Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
20 Ocak 2014 Pazartesi - 11:50

İDO'dan sömestr tatili için cazip fırsatlar

İDO, 24 Ocak Cuma günü başlayacak ve 9 Şubat Pazar günü sona erecek sömestr dönemi için, tatil yoğunluğunu ve Marmara’nın iki yakası arasındaki özel tatil planlarını gözeterek biletlerini satışa sundu. Uludağ’da kayak tatili planlayanlar, Armutlu, Yalova ve Bandırma çevresindeki termal tesislerden yararlanmak isteyenler ve bölgedeki diğer tatil ve dinlenme fırsatları için, İDO’nunbütün dış hatları cazip seçenekler sunuyor.

İDO, sömestr dönemi için biletli hatlarda promosyonlu40 bini aşkın yolcu ve 10 binin üzerindeki araç kapasitesini satışa sunarken, özellikle Pendik-Yalova hattındaki promosyonlu araç fiyatlarına ilgi büyük.

İDO, milyonlarca öğrenciyi ve ailelerini yakından ilgilendiren sömestr tatili için sunduğu farklı seçenekler ve avantajlarla tatilcilerin gözdesi olmayı sürdürüyor.

İDO’nun Yenikapı – Bursa, Yenikapı – Bandırma, Yenikapı – Yalova ve Pendik – Yalova arasındaki hızlı feribot seferleri ile Bostancı – Yenikapı – Bandırma ve Kadıköy – Yenikapı –Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Bursa arasındaki deniz otobüsü seferleri için promosyonlu toplam 40 bini aşkın yolcu ve 10 binin üzerinde araç kapasitesi satışa sunuldu.

İDO, özellikle tatilin başlangıç ve son günlerinde dış hatlardaki seferlerinde oluşacak yoğunluğa karşı tedbirlerini de geliştirdi. Bilhassa yoğunluğun arttığı Eskihisar-Topçular araba vapuru hattı için ek seferler planlayan İDO, körfez yolunu kullanan araçların bir diğer alternatifi olan Pendik-Yalova hattında da araçlara dönük promosyon fiyatları belirledi.

Promosyonlu biletlere yoğun ilgi

Pendik – Yalova feribot hattında, promosyonlu17.000’i aşkın yolcu ve 6.500’ün üzerinde araç kapasitesini satışa sunan İDO, bu hatta 3.000 yolcu ve 1.000’e yakın araç biletinin satışını şimdiden gerçekleştirdi.

İDO’nun Yenikapı – Bursa hızlı feribot hattında sunduğu promosyonlu 9.000’e yakın yolcu ve 1.300’ü aşkın araç kapasitesine de ilgi aynı şekilde yoğun. Satışa sunulan bu promosyonlu biletlerde de, şu ana dek 6.000 yolcu ve 800’ü aşkın araç biletinin satışı gerçekleşti.

Yenikapı – Bandırma ve Yenikapı – Yalova feribot seferleri ile Bostancı – Yenikapı – Bandırma ve Kadıköy – Yenikapı –Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Bursa deniz otobüsü seferlerindeki biletlere gösterilen ilgiyle birlikte, İDO sömestr dönemi için şu ana dek tüm biletli dış hatlarında promosyonlu olarak toplam 14.500’e yakın yolcu ve 2.600’ün üzerinde araç biletinin satışını gerçekleştirdi.

Sömestr tatili için Uludağ’da kayak tatili planlayanlar, Armutlu, Bandırma ve Yalova çevresindeki termal tesislerde dinlenmek isteyenler ve sömestr vesilesiyle bölgedeki diğer tatil, gezi ve dinlenme fırsatlarını değerlendirmeyi düşünenler, tatil planlarını hızla tamamlayıp, İDO’nun cazip seçeneklerinden ve halen satışı devam eden promosyonlu biletlerden yararlanabilirler.

 

 
Uçağın pilotu alkollü çıktı
 
Pirelli, 4 yeni ralli lastiği ile WRC’ye döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uçağın pilotu alkollü çıktı
Türk Hava Yolları’nın (THY) dün saat 09.20’de İstanbul’dan Lüksemburg’a ...
Pegasus, Harvard Business School ortaklığı
Uluslararası alanda işbirliklerine her gün yenisini ekleyen Pegasus Hava ...
Pegasus ‘Umre izni’ bekliyor
Suudi Arabistan havacılık otoritesi, Pegasus’un Umre yolcuları için charter ...
 
Volvo Trucks Türkiye’den yönetici transferi
Orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla dünyanın ...
Dakar Rallisi'nde 3 Iveco aracı ilk 10'da
Gerard De Rooy’un kullandığı Iveco Power Star Dakar 2014ü ikinici sırada ...
Türkiye'ye Mercedes müjdesi!
Daimler Benz CEO’su Detroit’te açıkladı!
 
Otomotivciler ÖTV artışını ihracatla aşacak
TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dudaroğlu, bu yıl otomotiv sektöründe ...
Muayenesiz araç sahiplerine ceza
Türkiye'de yaklaşık 3,8 milyon araç muayenesiz. Garajdaki aracının muayenesini ...
İlk elektrikli yerli otomobil
Türkiye'nin elektrikli ilk yerli otomobili, 2017'de yollarda olacak. "BEGLER" ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertruck haberler lkwdikkatşoförnewstürkiyesondakika