Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
17 Haziran 2013 Pazartesi - 14:26

“REW İSTANBUL” sona erdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla, İFO Fuarcılık tarafından 9.’su düzenlenen uluslararası çevre buluşması “REW İSTANBUL” sona erdi. Milyarlarca dolarlık pazar hacmine sahip çevre teknolojileri sektörünün Türkiye’deki lokomotifi halini alan fuar, katılımcı sayısı bazında geçen yıla göre yüzde 10 büyümeyle kapılarını kapattı. REW İstanbul 2013’te 25 ülkeden 360 firma yer alırken, yurt içi ve yurt dışından toplam 9.196 profesyonel fuarı gezdi.

“REW İSTANBUL” sona erdi.

25 ülkeden 360 firma; geri dönüşüm, atık yönetimi ve çevre teknolojilerine dair son yeniliklerini İstanbul’da sergiledi. 13 – 16 Haziran tarihleri arasında 9.’su düzenlenen fuarı tam 57 farklı ülkeden 9.196 profesyonel ziyaret etti.

 

Bölgesinin en büyük “çevre teknolojileri” fuarı sona erdi, sonraki buluşma Haziran 2014’te!

 

 

 

Çevre gündemine yön veren etkinliklerin yanı sıra global ölçekteki yeni yatırım ve işbirliklerine de ev sahipliği yapan REW İstanbul’a bu yıl, Ekonomi Bakanlığı’nın destekleriyle 9 ülkeden alım heyeti geldi.

 

2014 Yerel Seçimleri öncesinde en yeni çevre teknolojilerinin bir arada sergilendiği son organizasyon olmasından ötürü özellikle Marmara Bölgesi’ndeki yoğun kent nüfusuna sahip yerel yönetimlerin fuara ilgisi yoğundu. Balkanlar, K.Afrika, Orta Doğu ve BDT ülkelerinin yer aldığı dev bir pazara hakim olan REW İstanbul, önümüzdeki yıl 10. Yılını kutlayacak.

 

İstanbul, 17 Haziran 2013

 

Katı atık, atık gaz, su ve atık su ile yeşil enerji konularındaki en yeni teknolojilere, çevre gündemine yön veren etkinliklere ve uluslararası ticaret anlaşmalarına ev sahipliği yapan REW İstanbul 2013 sona erdi. Türkiye’nin yanı sıra Almanya, ABD, İtalya, Çin gibi farklı kıtalardaki toplam 25 ülken 360 firmanın katılıdığı ve adeta bir çevre teknolojileri zirvesi halini alan fuarı, 4 gün boyunca aralarında İran, Yemen, Romanya, Bulgaristan, Libya ve Irak’ın da olduğu toplam 57 ülkeden 9.196 profesyonel ziyaret etti. Yerel yönetim temsilcilerinin yanı sıra, sanayiciler ve yeni yatırım fırsatları araştıran iş adamları, REW İstanbul 2013’ün ziyaretçi profilinde öne çıkan gruplar oldu.

 

9 ülkeden alım heyeti yeni işbirlikleri ve ticari anlaşmalar için REW İstanbul’daydı…

 

Milyarlarca dolarlık çevre teknoloji pazarına sahip Türkiye’de, sektörün lokomotifi haline gelen REW İstanbul, Ekonomi Bakanlığı’nın da desteğini aldı.  Alım heyeti programı çerçevesinde Azerbaycan, Bulgaristan, Cezayir, Fas, İran, Kazakistan, Mısır, Romanya ve Ukrayna’dan yetkililer, yeni yatırım ve ortaklıklar için REW İstanbul’a geldi. Ayrıca fuarın ikinci günü, EEN (Avrupa İşletmeler Ağı) ve KOSGEB – Sabancı Üniversitesi işbirliği ile ikili görüşmeler organize edildi.

 

 

 

Yerel yönetimlerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, Marmara Belediyeler Birliği “örnek çevre projelerini” tanıttı…

 

2014 Yerel Seçimleri öncesindeki son çevre teknolojileri buluşması olmasından ötürü REW İstanbul, bu yıl önemli sayıda yerel yönetim temsilcisini ağırladı. Çevre sorumluluğu bulunan yerel yönetimlerin, atık su ve arıtma, geri dönüşüm ve atık yönetimi konularında son teknolojileri bir arada bulduğu fuarda, Marmara Belediyeler Birliği üyesi il ve ilçe belediyeleri çevre konulu “Örnek Belediyecilik Projelerini” tanıttı.

 

Paralel etkinlikler kapsamında, çevre gündemleri tartışıldı!

 

REW İstanbul, bu yıl da geri dönüşüm, atık yönetimi ve çevre ile ilgili gündemlerin uluslararası ölçekte tartışıldığı bir zirve halini aldı. Fuar süresince Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Marmara Belediyeler Birliği, İş Güvenliği Uzmanları Derneği (İSGDER), TÜDAM Değerlendirilebilir Atık Malzemeler Sanayicileri Derneği, Katı Atık Kirlenmesi Araştırma ve Denetimi Türk Milli Komitesi KAKAD ile ISWA (Uluslararası Katı Atık Birliği), kendi alanlarında panel ve çalıştaylar gerçekleştirdi.

 

Sona eren REW İstanbul 2013 ve gelecek yılki organizasyon hakkında detaylı bilgi için www.rewistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 
KATAR’IN BAŞKENTİ DOHA’YA İLK UÇUŞ
 
Emre Ray,10 adet TURKAR EMERA 4x4 ALDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KATAR’IN BAŞKENTİ DOHA’YA İLK UÇUŞ
Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, ...
MAN büyüme olanakları görüyor
MAN SE Yürütme Kurulu Sözcüsü Dr. Georg Pachta-Reyhofen, 2013 Genel Kurul ...
Lojistik sektörü üç kat büyüyecek
Türkiye’nin ilk lojistik temalı meslek yüksekokulu olan Beykoz Lojistik ...
 
ULUSOY 4 İLDE 41 HAT AÇTI
Karayolu yolcu taşımacılığının en köklü markalarından Ulusoy, sektördeki ...
Lastik Adam Bibendum’dan ipuçları
Michelin’in ‘Lastik Adam’ı Bibendum, tatile çıkmaya hazırlananlar için ...
CITROËN MODELLERİNDE 5.500 TL’YE VARAN İNDİRİMLER
Türkiye’de 50’den fazla noktada satış ve servis hizmeti veren Citroën, ...
 
Ali Y. Koç Ankara’da bayi açılışı yaptı
Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı ...
LOJİSTİK 2023 HEDEFİ
Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA Lojistik, bu ...
Ocak-Mayıs döneminde ağır ticari araçlarda % 2 artış
2013 yılı Ocak-Mayıs döneminde bir önceki yıla göre ağır ticari araç pazarı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerkamyonumtürkiyeKamyonsrcnewsdikkatbuslkw