Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
11 Nisan 2013 Perşembe - 17:37

KÄSSBOHRER PETROLEUM 2013’te

Türkiye’nin önemli treyler üreticilerinden TIRSAN Treyler A.Ş’nin iştiraklerinden biri olan Kässbohrer; 11-14 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Petroleum İstanbul Fuarı’nda, Hall 9 / K120’de bulunan standında tüm akaryakıt dağıtım sektörü ve müşterileri ile buluşuyor.

Eneri ve Tabii Kaynaklar Bakanı Kässbohrer Standında
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındık ve EPDK Başkanı Hasan Köktaş ziyaret ettikleri Kässbohrer standında, TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’ndan ürünler hakkında detaylı bilgi aldı.     
 
ADR Mevzuatında Sektöre Liderlik Eden Kuruluş
TIRSAN 2002 yılında ADR mevzuatına uygun ilk tanker üretimini gerçekleştirdi. Bünyesine kattığı Kässbohrer markası ile başta Almanya,  Avrupa ve Rusya olmak üzere 50’den fazla ülkeye gerçekleştirmektedir.
 
Kässbohrer Standında Özel Simülatör
ADR’li araç üretimindeki uluslararası başarısı ve mevzuat hakkındaki bilgi birikimi ile sektöre öncülük eden TIRSAN, sektör paydaşlarını bilgilendirme sorumluluğuyla Petroleum fuar standında özel simülatörünü sergilemektedir. ADR mevzuatına uygun dolum ve boşaltım operasyonunun uygulamalı olarak incelenebildiği simulator ile müşteriler Kässbohrer teknolojisi hakkında bilgilendirilmektedir.      
 
Petrol Ofisi, BP Petrolleri ve İpragaz GO için Kässbohrer Tankerler
Fuar sırasında ziyaretçiler, akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen kuruluşlarından Petrol Ofisi, BP Petrolleri ve İpragaz GO için fuar boyunca sergilenmek üzere özel olarak hazırlanan Kässbohrer akaryakıt tankerlerini park sahasında inceleyebileceklerdir.
 
Kässbohrer Üretim Yatırımları
TIRSAN Kässbohrer markası ile, 2014 yılında Avrupa’da tanker ve silo segmentlerinde pazar lideri olma hedefi doğrultusunda yatırımlarımlarına
 
 
 
 
 
 
 
devam etmektedir. 2012 yılında yeni otomasyon yatırımları faaliyete geçirilmiştir ve yalın üretim proseslerinde yapılan gelişmelerle en kaliteli ve en güvenilir aracı üretme sorumluluğu ile çalışmalar yürütülmektedir.
 
Teknolojik alt yapı yatırımları yanında insan kaynağına yatırım da devam etmektedir. Sertifikalı uluslararası eğitimler ile çalışanların işlerini daha kalifiye yapması sağlanmaktadır. Bu kapsamda TIRSAN Adapazarı fabrikası TÜV SÜD tarafından verilen basınçlı kap üretimi için gerekli tüm sertifikasyonlara sahip olarak üretim yapmaktadır.
Üretimde görevli kaynakçılar,  TÜV SÜD tarafından verilen alüminyum ve paslanmaz çelik kaynak metotları sertifikasına sahiptir. Son teknolojinin kullanıldığı üretim sürecinde her tankerin %100 X-RAY ile röntgeni çekilmekte ve sertifikalı personeller tarafından kalite kontrolü gerçekleştirilmektedir.
 
Kässbohrer Standında Sergilenen Tankerler
Kässbohrer Akaryakıt Tankeri
ADR mevzuatına uygun ve yüksek kalitede alüminyum malzemeden üretilen Kässbohrer Akaryakıt Tankeri 5.200 kg boş ağırlığı ile sınıfının en hafifidir. Daha fazla akaryakıt taşıma kapasitesi ve daha az yakıt tüketimiyle sektörün en çok kazandıran akaryakıt tankeri olan Kässbohrer dolum boşaltım sırasında, bilgisayar destekli “Karışım Önleme” teknolojisi sayesinde operatörün yapabileceği her türlü geri dönüşü olmayan yüksek maliyetli hataları önler. Üstün güvenlik donanımı ile her türlü kaza, hırsızlık, yangın gibi risklerin önüne geçer ve hem alttan hem de üstten dolum yapabilme özelliği ile operasyonel kolaylık sağlar.
 
Kässbohrer Zift Tankeri
ADR’li özel paslanmaz çelik malzemeden üretilen Kässbohrer Zift Tankeri, sıcak petrokimya ürünlerin taşımacılığında, şasisinin tamamen alaşımlı alüminyum malzemeden üretilmesi sayesinde 6.100 kg dan başlayan boş ağırlığı ile sınıfının en hafifi olma özelliği taşıyor. Her türlü iklim koşuluna uygun, farklı izolasyon seçenekleri ve ısıtma sistemleri de sunan Kässbohrer Zift Tankeri Ar-Ge çalışmalarının sonucunda geliştirilen özel hava hatları yerleşimi sayesinde sınıfının en hızlı boşaltımını gerçekleştirmektedir.
 
Kässbohrer Akaryakıt Tankerleri ile Müşterilerimize Sunduğumuz Kalite Rakipsiz
Kässbohrer tankerlerimiz mevzuatların öngördüğü tüm basınç, sızdırmazlık, devrilme vb. testlerden başarıyla geçmek için ülkemizde bu
 
 
 
 
 
 
 
 
güne kadar yapılmış olan tüm üretim yöntemlerinden farklılaşarak Alman teknolojisi ve mühendislik bilgi birikimi ile üretilmektedir.
 
Tüm tankerlerimiz Almanya TÜV SÜD tarafından verilen tip onayı ve ADR sertifikalarına sahiptir. ADR sertifika süreci, tasarım sürecinden başlayarak, kaynak, sızdırmazlık, basınç ve fonksiyonellik olmak üzere birçok testten oluşmaktadır.
 
Kässbohrer ADR’li tankerler sertifikalı ve geriye doğru 10 yıl izlenebilen malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Gövde ve bombe malzemelerinin tamamı damgalanarak takip altına alınır ve bombeler sertifikalı ve bilgisayar kontrollü tezgahlarda hazırlanır. Gövde malzemeleri, tamamen otomatik kontrollü kaynak makineleri ve tamamı sertifikalı uzman kaynakçılar tarafından birleştirilir. Tank gövdesindeki tüm kritik kaynak noktaları 15 m² kapalı alanda Türkiye Atom Enerjisi Kurumu onaylı röntgen kabininde tamamı sertifikalı uzman kadrolar tarafından kontrol edilir. Her bir tank bağımsız uzman denetçiler nezaretinde kaynak kontrollerine, %100 basınç ve sızdırmazlık testlerine tabi tutulur.
 
Kässbohrer tankerleri devrilmeye karşı ECE R111 mevzuatının gerekli şartlarını %100 sağlamaktadır. ECE R111, tehlikeli madde taşıyan tankerlerin devrilmeye karşı olan stabilite şartlarının tarif edildiği Birleşmiş Milletler mevzuatıdır. Bu mevzuatta tankerli araçların devrilmeye karşı yeterli yol stabilitesine sahip olup olmadığı, tankerlerin bu mevzuata uyup uymadıkları devrilme testleri ve hesaplamalar ile tespit edilmektedir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ADR’li Tanker Alırken Sorulması Gereken Sorular
 
·         Tankerimin tüm Avrupa’da kabul görmüş otoritelerden tasarım onayı var mı?
·         Tankerimin kaynak, basınç ve sızdırmazlık testleri yetkili, bağımsız denetçiler nezaretinde mi yapıldı?
·         Tankerimin kaynak röntgen raporları, malzeme sertifikaları, ekipman bilgileri kayıt altına alındı mı?
·         10 yıl sonra tankerim ile ilgili bir tadilat gerektiğinde firmadan bu bilgileri alabilir miyim?
·         Tankerimin fren, elektrik ve mekanik bağlantıları ADR’ye uygun mu?
·         Tankerim devrilmeye karşı gerekli stabilite şartlarını %100 sağlıyor mu, ECE R 111 mevzuatına uygun mu?
·         ADR mezvuatı yürürlüğe girdiğinde tankerimle ilgili bir problem yaşar mıyım?
 
 

 
Akaryakıt Sektöründe Dev İşbirliği
 
Yeni Volvo FM, Dünyada İlk Defa CV Fuarı'nda Sergilendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akaryakıt Sektöründe Dev İşbirliği
Enerji sektörünün ‘Mavi Dev’i İpragaz, akaryakıt dağıtımındaki yeni, güçlü ...
MAN Tesisleri, Gelişen Türkiye’nin En İyi Göstergesi
Alman-Türk Enerji Forumu’nun açılışını gerçekleştirmek ve resmi temaslarda ...
Bayi Dostu GO, Sektörün İlgi Odağı Oldu
Türkiye enerji sektörünün “Mavi Dev”i İpragaz’ın akaryakıt dağıtımındaki ...
 
Motrio: 4 yaş ve üzeri Renault modelleri için uygun fiyata
11-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Automechanika Otomotiv Endüstrisi ...
Bosch Rexroth Bayi Ağını Genişletiyor
Türkiye geneline yayılmış bayi organizasyonuyla otomasyon sektöründe faaliyet ...
NISSAN Modellerinde Bahara Özel Fırsatlar
Nissan, Nisan ayı boyunca Juke ve Qashqai modellerine özel fırsatlar ...
 
Devrilmeyen TIR’ların lastikleri Brisa’dan
Türkiye’nin lider lastik üreticilerinden Brisa ile yerli treyler üreticisi ...
CEVA, Geleceğin Yöneticilerini Yetiştirecek
Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA Lojistik, Koç ...
Bridgestone: “Dünyanın En Değerli Lastik Markası”
Türkiye’de Brisa tarafından üretilen ve pazara sunulan Bridgestone, marka ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikafahrer haberler kamyoncukamyonumşoförtreylerlkwKamyon