Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
17 Haziran 2013 Pazartesi - 17:09

OTOMOL, online müşterilerinin hizmetinde...

Kurumsal ikinci el otomotiv sektörünün yeni markası OTOMOL, müşterilerini internet ortamında da ağırlamaya başlıyor. Artık herkes, sıfır araç kalitesi ve güvencesinde ikinci el araç alım-satımı gerçekleştirmek için, www.otomol.com'u ziyaret edebiliyor. OTOMOL, araç stoğunu kolay erişilebilir hale getirmek için akıllı cihazlarda kullanılabilen bir aplikasyon üzerinden tam hizmet veriyor.

Kurumsal ikinci el otomotiv sektörüne tam hizmet anlayışı ve güvenilirlik ilkesiyle adım atan OTOMOL, bünyesinde bulunan ikinci el araçların alım ve satımının gerçek piyasa değerinde yapılmasını ve tek noktadan tüm işlemlerin tamamlanmasını sağlıyor. Sunduğu toplam çözümlerin yanı sıra OTOMOL, araç alım-satımı yapmak isteyen müşterilerine marka ve model çeşitliliğini www.otomol.com adresinden de sunuyor. www.otomol.com adresinde şu anda 400’den fazla araç bulunurken, tüm Türkiye’de açılacak yeni Otomol Satıcıları ile bu sayının iki katına çıkarılması planlanıyor. Sergilenen her aracın tüm detayları ve muhakkak farklı açılardan görselleri online altyapıda yayınlanıyor.

Online altyapısı ile tüm araçlarını sadece bir dakika uzaklıkta sergileyen OTOMOL, akıllı telefon veya tablet üzerinden de tüm araç parkını yanınıza getiriyor. Marka ve model çeşitliliği konularına büyük önem veren OTOMOL, her bütçeye uygun ve her beklentiyi karşılayacak şekilde Türkiye’de sıfır km satışı gerçekleştirilen her otomotiv markasının, neredeyse eksiksiz tüm modellerini sunuyor. Dolayısıyla tüketicinin görmeyi ve sahip olmayı istediği tüm marka ve model araçların ikinci elleri OTOMOL bünyesinde bulunabiliyor. 

OTOMOL Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, günümüzde online erişimin her alanda olduğu gibi otomotiv sektöründe de son derece önemli olduğunun altını çizerek: “Tabi ki araçların showroom’larımızda görülmesi büyük önem taşıyor. Ancak müşterilerimizin karar vermesini ve fikir sahibi olmalarını kolaylaştırmak amacıyla online olan mobil showroom’umuz da çok önemli bir noktada bulunuyor. Kullanıcı dostu, ara yüzü sade ve basit olan uygulamamız sayesinde araçlarımızla ilgili gerçek parametrelere anında bir parmak dokunuşuyla ulaşabiliyorsunuz. İstediğiniz tüm kriterlere göre de kolaylıkla arama yapabiliyorsunuz,” diyor.

OTOMOL’da istediğiniz araca karar verdikten sonra her şey çok kolay...

OTOMOL; ‘2. El Araç Alım-Satım’, ‘Araç Takas’, ‘Ekspertiz’, ‘Garanti’, ‘Kredi’, ‘Sigorta’, ‘Tescil’, ‘Aksesuar’ ve ‘Araç Görünüm Yenileme’ temel hizmetlerini tek noktada sunarak, ikinci el otomobil almayı düşünen herkese eşsiz avantajlar sağlıyor. Dolayısıyla araç alımı veya satımı gerçekleştiren herkes, kolaylıkla tüm işlemlerini en kısa zamanda tamamlıyor.

 
Emre Ray,10 adet TURKAR EMERA 4x4 ALDI
 
OTOCULAR DA “GAZ”I YEDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
APRILIA CAPONORD 1200
İtalyan Aprilia, yeni Caponord 1200 modeliyle seyahat, eğlence ve günlük ...
SERİN CORNER’lar Türkiye'de
Bu yıl içinde 15 adet SERİN CORNER açmayı planladıklarını dile getiren ...
Goodyear MarathonCoach’u tercih etti
Üst üste ikinci defa İtalya Seria A ligi 2012-13 Şampiyonu olan Juventus, ...
 
Sami Erol, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Oldu
Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında ...
AVIA YENİ 15 TON' LUK KAMYONU D150
1967’den beri Avrupa’nın en önemli otomotiv üretim merkezlerinden biri ...
“JEST” KOCAELİ’NDE GÖZ DOLDURDU!
Karsan üretimi BredaMenarinibus Avancity 12 m. CNG (doğalgazlı) otobüs ...
 
Kässbohrer’den Yıldızlı’ya Low-Bed
Yıldızlı Mühendislik İnşaat’a satışı yapılan Kässbohrer Low-Bed teslimatı ...
Red Bull Kanada’da ilk kez
Sebastian Vettel, Kanada Grand Prix’sini 14 saniye farkla kazandı. Bu ...
Mini Harca MINI Kazan
Teknoloji fırsatları müşterilerine sunan Saturn’dan, ayağınızı yerden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bussondakikaşoförtreylerkamyonumsrckamyoncutürkiyelkw