Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
12 Nisan 2013 Cuma - 09:11

Honeywell İle Yenilikçi Fren Parçaları Geliyor

Dünyanın lider fren parçaları üreticilerinden birisi konumunda bulunan Honeywell Sürtünme Malzemeleri, gelişmiş ürün yelpazesini ve ambalajlarını, İstanbul'da düzenlenen Automechanika 2013 Fuarı’nda sergiliyor. Bu ürünler arasında yakın zamanda çıkarılan JURID®WHITE fren balataları ve JURID® ve Bendix® markaları içinNONOX®kaplı fren diskleri bulunuyor.

Honeywell İle Yenilikçi Fren Parçaları Geliyor

Orijinal ekipman yedek parçaları satış sonrası hizmetler ve ürünler sektörü de dahil olmak üzere en önemli orijinal ekipman tedarikçilerinden ve yenilikçi ortaklardan birisi olan Honeywell, 90 yıldan uzun süredir otomotiv endüstrisinin içinde bulunuyor.
 
Türkiye pazarına ilişkin düşüncelerini “Türkiye'deki Müşterilerimiz, geliştirilmiş sürtünme malzemesi ürünlerinin kendi yerel pazarlarında sürekli değişen talepleri karşılamayı sürdürdüğünü göreceklerdir”  diyerek dile getiren Aftermarket Europe GmbH Genel Müdürü Andre Sobottka ayrıca “Geliştirilmiş performans, iyileştirilmiş görünümle birleşerek, Honeywell'in yüzde 100 müşteri memnuniyeti sunma taahhüdünün bir kanıtı olarak marka tanınırlığımızı yükseltecektir.” diyerek Türkiye pazarında da iddialı olduklarının altını çiziyor.
 
JURID®WHITE fren balataları krom jantların göz kamaştırıcı kalmalarını sağlar
 
Mühendislik çabalarının tam kalbinde yenilikçi teknolojiyle yer alan Honeywell, büyüyen müşteri ihtiyaçlarını karşılayan yeni ürünler geliştirmeye de devam ediyor. Honeywell’in JURID® WHITE fren balataları, gürültü azaltımını geliştirmek, tekerlek toz üretimini azaltmak, alüminyum ve krom jantları sağlam tutmak için en uygun sürtünme malzemelerini kullanıyor. Bu fren balataları, daha güvenli bir frenleme için yüksek sürtünme katsayısını korurken jantta parlak bir görünüm sağlıyor. Ayrıca, JURID® WHITE seramik balataları, Honeywell tarafından global müşteri tabanı için geliştirilen orijinal ekipman onaylarına da sahip bulunuyor.
 
JURID® WHITE fren balataları, temiz, beyaz bir görünümle konforu ve performans gücünü birleştiriyor. Bu fren balatalarının geliştirilmiş formülü, herhangi bir çelik fiber veya aşındırıcı parçacıklar içermiyor. Yenilikçi kompozisyon ile birlikte, fren balatalarının ve disklerinin kullanım ömrünü önemli ölçüde artıran modern seramik bileşenler kullanılıyor. JURID® WHITE fren balataları ayrıca, yüksek seviye görsel kalite vasıtasıyla marka tanınırlığını artırırken ürüne üstün kaliteli bir görünüm veren parlak beyaz bir kutuda satılıyor.
 
NONOX®kaplama, güvenliğin çekici tarafını ortaya çıkarır
 
NONOX®kaplama, geniş sıcaklık aralığına imkan tanıyıp, fren diski göbeği ve dış kenarında agresif ve çirkin tortuların oluşmasını önleyen ve fren balataları için özel olarak geliştirilmiş bir kaplamadır. Artık tüm yeni Bendix® ve JURID®fren balataları için standart olan NONOX®kaplama ile, hem fren diski yüzeyi, hem de fren diski göbeği tamamen kaplanıyor. Bu işlem, göbek bölgesinde daha az korozyon olacağından bir sonraki rotor değişimini de daha kolay hale getiriyor. NONOX®kaplanmış fren diskleri, taşıma, depolama, satış, montaj ve müşterinin aracının teslimi sırasında kusursuz bir görünüm sunuyor. NONOX®yüzey koruması fren diskinin temizlenmesine gerek kalmadan montaj imkanı sunuyor ve fren sistemi üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi bulunmuyor.
 
“Honeywell'de bizler, ürün yelpazemizin talepleri karşıladığından emin olmalıyız,” diyen Andre Sobottka “Genişleyen global müşteri ağımız, Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen gibi önde gelen global otomotiv markaları tarafından, JURID® serisi NONOX® kaplı fren disklerinden 250'den fazla başvuru alınmasını sağlamıştır.” diyerek genişleyen müşteri portföylerine de dikkat çekiyor.

 
Honeywell, Araç Güvenliğine Yardımcı Oluyor
 
Serin ADR'li Tankerde Yeni Teknolojisiyle Daha Çok Seyir Güvenliği Sağlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Honeywell, Araç Güvenliğine Yardımcı Oluyor
Fren hidroliği, günümüzde birçok ticari hafif yük ve binek araçlarında ...
Yeni Volvo FM, Dünyada İlk Defa CV Fuarı'nda Sergilendi
Yeni Volvo FM İngiltere'de düzenlenen Ticari Araç Fuarı'nda ilgi odağı ...
KÄSSBOHRER PETROLEUM 2013’te
Türkiye’nin önemli treyler üreticilerinden TIRSAN Treyler A.Ş’nin iştiraklerinden ...
 
Akaryakıt Sektöründe Dev İşbirliği
Enerji sektörünün ‘Mavi Dev’i İpragaz, akaryakıt dağıtımındaki yeni, güçlü ...
MAN Tesisleri, Gelişen Türkiye’nin En İyi Göstergesi
Alman-Türk Enerji Forumu’nun açılışını gerçekleştirmek ve resmi temaslarda ...
Bayi Dostu GO, Sektörün İlgi Odağı Oldu
Türkiye enerji sektörünün “Mavi Dev”i İpragaz’ın akaryakıt dağıtımındaki ...
 
Motrio: 4 yaş ve üzeri Renault modelleri için uygun fiyata
11-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Automechanika Otomotiv Endüstrisi ...
Bosch Rexroth Bayi Ağını Genişletiyor
Türkiye geneline yayılmış bayi organizasyonuyla otomasyon sektöründe faaliyet ...
NISSAN Modellerinde Bahara Özel Fırsatlar
Nissan, Nisan ayı boyunca Juke ve Qashqai modellerine özel fırsatlar ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler kamyonculkwkamyonumtürkiyesondakikaKamyonnewssrc