Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
19 Nisan 2013 Cuma - 15:26

Opet Hedef Büyüttü

2012’de kuruluşunun 20’nci yılını kutlayan OPET, sektör liderliğine giden yolda emin adımlarla ilerliyor. Petroleum İstanbul Fuarı’nda bir açıklama yapan OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, “2012’de yüzde 7 civarında bir büyüme kaydettik, yüzde 18.5 pazar payıyla sektörde 2’nciliği yakaladık. 2013’te yine sektörün üzerinde büyüyerek pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Opet Hedef Büyüttü

11.Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları Ve Teknolojileri Fuarı Petroleum İstanbul 2013’e katılan OPET Petrolcülük Aygaz’la birlikte yer aldığı fuarda, marka gücünü anlatan tasarımıyla dikkat çekti.  OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, fuarda 2012 yılını değerlendirdi, pazarın üzerinde büyümeye devam ettiklerini vurguladı ve 2013 hedefleri hakkında bilgi verdi.
2012 yılında özellikle kaçağın azalması ve 10 numara yağ için alınan önlemlerin de katkısıyla tüketimde artış olduğunu ve sektörde de büyüme yaşandığın belirten Ağca, şöyle konuştu: “Kuruluşumuzun 20’nci, Koç Grubu’yla ortaklığımızın 10’uncu yılını kutladığımız 2012’de yıllardır olduğu gibi yine sektörün üzerinde büyüyerek pazar payımızı artırdık. 2011 ve 2012’yi karşılaştırdığımızda beyaz ürün piyasasında yüzde 7 civarında bir büyüme kaydettik ve yılı pazar payı anlamında yüzde 18,5’le kapatarak sektörde 2’nciliği yakaladık. 20 yıllık genç bir şirket olarak geldiğimiz nokta itibariyle gerçekten gurur duyulacak bir dönemi tamamladık.”
 
OPET’in, Tüpraş’ın ortaklığı olan tek dağıtım şirketi ve depolama kapasitesi en yüksek akaryakıt şirketi olduğunu vurgulayan OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, aynı zamanda Türk Hava Yolları ile jet yakıtı alanındaki ortaklıklarının THY’nin  Türkiye’deki tek jet yakıtı tedarikçisi olduğuna dikkat çekti. Ağca “THY OPET Havacılık Yakıtları, 3 yılda ciddi bir büyüme göstererek cirosunu 2 milyar doların üzerine çıkardı. Öte yandan madeni yağda dünyanın en büyük bağımsız madeni yağ şirketi Fuchs ile ortaklığımızın ilk yılını başarılı sonuçlarla tamamladık. Son dönemde dikkat çeken ürünlerimizden OPET Worldcard ile sektörde bir ilke imza attık. OPET Worldcard ile Worldcard’ın faydalarını tüketiciye sunarken, akaryakıt alımında da indirim imkanı sağladık. Böylece OPET Worldcard kısa sürede, kredi kartı sektöründe önemli bir rakama, 450 bini aşkın adede ulaştı” dedi.
2013 yılında 55 yeni istasyon açacağız
2013’te istasyon yatırımlarına devam edeceklerini dile getiren Ağca açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yılın ilk üç ayını hem satış hem de istasyon anlamında hedeflerimize uygun biçimde geçirdik. 50-55 civarında yeni istasyon açmak üzere yatırımlarımıza  devam ediyoruz. Bu istasyonların üçte biri, İstanbul başta olmak üzere üç büyük şehirde olacak. 2013’te de, yine sektörün üzerinde, yaklaşık yüzde 5’lik bir büyüme hedefliyoruz.”
 
OPET’in 2012 faaliyetleri…
·         Müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak amacıyla geliştirilen “Kusursuza Yolculuk” konseptiyle, 2012 yılında 7’nci kez KalDer tarafından müşteri memnuniyeti konusunda Türkiye’nin en beğenilen ve tercih edilen akaryakıt markası seçilen  OPET’e ayrıca “Üstün Hizmet Ödülü” verildi.
·         İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden The Loyalty Awards'ta ‘Sadakat Programı Kapsamında En İyi Müşteri Hizmetleri’ (Best Customer Service in a Loyalty Programme) kategorisinde birincilik ödülü alındı.
·         OPET, Milli Futbol Takımları’nın yapılan 3 yıllık anlaşmayla  akaryakıt tedarik sponsoru oldu.
·         OPEDO karakterini 2012’de kamuoyu ile tanıştıran OPET, süperstar Ajda Pekkan’ın rol aldığı reklam filmleri ile de dikkatleri üzerine topladı.  
·         OPET Online İşlem Merkezi ile OPET müşterileri için istasyona gitmeden web üzerinden kredi kartı ile yakıt alabildikleri bir uygulama başladı. Uygulama kapsamında alınan yakıt, istenirse kullanıcının kendi kartına Yakıt Puan olarak yansıtılıyor ya da bir başkasının OPET Kartı’na yüklenebiliyor. 
·         Sektördeki önemli farklılaşma noktalarından olan sosyal sorumluluk projeleri de 2012’de tüm hızıyla devam etti.OPET istasyonlarının tuvaletlerinden başlayan “Temiz Tuvalet Kampanyası” 13 yıldır aralıksız devam ederek  tuvalet temizliği ve hijyenini Türkiye geneline yaymayı amaçlıyor. OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk liderliğinde bugüne kadar 5, 5 milyon kilometre yol kat eden eğitim ekipleri, 7 milyonu aşkın kişiye eğitim vererek, temizlik ve hijyen bilincini ilmek ilmek tüm Türkiye’ye yaymaya devam ediyor. 2012 yılında proje yurtdışına açıldı,  Suudi Arabistan’dan alınan davetle proje, oradaki Türk okullarına da taşınarak, 4 şehirde 4800 öğretmen ve öğrenciye eğitim verildi. Proje kapsamındaki diğer önemli bir gelişme OPET ve TSE’nin işbirliği ile halka açık tuvaletler için belirlenen yeni standartların, İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı uygulamayla işyeri ve restoran tuvaletleri de dahil olmak üzere tüm tuvaletlerde zorunlu kılınması. Köylerin potansiyelinin değerlendirilmesinin yanı sıra, eğitim düzeyinin yükselmesi ve çevre bilincinin gelişmesi gibi göstergeler hedeflenen “Örnek Köy Projesi” kapsamında 2012 yılında Kekova Üçağız ve Isparta İncesu rehabilite edildi. Gelibolu Yarımadası’nın doğal dokusunu koruyarak, çağdaş bir görünüme kavuşması amacıyla yürütülen ‘Tarihe Saygı Projesi’ kapsamında  2012 yılında Eceabat’ta işlevselliğini yitiren İlköğretim Okulu’nun yerine, yeni ve modern bir okul inşa ederek eğitim ve öğretim hayatına kazandırıldı.
·         OPET’in gönüllü Fahri Müfettişleri olan ‘Kusursuzluk Elçileri’nin sayısı 7 bine ulaştı. 

 
Scania Bauma’da
 
İnci Grup’un Tercihi Scania
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Scania Bauma’da
Scania, dünyanın en önemli ihtisas fuarları arasında gösterilen ve her ...
Portekiz’de Zafer VW Polo’nun
Motor sporlarının dünyadaki en büyük destekçilerinden Castrol, VW Polo ...
Scania Top Team Birincisi Belli Oldu
Uluslararası çapta düzenlenen ve 50 Bin Euro'luk ödüle sahip Top Team ...
 
Keremcem Tasarruf Maratonunda
Ünlü sanatçı Keremcem, Shell FuelSave ile #TasarrufMaratonu kapsamında ...
Araçlara Bahar Bakımı
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Continental, yaklaşan yaz mevsimi ...
Eskişehir’de “4S Plaza”
Ağır ticari vasıta pazarının öncü bayisi Otokoç, Eskişehir İnönü’de Ford ...
 
Hankook, FIA Junior WRC Şampiyonasının Resmi Lastik Sponsoru
FIA (Uluslar Arası Otomobil Federasyonu) Hankook’u 2013 FIA Junior WRC ...
TomTom Yeni Navigasyon Platformunu Tanıttı
TomTom bugün yeni navigasyon platformu olan Navkit’i tanıttı. TomTom’un ...
ULUSOY, Taşımacılık Sektörünün “Süper Markası” Seçildi
Türkiye’nin 70 yılı aşkın süredir yolcu taşımacılığı alanındaki köklü ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyefahrerkamyonumsrcşoförsondakikanewsbuslkw