Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
1 Nisan 2013 Pazartesi - 18:08

Volvo Kamyon Tam Not Aldı

Volvo Kamyon, İzmir 19. MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda sektörden tam not aldı. Kısa bir süre önce dünya lansmanı yapılan yeni Volvo FH ise Türkiye’de ilk defa Marble Fuarı’nda sergilendi. Yeni FH serisinin yanı sıra madencilik ve doğaltaş sektörünün ağır tonajlı işlerinin üstesinden gelen Volvo FMX ve FM modelleri de fuarda büyük ilgi gördü.

Volvo Kamyon Tam Not Aldı

Volvo Kamyon, kendi kategorisinde dünyanın ilk üç büyük fuarı arasında gösterilen MARBLE – İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda sektör ile buluştu. Fuarda madencilik ve doğaltaş sektörü için FMX ve FM11 modelleri ile yer alan Volvo, tüm dünyada yeni lanse edilen Volvo FH çekiciyi de Türkiye’de ilk defa Marble 2013’te sergiledi.
 
Toplam Çözümler Sunuyor
 
Taş ocaklarındaki zorlu arazilerden, fabrika çıkışlarındaki nakliyeye kadar her alanda yüksek performans ve verimlilik sunan Volvo Kamyon, doğaltaş sektörünün en önemli araç tedarikçileri arasında ön plana çıkıyor. Tüm koşullardaki üstün yol tutuşu, güç ve dayanıklılıkları ile Volvo kamyon ve çekiciler, hem mermer ocağında hem de mermer nakliyesinde yüksek performans sergileyerek sektörün gerektirdiği tonajların taşınmasında büyük avantajlar sağlıyor. Güç ve dayanıklılığın yanı sıra düşük yakıt tüketimi ile Volvo kamyon ve çekiciler işletme verimliliğini de arttırıyor. Volvo Kamyon, ayrıca, satış sonrasında sunduğu kaliteli hizmetleri ile doğaltaş sektörü için toplam çözümler sunuyor.
 
Farkını Hissettiriyor
 
Volvo Kamyon Satış Direktörü Şafak Tuğut yaptığı açıklamada, “Bu yıl 19.’su düzenlenen Marble Fuarı, bizim için de çok verim aldığımız geleneksel etkinliklerimizden biri haline geldi. Geçen sene de bu fuarda madencilik ve doğaltaş sektörü ile buluşmuştuk. Volvo Kamyon olarak bizim için hem bu sektör hem de Ege Bölgesi büyük önem taşıyor. Ege bölgesindeki yatırımlarımızı arttırırken MARBLE Fuarı gibi özel bir organizasyonda müşterilerimiz ile bir araya gelmekten oldukça mutluyuz. Doğaltaş ile madencilik sektörüne sunduğumuz ürün ve hizmetler bu sektördeki operasyonlara büyük destek oluyor. Bu sektörün ağır tonajlı ve zorlu ortamlardaki taşımacılık görevlerinde Volvo Kamyon olarak tüm performansımız ve gücümüz ile yer alıyoruz. Volvo’nun dünyaca ünlü yürüyen aksamı özellikle zorlu arazilerde ve yüklerde farkını hissettiriyor. Şasi seçeneklerinin son derece çeşitli olması, kabinlerin konfor ve güvenlik donanımı da büyük avantaj sağlıyor,” dedi.

 
TNT Ekspres’e İki Ödül
 
Iveco Otomotiv’den Transtaş’a 7 adet Stralis
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TNT Ekspres’e İki Ödül
TNT Express, filoda kurşunsuz ve kükürtsüz yakıtlar kullanması, filosunu ...
Staroil, ECOWAS 2013 Fuarı’nda
Starpet’in Madeni Yağ şirketi Staroil Petrolcülük A.Ş., 26 – 28 Mart tarihleri ...
Shell-Zavoli İşbirliği
Otogaz pazarında önemli bir iş birliği gerçekleştiren Shell ve Zavoli, ...
 
Birsöz Nakliyat'a 10 Adet Axor
Birsöz Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. araç filosunu genişletmek, ...
Miroğlu Nakliyat’a Yeni Çekiciler
Mercedes-Benz Türk, Miroğlu Nakliyat ile işbirliğini Mart ayında daha ...
Kılıçlar’dan BYM’ye 2 Adet Stralis
Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv BYM Lojistik firmasına ...
 
Action Madencilik “Allison” Dedi
Allison şanzımanlar, Batı Avustralya’da maden mühendisliği hizmeti veren ...
1 Milyonuncu Ford Transit Connect
Türkiye’nin lider otomotiv firmalarından Ford Otosan’ın mühendislik gücü ...
Serin’den İnanç Nakliyat’a 6 Treyler
Serin Treyler, merkezi Konya’da bulunan İnançlar Nakliyat A.Ş.‘ye 6 adet ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyondikkatfahrersondakikakamyonumtrucktreylertürkiyeşoför