarda otomatik şanzıman, hava süspansiyonu, PTO, klima, özel renk vb. donanımları da uygulanabiliyor

 
Ford Trucks’ın İlk Kiralama Operasyonu
 
Özdarıca Kooperatifi Sultan’ı Seçti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ford Trucks’ın İlk Kiralama Operasyonu
Ford Trucks, ilk kiralama operasyonunu Ford Cargo 1846T çekici ile Kocaeli ...
Tüm Koşullarda Üstün Yol Tutuşu
Yeni Volvo FMX, daha kolay sürüş özelliklerinin yanı sıra yapılan yenilikler ...
Thermo King’ten İçinizi Ferahlatacak Fırsat
Soğuk zincir taşımacılığının öncü markası Thermo King, çok sık tüketilen ...
 
“Gelişim için Değişim”
OYDER, 5’inci Otomotiv Kongresi’ni “Gelişim için Değişim” konsepti ile ...
Imer Bauma Fuarı’nda
15-21 Nisan tarihleri arasında Münih’te düzenlenen Bauma Fuarı yoğun ...
TCDD Serbestleştirme Kanunu Onaylandı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Demiryolu ulaştırmasının serbestleşmesi ...
 
Iveco 2013 Şangay Fuarı’nda
Iveco, 20-29 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 15. Şangay Uluslararası Otomobil ...
Legal ve illegal siteler
Legal ve illegal siteler
Kardeş Otomotive Yetki Belgesi
TIRSAN Treyler Adapazarı Yetkili Servisi Kardeş Otomotiv, TÜV SÜD Türkiye ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonlkwkamyoncuşoförtürkiyetreylersondakikadikkatfahrer